טוב אז ככה....

michi22

New member
טוב אז ככה....

בעניין המתנה של מיקה.... יש לכם חודש לסיים.... אם אתם רוצים שאני אתן אותה... אני הולכת להופעה בפברואר 11... זהו :) רק שתדעו ;) בלי לחץ ;)

Jen74

New member
../images/Emo207.gifלוח הופעות של מיקה מתוך האתר הרשמי שלו

Venue: Orpheum Vancouver, BC On-Sale 15/12/07 @ 10am 02/15/2008 Venue: Showbox SoDo Seattle, WA On-Sale 15/12/07 @ 10am 02/14/2008 Venue: Warfield San Francisco, CA On-Sale 16/12/07 @ 10am 02/12/2008 Venue: Wiltern Los Angeles, CA On-Sale 15/12/07 @ 10am 02/11/2008 Venue: In the Venue Salt Lake City, UT On-Sale 15/12/07 @ 10am 02/08/2008 Venue: First Avenue Minneapolis, MN On-Sale 14/12/07 @ 10am 02/06/2008 Venue: House of Blues Chicago, IL On-Sale 15/12/07 @ 10am 02/05/2008 Venue: Terminal 5 New York, NY On-Sale 14/12/07 @ 12pm 02/02/2008 Venue: Orpheum Theatre Boston, MA On-Sale 14/12/07 @ 12pm 02/01/2008 Venue: Electric Factory Philadelphia, PA On-Sale 14/12/07 @ 10am 01/31/2008 Venue: Kool Haus Toronto, ONT On Sale 7/12/07 at 10am 01/29/2008 Venue: Bell Centre Montreal, QC On Sale 7/12/07 at 12pm 01/28/2008 שימו
שזה הולך הפוך - ההופעות הקרובות הן בסוף הרשימה ורחוקות יותר בראש הרשימה.

michi22

New member
בדיוק...

אז אני הולכת לזאת שב LA....ובתקווה לזאת שבסן פרנסיסקו יום אחרי... אם יהייה לנו אוטו ליסוע לשם...

Jen74

New member
../images/Emo122.gifיש אנשים שמקבלים הכל בחיים../images/Emo3.gif

תהני, חמודה. גם בשבילי תהני

michi22

New member
תודה :)

אני אנסה להנות בשביל כולכם! וכרגיל אנסה להוציא ממיקה מידע על ביקור לישראל..... מקווה שיצליח הפעם!

uroren

New member
תזרקי לו כזה תוכדי שיחה את העובדה שאנשים..

חותמים על עצומה בשביל זה
ותהני גם בשבילי ;-; אני אהיה בטיול שנתי ואנסה ללוות אותך במחשבות שלי
דמבו ^^

uroren

New member
נכון לעכשיו?

365 אנשים
אבל אני אבקש לפתוח בפורום עצמו עצומה ואז ננהל רשימה יותר מסודרת. דמבו ^^

michi22

New member
וזה ממש כל פעם מישהו אחר?

או יש כפולים? כי זה מספר לא רע בכלל לבנתיים.... אפשר לשלוח לו את הרשימה :) אחרי שיהיו הרבה הרבה...

ענבי פ

New member
זה כפולים =\

אני ונטלי למשל חותמות הרבה פעמים. כי אפשר כל יום שוב, אז למה לא בעצם? אבל ששש, אף אחד לא צריך לדעת

uroren

New member
אוקיי זה נותן לנו חודש מינוס פלוס למתנה ../images/Emo13.gif

נתחיל לעבוד על זה עוד שבוע ככה, שהפורום יתאזן יותר
דמבו ^^

uroren

New member
אנחנו מתכננים..

להכין לו מתנה מהפורום- המתנה עצמה עוד לא סגורה- יעני לא החלטנו סופית מה היא תהיה. את המתנה תביא לו סיוון, שכל כך כיף לה והיא כבר זכתה לדבר איתו ולראות אותו פנים מול פנים- ואפילו הביאה לו מתנה אישית שהיא הכינה (שרשרת אחת המגניבות, תבקשי ממנה שתראה לך תמונה
) בתקווה גדולה שנספיק עד פברואר- כי אז היא הולכת לראות אותו שוב
דמבו ^^

helen333

New member
מפגש מעריצים?! XD (מפגש מכינים יותר נכון חח)

אממ..איזו מתנה נעשה, ואיך נעשה אותה? וכמה יכולים להישתתף? ניצטרך להיפגש בשביל זה? נ.ב סיון u r 1 lucky girl. : ) עם את יכולה, פליזוש תגידי לו שאני אוהבת אותו ושתיכננתי כבר באיזה תאריך נחתחתן, איפה נגור ואיך ייקראו לילדים שלנו. :) חחח ^_^ בעצם לא...כי הוא יחשוב שאני מצ'וגעת עם תגידי לו..חח פליזוש תשאלי אותו עם הוא מתכנן לבוא לישראל?? פפללייזז?! 3>

michi22

New member
אני מקווה להצליח...

פעם אחרונה שראיתי אותו באנגליה לא הייה לי זמן בכלל לשאול אותו כלום....מסכן הייה מפוצץ אנשים וניסה מהר לחתום לכולם.... אבל פה ב LA מקווה שיהייה רגוע יותר...

SabreS Sagol

New member
יש לי רעיון חמוד.

הוא זמר. אנחנו מישראל. מה יותר מתבקש מלהכין לו איזה אוסף מוזיקה ישראלי? או לקנות לו כמה דיסקים אהובים או קאלטיים מישראל? נגיד, קצת מכל דבר כזה - שרית חדד, שלום חנוך, אריק ברמן וגבע אלון. וזה יכול להיות גם רק חלק מהמתנה, כי זה נשמע קצת סתמי פתאום.

uroren

New member
אוי זה נחמד ../images/Emo9.gif

למרות שקשה לי לדמיין איך מיקה יגיב לשרית חדד
אני אפתח שרשור בנושא המתנה היום בערב
דמבו ^^

lollipop161

New member
הוא באמת אמר ש..

בילדותו הוא שמע הרבה סגנונות של מוזיקה, ביניהן ערבית. אבל האמת שלישראלים אין שירים מי יודע מה, לא יגיעו לרמה של זמרים בחו"ל, אז אני לא יודעת אם לעשות לו את זה...

למעלה