טוב אז ככה...

with or without

New member
טוב אז ככה... ../images/Emo122.gif

אני משוחררת כבר חודשיים. חודשיים של שיעמום ותסכולים אישיים... החלטתי שאני הולכת לשפר בגרויות, אז נרשמתי ללימודים, החלטתי שאני רוצה דמי אבטלה , אז הלכתי ללשכת העבודה... אבל מה? לצערי נפלתי לידי הפקידה הכי דפוקה בלשכת העבודה... יותר מ-10 פעמים אמרתי לה שאני מעוניינת בעבודה מעודפת (כמעט ואין עבודות מעודפות באזור שלי..) והיא ממשיכה להציע לי עבודות פקידותיות ואחרות..., יותר מ-10 פעמים אמרתי לה שתפסיק להציע לי אותן, והיא ממשיכה. למרות כל הנאומים שלי אליה שיש לי זכויות כחיילת משוחררת מענק וכדומה.. היא ממשיכה. וככה כל שבוע, היא מציעה לי עבודה ואני לא לוקחת אותה... פאק עם זה! אני היחידה! כל העולם ואחותו סביבי, חיילים משוחררים שפשוט נרשמים במחשב כשהם מגיעים והולכים הבייתה בלי הצעות ורק אני מוצאת את עצמי כל פעם מחדש נכנסת לפקידה!!!!! כן, אני יודעת שהרבה שונאים אותי על זה, כי לא חסר כאלה שלמעשה רוצים עבודה כשהם באים ללשכה, אבל אני מתחילה ללמוד עוד מעט, עבודה כרגע לא מתאפשר.. ואני די צריכה כסף... ובואו נהיה מציאותיים לרגע, אני לא היחידה שעושה את זה... ופה גם יש לי שאלה לשאול... כמה זמן עד הדמי אבטלה? אני אצטרך למשוך את העניין הזה עוד הרבה?

אזרח111

New member
היי, גם אני הייתי ככה.

באתי ללשכת עבודה, כולם אמרו לי שמקבלים דמי-אבטלה חופשי, אבל גורנישט! הציפו אותי בהצעות עבודה! קיבלתי על הפגישה הראשונה איזה 5-6 הצעות
אז אמרתי- על הזין שלי. והלכתי לחפש עבודה נורמלית (יחסית) ומצאתי איכשהו ... אגב, מה את לומדת? פסיכומטרי? כשהייתי בפסיכומטרי לא עבדתי בכלל.....

אזרח111

New member
אז אפשר לעבוד!!!

לכי לעבוד. תהיי פקידה שלי ושל תמי
אני ותמי ניתן לך מטלות ובין לבין תוכלי ללמוד. זה השוס הרציני-עבודה מהבית. כל מה שאת צריכה זה חיבור אינטרנט קבוע וישיר לפורום. מבחינתי התקבלת. תמי תעביר לך את הדרישות בהמשך .....

אזרח111

New member
הילדה נבהלה הא? ../images/Emo6.gif

נראה לי בסוף ג'אן יהיה הפקיד שלנו וזהו ......

אזרח111

New member
אני בעבודה .....

עכשיו התקשר אליי מישהו ממשרד אדריכלות .... רציתי לתת לו את המספר טלפון של בזק. הוא אמר: אוקיי, תיתן לי את המספר ואני ארשום את זה יפה יפה. ואז הוא הלך להביא טושים או משהו כזה ובטח עשה שם קישוטים על המספר .....

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif

יא כאפה? זה אומר שאני בתהליכי שיפור? אני כבר לא כאפות, אלא רק כאפה? פשו תמי, אני מתחיל להסמיק פה.

Lady McBeth

New member
אתה מגה כאפה, לא סתם כאפה

אין בנאדם יותר כאפתי ממך... פשוט ילד כאפות

never

New member
מה אני אגיד?

שלחו אותי המפעל לייצור רהיטי תינוקות בבני עייש... לפחות אותך לא שלחו להיות נגר כמוני.... ועוד מתמרמרים עליי שאני לא מעוניין לקחת את השטות הזו כי אני לומד!!!!

למעלה