טוב...אז חזרתי מהים !!!

טוב...אז חזרתי מהים !!!

שזופה.... (פחות או יותר)
......ים פשוט מדהים היה היום... פלטה !!!...לקחתי עימי את שתי אחייניותי...והיה פשוט כייף....הן כיסו אותי בחול...חחחחחח היה צריך הרבה חול כמובן...אך מכיוון שזה הים היה די והותר. מה שבאמת היה חסר....זה מטקות ופרטנר/ית שיוכלו ללמד אותי לשחק... נו מילא....אולי בשבוע הבא
כעת אני נוסעת לבלות מעט בת"א.......שמרו על עצמכם מקסימושששששששששש

gal33

New member
והיה מה זה כיף שחבל על הזמן!

צמוד לדולפינריום יש את הבננה ביץ´ שהוא פתרון מושלם לכל מי שרוצה ללכת לים, אבל בסבבה בלי כל הקטע של בגדי ים ולחץ וכו´. יושבים עם החברה/ חברות/ חברים עם כסאות פלסטיק, שולחן ושמשיות, מזמינים שתיה בכיף, וכל אחד יושב איך שבא לו. הרוב המוחץ של האנשים ישבו לבושים כמו בבית קפה, מקסימום היו את הגברברים שהורידו חולצה, או כאלה שקיפלו קצת את המכנסיים. הרוב היו עם בגדים ארוכים למרות שהיה ממש חם. מומלץ. גל

שיוווו...גברברים שהורידו...חולצה???

ולא קראת לי?????. ש ו ב ב ה
בפעם הבאה.....צלצול הגואל

gal33

New member
אפילו היה שם את...

סמי הורי, וללא חולצה! ואת עוד רוצה שאני אקרא לך???

הלוווווו....את שם ......../images/Emo13.gif

חשבתי שחברות אמורות להתחלק בהכל לא??????. חצי חצי.... את את החלק השמאלי אני את הימני...מלמעלה עד למטה !!!! יאמי יאמי חחחחחחחח...סתםםםםםם סמי הורי בכלל לא עושה לי את זה......אני אוהבת יורמים

gal33

New member
מקסימוש, חברים יש רק באגד! ../images/Emo153.gif

האמת, שכשתראי אותי תביני שאני צריכה אחד שלם משלי...

עופר 123

New member
אולי זה בגלל....

שאני מעדיף נשים, אבל לא שמתי לב שיש כזה מושג אצל גברים "רזה מדי" (כמובן, אם לא מדובר במשהו חולני....). אתן מוזמנות להאיר את עיני הפורום בעניין.

יפעת*

New member
פשוט לא מסוגלת

לחשוב על חיבוק ממישהו שצלעות שלו בולטות, זה כואב. ומלבד, אם הוא לא גדול מספיק איך הוא יצליח לחבק כמו שצריך?

Napoliya

New member
אני פשוט אוהבת../images/Emo25.gif

את הרכות והחמימות במלאים. והידיים חמות וגדולות גרררר מה צריך יותר?

יפעת*

New member
מממממ

אכן כן, אבל לא יזיק אם יהיו לו עוד כמה דברים חשובים כמו חוכמה אחריות ובגרות (זה חסר אצל הרבה)

Napoliya

New member
חיחי../images/Emo99.gif

אני התכוונתי חיצונית משקלית. את רוצה שאני אתאר לך את הזכר המושלם? זה קל, אפילו יש לי תמונה שלו. שיער ארוך (ארוך = מעבר לאוזניים) זקן (זקן = לא פדופיל, אלא זקן טייש\צרפתי על הסנטרון) שפתיים עבות (אבל לא להגזים, לא של באבא מפורסט גאמפ) שיהיה שעיר, מלא, *חכם, *מצחיק(כמה שיותר), *יהיה מדהים במיטה, *כנה, *שובב, שטותניק, *לא אגואיסט. * שדות חובה =) אני מצאתי את הדובי שלי, ועוד אחרי שדיברתי איתו באי סי קיו שנתיים או יותר. אבל עדיין חוששת לליבי השביר, לא יודעת אם על הלב שלי כתוב: "זהירות שביר" או "שברת שלמת" איך יודעים אם מישהו משקר?

יפעת*

New member
אני בחרתי בתמימות

כי גיליתי שתמיד מרוויחים אם הוא משקיע כל כך הרבה זמן סביר להניח שהוא לא משקר. תקשיבי לעצמך אנחנו יודעים את האמת, רק שלא תמיד מקשיבים לה. אני אישית מאמינה לכל אחד, עד שהוכח לי אחרת

יפעת*

New member
אינטואיציה נשית

ככה קוראים לזה, למרות שיש אותה גם לגברים. תקשיבי לעצמך ותדעי. אגב מדהים במיטה כנה ושטותניק הן בהחלט תכונות חובה

אני ההפך

אני דווקא אוהבת אותם רזים, שדופים, גבוהים ועדינים (כמו שבעלי היה) שדוף וגבוה וקל להקיף את מותניו. רק שיהיה להם כתפיים רחבות. ובטן קטנה. אולי מהתסביכים שיש לי על הבטן שלי אבל בטן קטנה עושה לי את זה. ועצמות בולטות.

gal33

New member
אני יכולה לנסות...

גם אנחנו (הכוונה כמובן לחלקנו, בלי להכליל), אוהבות שיש מה לתפוס, שיש על מה להניח את הראש, שזה מרופד, שאם מחבקים אותנו שנתחבק, שאם נוגעים בנו שנרגיש. הקיצקץ, זה מתמצה בביטוי, שיהיה מה לתפוס
.

gal33

New member
לא נעים להגיד, אבל גם לי הוא לא

עושה את זה, למרות שהוא כבר לא כל כך רזה... אני גם אוהבת אותם
זה הכי כיף לקבל כזה חיבוק מוחץ מכל הלב.

למעלה