טוב אז חזרתי

טוב אז חזרתי

מחופשת פורים ארוכה לזה שכתב בהודעה הראשונה שלי בקשר לאוכלוסיה בפורום. ראה, מגיל צעיר אני מסוגל ומרגיש בנוח לתקשר עם כל אחד כולל כופרים נוצרים עוע"ז ושות', אני מפריד בין הההשקפות האישיות שלי לבין היחס לבן השיח כאדם וכזכאי להשקפות ודעות משלו. עאכו"כ (אני יוצא מנקודת הנחה שרובם ככולם של חברי הפורום מכירים את הר"ת השונים) שאין לי בעיה עם אנשים שדעתי מן הסתם כדעתם בהרבה נושאים, גם אם לפועל אינני עובר על העבירות שצוינו בהודעתך. בהמשך להודעתי הראשונה, אני צריך להבהיר את עצמי יותר. אני רוצה להתנסות קצת בחיים ש'מעבר לגדר' ואני מחפש אנשים בעלי מטרה זהה או כאלו שמבינים אותי שיהוו קבוצת תמיכה עבורי, לפחות באופן וירטואלי, ורצוי גם על אמת. אשמח לשמוע מכאלו במידה וישנם בפורום

אסביר לך ידיד

אנחנו שונים מאד זה מזה אבל כולנו ענווים מופלגים......................... אם תהיה כמונו תהיה כאן אורח רצוי תמיד ואם תנסה להפליץ חוכמה וכו' חפש לך מקום אחר

תודה על התגובה

לא באתי לנסות לשכנע אף אחד, להיפך אני מחפש אנשים במצבי, כלומר בחיפוש עצמי תוך התנסויות חדשות. אשמח להכיר אנשים כאלו אם ישנם בפורום

וואי וואי אני רואה אתם בפראנויה

מצטער אם הכאבתי למישהו, ממש לא זאת היתה הכוונה. בסדר אולי זה לא המקום למה שאני מחפש, אם מישהו יוכל להדריך אותי לאן ללכת, אודה לו מאד

למעלה