טוב אז ככה...

טוב אז ככה...../images/Emo13.gif

אתם זוכרים שכתבתי על הידיד ההוא שניתקנו את הקשר ושוב חידשנו אותו? דיברנו כבר 4 פעמים מאז שחידשנו את הקשר.
גיליתי גם שיש לו רישיון והמלווה שלו נגמר עוד פחות מחודש.
חוצמזה הכול הולך דבש בינתיים [טפו טפו טפו]
בקרוב יש לנו טיול שנתי לאילת, וחשבתי לעשות משהו, לדבר איתו, אבל אני ממש מתביישת [לא יודעת למה
]. ב- 2 הערבים שנהיה שם, יהיו לנו מסיבות וערב חופשי כזה כך שאני חייבת לעשות משהו. יש למישהו רעיון?

Double DU

New member
פיספסתי את מה שכתבת בעבר על הנושא

מה זאת אומרת את חייבת לעשות משהו? את מרגישה משהו כלפיו מעבר לידידות?

sweetdreams

New member
ההודעה הקודמת שלה עדיין בעמוד הראשי

תסתכל כמה שירשורים למטה

sweetdreams

New member
תראי.. אני לא יודעת מה הסיכוי שיהיה

לך איתו רגע של שקט, כי זה טיול שנתי, ומסיבה, ויש הרבה חברים שלכם מסביב... מה שכן, אם כן תצליחי להגיע למצב שתהיו רק שניכם ביחד, בערב של המסיבה או בערב החופשי, אז אני יכולה לומר שזה אומר שהסיכויים שלכם הם מצויינים.. כי עצם זה שבאמצע כל ההמולה העדפתם את האחד את חברתו של השני, כמה מעידה על קרבה מסויימת, והסיטואציה עצמה מדברת בעד עצמה.. אני חושבת שזה מה שאת צריכה לעשות. לנסות להוביל למצב שבו תהיו רק שניכם ביחד.. בערב של המסיבה אני חושבת שזה יהיה קצת יותר פשוט לארגן, כי אתם בלאו הכי תהיו ביחד באותו מתחם, אז תוכלי "לגנוב" כמה רגעים מזמנו באופן די טבעי, ומשם לקוות שתתקדמו ללרקוד ביחד, או לשבת ביחד בצד ולדבר.. הערב החופשי הוא קצת יותר בעייתי בגלל שאני מאמינה ששניכם תרצו לבלות עם החברים שלכם, ולא להתנתק לגמרי.. אבל שמעי, את יודעת מה מידת הקרבה בניכם, ואם באמת תצליחו לבלות ביחד את אותו הערב, אז הייתי אומרת שהסיכויים שלך איתו הם באמת מצויינים. בכל מקרה, תזכרי שהכי חשוב זה להנות. הטיול הזה הוא רק טיול, ואתם מחלקים את זמנכם בין כ"כ הרבה אנשים.. כך שגם אם לא יקרה שומדבר במהלך הטיול זה לא אומר שומדבר רע.. כשתחזרו הביתה יהיה הרבה יותר קל להתארגן על משהו.. תהני

sh53

New member
../images/Emo74.gif

לא נראה לי שתהיה לכם שם הזדמנות לדבר בשקט ובפרטיות, תמיד יהיו אנשים מסביב ותמיד יהיה רעש והפרעות.

אני בטוחה שכבר בנית את התוכנית

עכשיו רק נותר לפעול. רק זכרי - כל הרעש, הבלאגן וחוסר האינטימיות - הם לא אלה שיעצרו בעדך

למעלה