טוב אז יש לנו...

EuroSims

New member
טוב אז יש לנו...

יש לי כמה דברים לומר לאור ההתפתחויות האחרונות: 1. אבנר הראה את הפרצוף האמיתי שלו - לא רק שהוא מכוער לאללה כמו נציג נורבגיה לארוויזיון 1997 עכשיו הוא הראה שהוא גם סכסכן - זבל הוא פשוט חלאה הבן אדם הוא צריך לשכור משאית זבל על ידו צמוד. ואני בכלל לא מבין איך ליהקו את ה"שחקן" הזה לשחק אותו - הוא משחק מה זה לא טוב - אני מהיום הראשון אמרתי את זה. 2. רק בגלל זה שהיא ככה התנהגה לוורדה - אני מייחל ליום שסמדר תיפול על הפנים ותמעך פשוט - ולא בגלל הרצח של איריס, מניפולציות מגעילות או ההפללה של רונה (זה כן אבל בעיקר) - איך שהיא בגדה ככה בוורדה (אני מתכוון בגדה בידידות) - איך היא יכולה ככה להטיל רפש על החברה הכי טובה שלה שעומדת לצידה כל הזמן הזה - אתם יודעים כל הפשעים שהיא עשתה עד עכשיו הם כאין וכאפס מהפשע הכי גדול שהיא ביצעה - בגידה בחברה ואני לא מתכוון חברה חברה כמו שמאיה היא של גידי אבל אני מתכוון חברה הכי טובה - כי שלבנים יש את החבר הכי טוב והכל בקיצור אתם מבינים. רק על זה אני מקווה שהיא תיפול - כמו שלא מלשינים על החבר הכי טוב לא מלכלכים עליו ככה. 3. זה אידיוטי - למה שוורדה לא תלך לבקר את אלכס? הרי מן הסתם! היא תדאג לו היא אוהבת אותו - הרי (אני שונא את הגישה הזאת אבל - HELLO ! אם יש מישהו שצריך להיות לידו זה האישה שלו כרגע- ושלומית גמרה איתו הרי) אז באיזה זכות דורון צועק על וורדה - זה הרי ברור למה היא הלכה לשם לא בשביל לנפנף בו - כמה אטומים אפשר להיות. 4. אני לא מבין למה החוקר הזה היה צריך לשלוח את ההוצאה לפועל - הוא היה צריך לחכות קצת עם הקטע הזה של אלי מרקו - לתת לרונה להרגע קצת כי היא הייתה יותר מידי היסטרית כדי להגיד משהו ושתתבשל קצת ותבין מי כאן נגדה -ואז אחרי איזה יום הוא היה בא אליה ומבקש ממנה שוב להעיד נגדו - כמובן לא להודות במשהו שהיא לא עשתה - אבל לדפוק אותו חזק על ההתנהגות שלו ואז אני ממש בטוח שהיא הייתה מעידה נגדו אחרת היא ממש ממש שרוטה ככה שההוצאה לפועל מייד אחרי העימות לא היה יפה מצידו אם הוא כל כך בעדה כמו שהוא אומר - ולא נראה לי שיש לו משהו אישי נגדה - ככה שהוא יכל לגלות מעט הבנה כאן - היא לא צריכה להשבר כי היא לא עשתה את זה אבל להעיד נגד אלי מרקו כן - וזה לא נקרא שבירה כי הרי ה"שבירה" היא להודות במשהו שהיא לא עשתה - חבל באמת שהוא לא גילה כאן טיפת הבנה. זה בעקרון "IT" להיום - אשמח לשמוע תגובות סימס

1) למה אבנר וכלנית לא ביחד?

הם מתקרבים אחד לשני בפרקים האחרונים, יש להם תכונות דומות ותחביבים דומים. רק שאבנר רוצה לשמור על כבודו העצמי, אם בכלל יש לו, והוא יותר דומה לנציג איסלנד 2000. 2) תמיד צריך להקריב משהו בשביל האהבה, גם באהבה מבחינת חברות. אני סמוך ובטוח שורדה מבינה למה אמרה סמדר את מה שאמרה, והיא לא לוקחת את הדברים ברצינות. 3) דורון באמת אידיוט. ורדה: "אבל... חשבתי שאני אבוא לבקר את אלכס כי באמת דאגתי לו ו...", דורון: "בפעם הבאה תחשבי, תחשבי קצת יותר!". 4) רונה עוד פעם מתגלה כמטומטמת - תמיד היא עושה דברים טפשיים ורק בסוף היא אומרת: "איזה מטומטמת הייתי!". בעייה שלה, אני מאחל לה שהייה וריקבון נעימים בכלא.

היי סימס, התגובה שלי...

אני ממש מסכימה איתך, אם מה שאמרת! לפעמים יש בסדרה המון דברים לא הגיוניים... למשל: אני מסכימה איתך שוורדה היתה צריכה ללכת לראות את אלכס, מה יש? הרי הם עומדים להתחתן בין זה מתאים לשלומית ואם לא, ויש לורדה את כל הזכות בעולם לבוא ולראות אותו, איך זה יראה אם היא לא היתה באה, אסור לה לדאוג? אומנם, זה נכון שהיא באה ככה מבלי להודיע ונכנסה ככה לחדש השינה כאילו היא איזה אלוהים, היא היתה צריכה להודיע או משהו, ככה סתם ךהתפרץ?! (ואיך היא נכנסה בכלל?)...בכל מקרה, היה לה זכות לבקר את אלכס. והנה לנו עוד הוכחה לכמה שסמדר מגעילה, ולמה "איש יחסי ציבור" כ"כ מגן על הבהמה הזאת סמדר אין לי מושג - סמדר הוחיכה שהיא כלבה מארץ הכלבות כשהיא ככה שדיברה על וורדה מאחורי הגב שלה לדורון. איזה דו-פרצופית האשה הזאת ממש אפשר להשתגע - רגע אחד, היא אומרת של שלומית שהיא חוצפנית, אבל כשורדה הולכת ודורון נמצא בסביבה, היא משנה את הפרצוף שלה ובלי בושה ממש! כזאת תולעת בחיים שלי לא ראיתי! ורדה תמיד שם בשבילה, החברה הטובה שלה ביותר וככה היא מזלזלת בה, איזה מן חברה, חיה....לא מגיע לה אף אחד בעולם! אבנר? שאני לא אתחיל לדבר עליו- באמת לא רק אדיוט ומכוער, אבל גם סכסכן שקרן! הוא הרי דלוק על מאיה (אלוהים יבין למה...) והוא יעזה הכל כדי לחתוך ביניהם, איחחחח איזה גועלי- שתדרוס אותו כבר משאית זבל! דרך אגב, הצחיק אותי כשורדה בכתה ואמרה: "היא התנהגה אליי כאילו שאני הפיליפינית!" (אדיר!) וזהו ....

עזית, את צודקת, אבל אני דברתי על ה

אישיות המפגרת של סמדר, כלבה אחת.... בכל מקרה, אני אשמח שהחלאה הזאת תרקב בכלא איפה שמגיעה לה להיות!

לניבה החמודה ראית את התמונה שלך

סמדר היא פסיכופטית אמיתית וזה מה שיקרה לה רק לא נראה זאת רק נדע!! מעזית שאני באמת צנחנית (כלומר הייתי)

ראית תתמונה שלי? אילן פירסם מלא...

די פאדיחה, אבל לא נורא..נחמד.. סמדר יש לה בעיות נפש זאתי, אל תשאלי, צריך לשים אותה במוסד סגור 24 שעות!

לניבה

סמדר באמת צריכה להיות במוסד סגור, אבל היא דו פרצופית וכאשר חוקרים אותה או שהיא מרגישה מאויימת היא הופכת לאישה טובה ואכפתית, זוהי פסיכופטית אמיתית.( אילן באחת התמונות למעלה כתב ניבה ואני לא זוכרת עם מי היית??? בי עזית

הייתי עם אסתי (שלומית)

כן, סמדר חתיכת כלבה אנוכית, אני מזה לא סובלת את הדמות הזאת... איזה גועלית!

נו, לאיזו רמה הגענו?

יותר גרוע אפילו מהאורחים המוזרים שהיו לנו היום! הרי דורון וסמדר אוהבים אחד את השני, ואם אני תומך בסמדר ואתן בדורון, למה לא נשתף פעולה ונדאג להשיב אותם להיות זוג? בואו נחזיק ידיים וננסה לשנות את העולם - ניצור חברה בה אנשים לא בוגדים באחרים כפויי טובה, יש סדר ומסגרת משפחתית קבועה. כך יהיה טוב לשני הצדדים. אז עם כל הכבוד, אני מחכה להתנצלות מפורשת בכתב שאותה אדאג להעביר אישית לגופים הנחוצים.

לאיש יחסי צבור

היה משעמם בחיים בלי בגידות, אחרי שנות נישואין,לפעמים זה נותן משהו, קצת ריגוש שנעלם, ענין, ובכלל מי אמר שצריך להשאר עם אותו אדם כל החיים? משעמם לא?

pompii

New member
נאי לא חושבת כמוך

חלק משבועת הנישואין קשורה במחוייבות רגשית ונאמנות. שני אנשים שאוהבים אחד את השני ומוכנים להתחתן אחד עם השני חותמים את אהבתם לנצח ולא מפרים את שבועת הנישואין כשבא להם. אין כזה דבר שבלי בגידות החיים היו משעממים, בגידות עושות טעם רע לחיים אנשים אוהבים ונאהבים מרגישים טוב אחד עם השני ולא צריכים אקשן בשביל לאהוב ולבגוד זה סתם רע, אכזרי ופוגע. אדם שיש לו ספקות לגבי אהבתו לבן/בת זוגו שיגיד וזה יהיה יותר טוב מאשר למשוך את הנישואים בשקר. תראי מה זה עשה לשלומית ואלכס...

לפומפי

את צודקת אם מוצאים משיהו שכיף להיות איתו כל החיים זה אידילי, אבל בדרך כלל אנשים מתחתנים מאהבה וא"כ במציאות משתנים דברים, אבל עדיין לא רוצים לפרק, אלא להנות, ולחזור ליציבות ולחיים האמיתיים. כל אחד לפי אופיו, ולפי צרכיו. בי עזית

shirakl

New member
תגובות

1. באמת, סוף סוף אבנר הראה את הפרצוף האמיתי שלו! אני לא מבינה את מאיה! איך היא מאמינה לכולם? היא לא מבינה שהם עושים עליה מניפולציות? "הוא דיבר ממש לא יפה, את לא תאמיני מה הוא אמר עלייך"... די כבר להאמין לכולם חוץ מלחבר שלך! אבנר הזה דוחה, ומאיה גם הפכה למגעילה! אז... אני מניחה שמגיע לה מישהו כמוהו! 2. ממש התעצבנתי בקטע הזה! היא ממש תעשה הכל בשביל המטרות שלה! היא יכלה להגן על ורדה מול דורון ולנסות להסביר לו, ובמקום זה היא גם כן יורדת עליה! איך את בוגדת ככה בחברה האמיתית היחידה שלך? ולורדה - סמדר לא בגדה בך כבר מספיק פעמים? למה את נשארת חברה שלה? את לא רואה שהיא סתם מנצלת אותך? כנראה פשוט מחכים להזדמנות המתאימה בסדרה הזאת כדי שורדה תוציא החוצה את כל מה שהיא יודעת על סמדר ותחזיר לה מידה כנגד מידה! והדבר הכי מעצבן - הרי זאת סמדר שייעצה לורדה ללכת לבקר את אלכס! איזו צביעות! 3. זה נכון שמי שצריכה להיות עם אלכס זו אשתו הנוכחית. אבל, מה לעשות שהיא לא יודעת כלום בקשר לארוס שלה וגילתה את עניין ההתמוטטות שלו קצת מאוחר מדי? הרי אם היא היתה הולכת לבקר אותו בביה"ח ואומרת שהיא ארוסתו, אולי היו מעבירים אותו לאחריותה. אבל, בגלל שהיא לא היתה שם ומישהו שעבר כזה התקף צריך השגחה צמודה, זו היתה הזדמנות לשלומית לקחת אותו תחת חסותה ולנסות להחזיר אותו אליה! (כל הכבוד - אישה שמתאמצת עד הסוף כדי להשיג את שלה!). עכשיו, היא ושלומית אויבות ושלומית לא רוצה את ורדה בבית שלה - ובצדק. אלכס חלש מדי ולא יכול להתמודד עם המריבות שלהן, שגם יכולות לפגוע לו עוד יותר בבריאות! לכן, ורדה צריכה להתנהג באצילות, לבלוע את הגאווה, ולהסתפק בלדבר איתו בטלפון או משהו כזה! לזה דורון התכוון כשהוא אמר שכל מה שהיא רצתה זה להפגין בעלות, ואני דוקא חושבת שהוא צדק ושיש המון הגיון בדברים שלו! 4. בקשר לחוקר - זה באמת מותר לעשות דברים כאלה? לקדם את התהליך של העיקול כדי לגרום לרונה להודות? מה עם זכאית עד שהוכחה אשמתה מעל לכל ספק? אי אפשר סתם להעניש את אבא שלה, כשאפילו לא לגמרי בטוח שהיא אשמה! נראה לי שהעניין הזה הוא אחד הדברים הלא מציאותיים בסדרה הזו! אלי מרקו היה ממש מניאק שהוא הלשין עליה! אני ממש שמחה שהחוקר הקליט אותו והראה לרונה את הקלטת, ולו רק כדי לתת לרונה עוד סיבה אחת לא לסלוח לו לעולם! נמאס לי מהקטע הזה שאלי מרקו כל הזמן פוגע בה ובמשפחה שלה והיא אומרת שהיא לא תדבר איתו יותר ולא תסלח לו לעולם, ואז אחרי יומיים היא כבר ביחסים מושלמים איתו! נקווה שעכשיו זה סוף סופי ומוחלט! היום סוף סוף קניתי את הספר, ואני לא יכולה לחכות לקרוא אותו! אני מתה לדעת מה יקרה!

למעלה