טוב, אז ככה

טוב, אז ככה ../images/Emo178.gif

מכיון שהנוירולוגית שבדקה את הבת שלי בזמנו, ורשמה לנו את הריטלין, בחופשה עד סוף החודש אז התייעצתי היום עם פסיכיאטר ילדים מהעבודה שלי לגבי המינון והאין תופעות אצל הבת שלי
אם אתם זוכרים, כתבתי שהבת שלי שוקלת 50 ק' ולוקחת ריטלין 10 מ"מ,פעם ביום. אין לה תופעות לוואי, אין לה רייבאונד, הכל כרגיל
אבל....... יש שיפור חיובי בבית הספר, אפילו חיובי מאד אז שאלתי את הפסיכ', אם זה סביר והאם באמת הכדור עובד למרות שאין שום תופעת לוואי וריבאונד, והוא ענה לי שזה לא קשור למשקל הילד מינון הכדור, זה תלוי במטבוליזם שלה. וכנראה שאצלה זה מסתדר עם הכדור, ולא רואה צורך להעלות את המינון, או להוסיף כדור נוסף בצהרים. אז עכשיו אני רגועה
אבל מה עכשיו????????. ריטלין לכל החיים????

05 מיכל

New member
לפעמים כן ולפעמים לא

יש כאלה שצריכים את זה לכל החיים, ויש כאלה שעם התרופה מצליחים לסגל אסטרטגיות שמפחיתות את הצורך בהמשך, ויש כאלה שזה עובר להם (כן, יש אחוז כזה לפי המחקר...) ויש כאלה שבתקופות מסוימות צריכים ובאחרות לא...

DrEx

New member
גם לי לא היה ריבאונד

תשאלי אותה אם היא מרגישה משהו או שהיא מרגישה רגיל למה אני היה לי העיינים שלי היו כבדות כאלה והרגשתי יושן כזה.. שאלי אותה

בעיה

לא נראה שהיא תצליח לתאר לי את מה שהיא מרגישה, ניסיתי לשאול אותה כמה פעמים, אם היא מרגישה שינוי כל שהוא, אני לא רוצה ל"הכניס לה מילים לפה" ולשאול אותה אם היא מרגישה עייפה, או עם חוסר תאבון, כי ישר היא תקפוץ על המציאה
לפעמים נדמה לי שיש לי ילדה היפוכונדרית
, על פצעון שצץ לה ביד היא חייבת תחבושת חחחחחחחחחחחחחחחח אני מאוהבת בה

אבל....... שכחתי לרשום

אני שמה לב שהיא קצת עייפה, אבל לא עייפות של להירדם או להיות מנומנמת, פשוט מן עייפות שכזאת, וגם התאבון לא משהו.

DrEx

New member
כן גם לי זה היה ככה..

אולי זה מינון נמוך.. בדקי את זה..

אז זהו שהפסיכ' אמר

שאם רואים שינוי חיובי, אין סיבה לשנות מינון. להשאיר את זה ככה בינתיים.

למעלה