טוב אז יש לי כבר שאלה

טוב אז יש לי כבר שאלה

טוב אז יש שאלה יותר נכון בעיה דיי קשה: אני יוצא כבר עם ידידה שלי ואני מזה אוהב אותה ואני מזה רוצה לנשק אותה אבל לא נשיקה רגילה כזאת נשיקה איך שקוראים לה נשיקה צרפתית והבעיה היא שאני לא יודע איך מישהו מוכן לעזור לי??

לפני שאתה עובר לצרפתית

איש - שפר את העברית!! מה זה באת בזמן הנכון כאילו נראה לי שהדידיה הזאתי מה זה שווה ואם אתה באמת רוצה להביא לה אותה בצרפתית אז דבר ראשון כאילו כזה תרחץ רגליים, תחליף גרביים. דבר שני, אם אתה רוצה כזותי סוף הדרך אז תחליף גם תחתון. דבר שלישי, באלוהים, נשמה כדאי לך לחכות שיבוא החתול שלנו הוא מה זה טוב בזה כאילו מיכאללה יועצת זמנית

התגובה

איזה תגובות מפגרות תנו לי תגובה רצינית אני מה זה רציני בעינין הזה ועוד בפורום הזה פילרטוטי לשון (או שזה סתם שם שתקעו אותו) בבקשה תעזרו לי

תשובות מפגרות ??

מה זה תקעו? פה לא מפסיקים לתקוע. עכשיו עניתי לך? מיכאללה

elninyo

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo53.gifלאיש אובד עצות

הכי טוב,,אחרי התחתונים גרביים ורחיצה פוליש ווקס,,לך על ג´ילדה אל תתפשר,,<>תתפשר יפשירו לך,,,, כעת 5 ד´ לפני שאתה הולך לפגוש את,,בחירתך,קלף לך בצל,בינוני,,ולעס לאט,,לעת ערב אל תמהר החיפזון מהשטן,,ושן שום אחת,,ולעס,,אל תבלע. ו,,הוא כבר מגיע,,
,,הוא תמיד אוהב לעשות טובות,,ככה הוא בחור טוב,, הוא גם שר בהמון אירועים,,בכל מיני שפות,מלווה כלות למיקווה,,הכל הכל כולל הדרכה בבית הלקוחות,,ואפילו קונה על חשבונו עציצון,כשי,, מקווה שעזרתי,,חוץ מזה,,יהיה טוב,,

נ.ב. אולי בכל אופן

תחכה ל-Gימל אם הוא שולח פה
בSוד יכול להיות שהוא ישלח לך את חוברת ההפעלה אבל באמת בתנאי שלא תגלה לאפחד. מיכאללה

למעלה