טוב, אז יש לי הצעה

Agent Cooper

New member
טוב, אז יש לי הצעה

אהלן, אני משה חניך ומדריך בקן ראשון מזרח (מחוז דרום כריש כתום) ובגרעין מרי (הגרעין הכי טוב בשוודיה) ויש לי תחתונים בצעבע כחול ולסבתא שלי קוראים איילה. קצת מטריד אותי לכתוב בפורום הזה אבל מכיוון שראיתי כאן שירשור ארוך בנושא הרגשתי צורך להגיב. אני שומע הרבה תגובות לגבי ההחלטה לקיים את פסטיבל היצירה כחלק מחגיגות האחד במאי והאמת שאני קצת מודאג. הפסטיבל הזה שהוא באמת במה גדולה, מגוונת ומבורכבת של ביטוי ויצירה בשביל חניכים בתנועה (שעד כה יש לציין דאגו להתלונן על חסרונה של במה כזו) בכל תחומי היצירה האפשריים (כמעט), חוץ מהיותו כזה גם נועד להפוך את החגיגות למשהו קצת יותר עמלני ואקטיבי ובעיקר מגוון וכללי (אני לא רואה סיבה שחניך מעפולה יגיע עד לתל אביב בשביל ללכת קצת ולראות את להקת התנועה). חברים וחברות, הנה מבזק חדשות, האחד במאי הוא יום חג! גם במשמעות ההיסטורית שלו וגם ברלוונטיות של היום, אם אנחנו רוצים לעבוד בכבוד, הדבר הזה חייב להיות משהו חגיגי ועל הסדר היום של החברה הישראלית ולשם כך צריך לחגוג אותו (ואני רואה את הפסטיבל כדרך מעולה לעשות זאת) ולגרום לכך שיגיעו אליו הרבה יותר אנשים, כאלה ששילמו מיסי קן וכאלה שבאו לשתי פעולות וכאלה שהם חברים מהשכונה וכאלה שאני אומר להם שלום בבית הספר. חבל שהפסטיבל הזה מוציא מאיתנו את הצד השחצני והנשגב אידיאולוגית שבוחר לא להיות רלוונטי ושאנשים שרוצים לראות את החג אחרת בוחרים להתלונן בפורום במקום להרים טלפון (0547957783 - משה) ולהגיד שהם לוקחים אחריות על החג הזה וגורמים לו להראות כמו שהוא צריך להראות. דרושה הרבה עבודה בשביל שהיום הזה יקרה. הדבר הקל לעשות הוא שהבוגרים שמתעסקים בזה יארגנו לנו איזו מסיבה ואנחנו נבוא לחגוג. אני מאוד רוצה וחושב שזה הכרחי שלפחות חצי מהאנשים בכל צוות שקשור לפסטיבל יהיו חניכים מהתנועה (העדיפות היא יא -יב), הדבר הזה לא מובן מאליו ולא קל ודורש מאיתנו הרבה כשכבות שנושאות את הקינים. אשמח אם תתקשרו אלי בכל שעה, תשתפו אותי במה שאתם אוהבים לעשות , לשיר, לרקוד, לצייר, לפסל, לשחק, לשחק פינג פונג או לגייס חברים, תפקידכם מובטח. חג שמח, משה 0547957783

למעלה