טוב.. אז ככה.

טוב.. אז ככה.

מכיון שהחברה החיננית שלכם הראתה לי את הפורום הנחמד הזה, ומכיון שהילדה עכשיו מתהפכת במיטה ולא יכולה לקום ממנה לשעשע אותי [הכדורים מרדימים... עלק.. היא תמיד כזו תרצנית?] אז אני מבקשת.. מתחננת.. בשם האל הרחום והחנון שלנו.. קבלו אותי למחוזכם?
אני פה, בינתיים.. מחכה ששחףל´ה תואיל בטובה להתייחס אלי..

MooN of 1986

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif

היי חשופית, אמנם אני לא שחף, אבל תסתפקי בי לעת עתה(מקובל עליך?) נראה לי שכדאי אם תתני על עצמך קצת פרטים, כדי שנוכל לדעת במי מדובר... אם את חברה של שחף, כנראה(בטוח) שאין אפשרות שתיהי טרולית, אבל בכל זאת, בלי שום קשר אשמח לדעת עליך קצת(ואני בטוחה שכולם כמוני) מקווה שתהני כאן-
ירח!

חבורת השחף מכה שנית ../images/Emo141.gif

ברוכים הבאים לפורום היפה שלנו. האל הרחום והחנון [לא אמרתי חַנון] לא רואה זאת בעין יפה אבל אנחנו מקבלים אותך באהבה
קפה ועוגה כבר הציעו לך ?
טוב, כשאין עוגה, פיצה תעשה את העבודה.

ש חף

New member
תראו תראו מי פה!

וואי,אני ממש נרגשת שאת פה... [אחרי שאני מנדנדת לך על הפורום.....] מי מרשה לך להפריע לי בשנתי???? אני ילדה חולה מסכנה ובודדה שלוקחת כדורים
אחים ואחיות- תכירו את חשופית חביבת הקהל מותק של ילדה, אהובתי משכבר הימים... ברוכה הבאה לפורום, אני בטוחה שתשלבי היטב בנוף. [היא לא טרולית,אפילו לא דומה
] <יידישיסט מזמן בחבורה של שחף>

מממ..

בוא נראה מה הולך פה.. אז כילו, אם אני חברה של שחף אז לא תופסים ממני טרולית? [מה שזה לא יהיה, זו בטח לא אחת מהמחמאות שלכם פו] זה יפה, יפה. לפחות סטראוטיפים אני רואה שיש פה בשפע.. מתאים לי. מי אני ומה אני ? אני ילדה אומללה לפני גיוס עם רגל אחת מחוץ לבית החונק של ההורים. מקווה שיהיה בסדר שפלשתי לפה.. ההורים שלי דתיים לאומיים שלא עושים ביג דיל מזה שלא יצאתי המלאך התמים שלהם. אני לא הראשונה שיצאה הסיוט הכי גרוע שלהם.. [בעצם, אני החמישית אם אתם קטנונים] עדין לא קראנו לילד בשמו, בוא נגיד ככה.. [אנחנו לא ממש מדברים על זה בבית] מכירים את אלה ש´אם לא נדבר על זה, זה לא יקרה´ ? אז כאלה ההורים שלי. מעלימים עין כדי שלא יצטרכו לכאוב את האמונה שהאובדת שלי. פפפ.. מה שצריך זה, הרבה לנשום. לספור עד עשר. ולכבד אותם.. אז זה מה שאני עושה לבינתיים. מכבדת. מספיק? איך זה שחף? צריך עוד?
שבת שלום לכם סוררים שכמוני

ש חף

New member
סוררת ומוררת ../images/Emo8.gif

אחותי,את לא צריכה אישור תזרמי עם האנשים...

תגידו לי..

ניסיתם פעם להבין מה פשר כל הלחץ הזה יומשישי בצהריים..? כילו, השבת תיכנס, אז למה לחץ ? בסוף הכל תמיד מוכן גם ככה.. שבת מנוחה עלק. תראו מה עושים מסביבה. נשבעת לכם עוד רגע אמא מקבלת שבץ אם לא תסיים ת´בישולים עד 3, למרות ששבת רק ב 7 .. פשוט לא יכולה להבין אותם. לא יכולה. מה יקרה אם שבת אחת לא תהיה מושלמת? גררר. אני חיבת לעוף מפו!!

לא לפני ברכת "ברוכים הבאים".

אני לא יודע איך לכל השאר, לי אישית קשה מאד להבין את מה שאמרת אודות "הכל שמוכן גם ככה". כלום לא מוכן "ככה", ואת העדה ל(אני מצטט)אמא שתקבל שבץ אם לא תסיים ת´בישולים. אני לא רוצה להיות וגם לא להיראות מתקן-עולם, אבל מחובתי להביא לידיעתך שאפשר גם אחרת. למשל כמו אצלנו: אני מבשל, שוטף כלים, אבא שלי ואחותי היותר גדולה עושים ספונג´ה, אחותי הקטנה מפריעה ואמא פנויה לעיסוקיה ו/או נחה. ערב לחך וקל להכנה. א גוטן שבת. יונה

אההה..

אני לא אומרת שהכל יקרה בעצמו ורוח הקודש תבשל לנו מה לאכול בערב. בסה"כ רציתי לציין שלא הכל חיב לבוא ביחד עם כמות כזו אדירה של לחץ. אמא תסיים את הבישולים לפני כניסת שבת, ועם הרבה פחות לחץ, היא גם תהנה מזה. אה ותאמין לי שאני יודעת שאפשר גם אחרת.. בדרך כלל אני זו שמבשלת עם אבא, היום יום חופשי שלה אז היא מתעקשת. את הספונג´ה עשיתי כבר אתמול. אז אני מנסה, אולי אולי הם ילמדו שאת השבת צריך לקבל ברוגע ובנחת.. ושהדת הזו לא צריכה להיות דבר כזה מעיק ומלחיץ. רק אם הם עושים את זה ככה. וזה מה שהם מראים לילדים שלהם, וככה הילדים שלהם לא רוצים בה. ומתרחקים ממנה.
זהו. וברוך הנמצא.

את ההתלבטות בשאלה

האם הנמצא, אכן, ברוך- נשאיר לפעם אחרת. מה שכן- אני רוצה לבקש סליחה על החשד בכשרה ולהצטרף לליגה נגד הלחץ האטומי בערבי שבתות וחגים. א רוהיקן ערב-שבת. יונה

ואני, בתמימותי, חשבתי...

במלים אחרות: אמרת "ברוך הנמצא", שזה אומר שהנמצא הוא ברוך, כן? הלאה: לי יש התלבטות בשאלה האם הנמצא הוא באמת ברוך. עד כאן ברור? יופי! אז אני אומר שאת ההתלבטות הזו (אוחזת איתי?) נשאיר לפעם אחרת. קפשת? יופי´לע! אבל אם זה עוד היה משעשע במידת מה- עכשיו אין לזה לא טעם ולא ריח. חבל. יוינע

בטח שכן !!!!!!!

בעצם, חובה לחיות המאמץ הוא לעשות שזה גם יהיה שווה !!!!!!!! >אתאיסט מוכרח להודות שזה הולך לו בקלות<

משהו הפקשש לי במשפט שכתבת

החשק לחיות או החשק למות ? לכתוב איזה דברים, את מה שאני כתבתי או את התגובה למה שכתבתי ?

בקיצור, סקליפוסובסקי.

התקטננויות דוגמת זו שאליה נפלנו עתה גומרות, לי אישית, על שאריות החשק לשרוד.

למעלה