טוב, אז יש לי שאלה..

Paranoid Eyes

New member
טוב, אז יש לי שאלה..

כולנו ביסקסואלים. אני עוד לא יודעת מה אני, אבל לא משנה. השאלה היא בעצם: אתם נמשכים לשני המינים, נהנים משני המינים.. אבל עם מי מהם אתם רואים את עצמכם מקימים בית ומשפחה. אני למשל, לא רואה את עצמ מקימה משפחה עם אישה.. עוד לא התאהבתי באישה ולא היו לי רגשות של ממש לנשים, רק משיכה פיזית. לעומת זאת , בחורים, זה משהו אחר...
אז מה איתכם?

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך :)

אני נמשך לשני המינים ולא יצא לי לחשוב כלכך הרבה עם איזה מהם אני יקים בית ומשפחה. אבל אם אני יתאהב במישהו/י ואני יראה את עצמי מאושר איתה/ו אז כנראה שאני יעדיף לחיות את שאר החיים שלי איתו/ה (ואם כבר, אז אני רוצה לחיות עם גבר ואישה ביחד
) לילה מקסים לך

Paranoid Eyes

New member
אז אותך אשאל שאלה אחרת

או נוספת :) כבר יצא לך להתאהב בשני המינים? אני לא מדברת על משיכה.

sutul

New member
זאת שאלה של איזה סוג ביסקסואל אתה

היה פעם איזה פסיכולוג שהבין (לא כי לבד לא הייינו עולים על זה) שביסקסואלים נימצאים על סקלה למי נמשכים יותר יש שנימשכים יותר לנשים יש יותר לבחורים באחוזים שונים וקיימים גם כאלה שהם 50-50 אבל זה יחסית נדיר... אישית אני 30 - 70 לטובת נשים אבל כבר התאהבתי בגברים בעבר אז האומנם אני רואה עצמי יותר עם נשים מתאהב ובטווח הארוך משפחה וכאלה אבל אם אני אתאהב בבחור והוא יחזיר לי אהבה וזה ילך לכיוון אז יכול להויות שאמצא עצמי מקים משפחה עם גבר.. לא שזה יקרה בארץ אבל אתם הבנתם

sutul

New member
כי עדיין אנחנו לא יכולים

להנשא לבני מיניינו

sutul

New member
זה לא מתקבל ברבנות

וללא הרבנות אנחנו לא יכולים להירשם במישרד הפנים ולשנות את זה בתעודת זהות ובספך לתעודה

Blackice

New member
זה מתקבל בבג"צ.

ונרשם במרשם האוכלוסין.. ובתור "ידועים בציבור" יש הרבה זכויות שכן מקבלים.. זה עדיין לא נישואין בכל מובן, אבל אנחנו מתקרבים לשם.

Blackice

New member
אני אישית

יכול לראות את עצמי מקים בית גם עם אישה וגם עם גבר. לשניהם אני יכול להמשך ולהתאהב, למרות שזה יחס של בערך 80-20 לטובת נשים.

מממממ

עונה:] אני יודעת שבסופו של דבר אני אתחתן עם גבר ואחיה עם גבר וכו'..

aviran677

New member
אממ..

נראה לי שדי ברור לי שזה יהיה עם גבר...וברור לי שיהיו לי ילדים כי אני חולה ילדים ורוצה לפחות חמישיה..
אממ.. נראה שזה תלוי אם באמת נמשכים לשני המינים.. אז יש מצב לשניהם אבל לא נגיד להיות עם אישה כי "ככה צריך"... ובלי קשר עכשיו .. לא ידעתי שאמיר פיי גוטמן כבר היה בתפוז..:(.חשבתי שזה היום....רציתי לשאול אותו מלא שאלות..קראתי את כול מה שהוא כתב..ושאלו אותו אם הוא רוצה ילדים.. והוא אמר שהוא רוצה שניים..וואי הוא כזה מושלם!!!.. אני מתנדב לעשות לו מאה ילדים..חח.. חבל שהוא תפוס!..וגם אני..

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif אני ודעתי,

אני יקים משפחה עם מי שאני יאהב, לא משנה מינו. נקודה.

למעלה