babywishing
New member
טוב אז זהו
ההזרעה ה-4 נכשלה
. ביום שישי לפני שבוע וחצי עשינו את ההזרעה, ביום ראשון הזה, שוב כאבים, אולטראסאונד- גירוי יתר, ציסטה עכורה 6 ס"מ (זוכרות חשש לאנדו'), ציסטה נוספת 4 ס"מ. ובשחלה השנייה שתי ציסטות בגודל 5 ס"מ. ממש גן של ציסטות אני מגדלת לי בשחלות. הבעלול ממש נבהל, הוא מעדיף גן של ורדים. ואני מנסה לעודד אותו, גירוי יתר יכול לסמן הריון, אז זהו שלא . אז שתיתי הרבה, אבל ממש הרבה והכאבים קצת פחתו היום על הבוקר טיפה של דם (מצטערת על התיאור), עדיין לא הגעתי ליום חמישי לבדיקה אפילו והמכפשה כבר הגיעה (הסימנים פשוט ממשיכים). אני פשוט לא מבינה איך זה לא הצליח, החודש הזרקתי רק 7 ימים והיו לי 3 זקיקים יפים, רירית של 10 מ"מ. כשעשיתי את האולטראסאונד ביום ראשון הרירית הייתה 14. ובכל זאת כלום. מה קורה שם בפנים, הגוף שלי ממש מאכזב אותי, ברגעים האלו אני פשוט שונאת אותו, נגעלת מכל טיפת דם שיוצאת לי מהגוף (סליחה על הביטוי). בכיתי ובכיתי והבעלול גם, נמאס לי כבר, רוצה לחבק ילד ועכשיו, רוצה להריח אותו להחזיק אותו להגיד לו כמה אוהבים אותו. קשה לי עם הריק הזה, קשה לי מאוד. היום חשבתי לעזוב את העבודה שלי. אני מרגישה שאני לאט, לאט שוקעת נפשית בטיפולים האלו. ומצד שני אם אני אעזוב את העבודה אני אשקע עוד יותר. אבל איך יוצאים מהבוץ הזה של המחשבות, של הדאגה שזה לא יקרה לנו בחיים. מהצורך הקיומי לחבוק ילד שלנו ועכשיו.
ההזרעה ה-4 נכשלה