טוב אז ככה, תקשיבו....

אני לא חושבת שזה פורום למבוגרים....

אני חושבת שזה פורום לבוגרים!!!! ואני חושבת שגם מי שנכנס לפה בהתחלה לא בוגר לומד מהאנשים להכיר את הסדרה ובמידה מסוימת מתבגר..... אני בהתחלה שרק הצטרפתי (זאת דון לני גבאי המושלמת) חשבתי שדון וידידיה הם השחקנים הכי טובים בשמיניה אבל אחרי כמה זמן אני קוראת פה ואני רואה שכותבים למשל:איזה פרק מדהים!!! שימו לב שהאקדח לא באמת עף אלא הילי נוגעת בו בקצה הציפורן.... ואז אני מתעמקת יותר בפרק ומחפשת וכל פעם מבינה שאין שם סתם שחקנים.... כל שחקן יש לו כישרון!!! גם אם זה להחזיק אקדחי צעצוע על הציפורן... אפילו המעריצות של מיכאל מתבגרות.... לאט.... אבל מתבגרות....(אל תיפגעו...) אני חושבת שבזכות הפורום הזה אנחנו לומדים יותר על הסדרה, על השחקנים, וגם מבינים יותר איך רואים סרט או סדרה...

גם לי!!!!!

כמעט כל הזמן הפנוי שלי אני נמצאת בפורום.... דרך הפורום למדתי הרבה דברים ואני באמת חושבת שזה כמו בית שני להרבה ילדים פה...

Cindy Campbell

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo135.gif

בגלל זה פחות אנשים רוצים לצפות ב"השמינייה", יש להם דעות קדומות על ערוץ הילדים. האמת היא שגם אני לא רציתי לראות את התוכנית בהתחלה, מהסיבה שציינתי קודם, והתחלתי לראות את הסדרה רק כי לא היה מה לראות בטלויזיה. חבל שלערוץ הילדים אין ממש איכות, כי אם הייתה לו, אולי היא יותר צופים לתוכנית.

זה היה מתוכנן מלכתכילה ככה!

אף אחד לא תיכנן את זה אחרת! הסידרה הייתה מיועדת לילדים בלבד! וגם מבוגרים ובני נוער התחלו להתחבר לדמויות! אף אחד לא תיכנן את זה אחרת!

nWkobi

New member
באמת...

עד כמה נראה לך שילדים יכולי להיכנס לדברים ולהבין דברים כמו מעצר,כמו הדרך שהשמינייה שיחררה את אבנר(להגיע לרמת ביצוע כזו),כמו כל הדברים שלילי עשתה... אלה דברים שילדים יכולים להבין עד הסוף? אני לא ממש בטוח....כך שיש ויש.

DoRiNuS sMiNiA

New member
למעריצות של מיכאל,אדית וליאת ../images/Emo8.gif

נענע גמכן סיקרו את מסך הזהב... בקטע הבא אמנם לא ראיינו את אחד מהשחקנים אבל יש להם שואו קטנטן בהתחלה... תיאור למי שעדיין לא השתכנע: מיכאל באמצע אדית וליאת נמרחות עליו (תאמינו או לא) תבחרו ב"כולם היו שם" זה השם של הקטע.

chen010189

New member
חחחח אני בכלל חשבתי שליאת נסעה

היא סימסה לי מהטקס (זה היה ב21:30, ואח"כ אמרו לי שהיא הייתה בטקס, אז הבנתי שזה היה משם) שהיא נוסעת עד יום א' אחרה"צ כי אני מראיינת אותה היום חוויתי ראיון ראשון (לא איתה) פאק, זה לא כזה קל כמו שחשבתי

o r t a l13

New member
לפי דעתי זה נחמד שיש גדולים ../images/Emo13.gif

זה טוב שיש גם גדולים ולא רק קטנים.. ככה גם רואים שהסדרה הרבה יותר רצינית..

Oshi love Tamir

New member
זה מצויין זה ממש משמח../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

זו סדרה לדעתי לכל הגילאים... אפילו ההורים שלי רואים איתי ואמא שלי בעיקר אוהבת את הסדרה בגלל השירים של הביטלס...היא מעריצה שלהם כבר מגיל 16

אגב לגבי כדורגל...

היום אח שלי הביא לי חתימה על הכדורגל של לא אחר מאשר: ניר דוידוביץ השוער הכי טוב בארץ...

למעלה