תמונה יפה מאוד :]
B black rock star New member 11/9/07 #17 אם חייב ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif נוי בת 14 וחודשיים (^^) מחור קטן בצפון.אבל קטן.
N NoAmItA ChAn New member 11/9/07 #27 אומג, יש לך פוני כחול *_______* הלוואי עליי T^T כחול מחזיק הרבה זמן בשיער? O:
M MomijiSan New member 11/9/07 #45 שקסע שלי#$%../images/Emo99.gif השיער שלך טוב את ידועת שאני מאוהבת בו!~ אני מתגעגעת T_T
ד דורין 245 מה אחרי New member 16/9/07 #75 ../images/Emo220.gifאומגד.אומגד אומגד!! מתי עשית את הפוני כחול?! לא ראיתי את זה תבואי לבקר בשכבתי!!(זונה.) לא אשמתי שאנחנו עם היבטניקים ואתם עם הזייניקיםP::::::::::::
../images/Emo220.gifאומגד.אומגד אומגד!! מתי עשית את הפוני כחול?! לא ראיתי את זה תבואי לבקר בשכבתי!!(זונה.) לא אשמתי שאנחנו עם היבטניקים ואתם עם הזייניקיםP::::::::::::
F Fall Out Liel New member 11/9/07 #20 ~קוקוריקו~../images/Emo168.gif ליאל. 16 [ב-3.10 לא לשכוח!! שלושה ימים לפני ה-הופעה!!!!!!!] תמונה-------> אני שמה בגלל שהרבה אנשים כבר ראו אותי אז..וגם סופסוף מצאתי תמונה נורמלית!!! זה נדיר! וזו תמונה ישנה, עוד מתקופת הפוני האדום! עכשיו יש לי קצוות אדומים ו"פוני"
~קוקוריקו~../images/Emo168.gif ליאל. 16 [ב-3.10 לא לשכוח!! שלושה ימים לפני ה-הופעה!!!!!!!] תמונה-------> אני שמה בגלל שהרבה אנשים כבר ראו אותי אז..וגם סופסוף מצאתי תמונה נורמלית!!! זה נדיר! וזו תמונה ישנה, עוד מתקופת הפוני האדום! עכשיו יש לי קצוות אדומים ו"פוני"
E emosexy New member 11/9/07 #21 טובבבבב אמממממ אז ככה אתן ממש ממש חמודות (לא מבין כל כך למה דקל הזה והשניים ברחוו=\ טוב סתומיםםם) ויש לכן תמונות יפותתת סהרP=
טובבבבב אמממממ אז ככה אתן ממש ממש חמודות (לא מבין כל כך למה דקל הזה והשניים ברחוו=\ טוב סתומיםםם) ויש לכן תמונות יפותתת סהרP=
F Fall Out Liel New member 12/9/07 #51 חח כן, כולן ממש מתוקות../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif ואני מקנאה בכן והבנים עזבו כי הם סתומים חח סתםסתם, אבל הם מפסידים..
חח כן, כולן ממש מתוקות../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif ואני מקנאה בכן והבנים עזבו כי הם סתומים חח סתםסתם, אבל הם מפסידים..
F FallOutGirl New member 11/9/07 #23 ../images/Emo80.gif שם: שחר. גיל: 15 וחצי. חחח סתם תמונה מהבוקר של המפגש לפני כמה שבועות
L love to hate you New member 11/9/07 #25 יש לך חולצה יפה ../images/Emo12.gif סליחה ,לא יכולתי להתעלם מהעובדה הזאת יערה ,15 וחצי ,באר שבע.. ממ..אין לי תמונה שלי ..אני בטוחה שתתגבר ..
יש לך חולצה יפה ../images/Emo12.gif סליחה ,לא יכולתי להתעלם מהעובדה הזאת יערה ,15 וחצי ,באר שבע.. ממ..אין לי תמונה שלי ..אני בטוחה שתתגבר ..
N NoAmItA ChAn New member 11/9/07 #26 לא אמרתי לך ברוך הבא? O: אני בתביישת בעצמי XD ברוך הבא <: נעם, 14 וחצי (בשלושים לאוקטובר 15. דירבאלק אם אתם שוכחים #@%?%<#@^<#), ת"א XP השתלבות מהירה ונעימה 3:
לא אמרתי לך ברוך הבא? O: אני בתביישת בעצמי XD ברוך הבא <: נעם, 14 וחצי (בשלושים לאוקטובר 15. דירבאלק אם אתם שוכחים #@%?%<#@^<#), ת"א XP השתלבות מהירה ונעימה 3: