טוב אז זהו

babywishing

New member
טוב אז זהו

ההזרעה ה-4 נכשלה
. ביום שישי לפני שבוע וחצי עשינו את ההזרעה, ביום ראשון הזה, שוב כאבים, אולטראסאונד- גירוי יתר, ציסטה עכורה 6 ס"מ (זוכרות חשש לאנדו'), ציסטה נוספת 4 ס"מ. ובשחלה השנייה שתי ציסטות בגודל 5 ס"מ. ממש גן של ציסטות אני מגדלת לי בשחלות. הבעלול ממש נבהל, הוא מעדיף גן של ורדים. ואני מנסה לעודד אותו, גירוי יתר יכול לסמן הריון, אז זהו שלא . אז שתיתי הרבה, אבל ממש הרבה והכאבים קצת פחתו היום על הבוקר טיפה של דם (מצטערת על התיאור), עדיין לא הגעתי ליום חמישי לבדיקה אפילו והמכפשה כבר הגיעה (הסימנים פשוט ממשיכים). אני פשוט לא מבינה איך זה לא הצליח, החודש הזרקתי רק 7 ימים והיו לי 3 זקיקים יפים, רירית של 10 מ"מ. כשעשיתי את האולטראסאונד ביום ראשון הרירית הייתה 14. ובכל זאת כלום. מה קורה שם בפנים, הגוף שלי ממש מאכזב אותי, ברגעים האלו אני פשוט שונאת אותו, נגעלת מכל טיפת דם שיוצאת לי מהגוף (סליחה על הביטוי). בכיתי ובכיתי והבעלול גם, נמאס לי כבר, רוצה לחבק ילד ועכשיו, רוצה להריח אותו להחזיק אותו להגיד לו כמה אוהבים אותו. קשה לי עם הריק הזה, קשה לי מאוד. היום חשבתי לעזוב את העבודה שלי. אני מרגישה שאני לאט, לאט שוקעת נפשית בטיפולים האלו. ומצד שני אם אני אעזוב את העבודה אני אשקע עוד יותר. אבל איך יוצאים מהבוץ הזה של המחשבות, של הדאגה שזה לא יקרה לנו בחיים. מהצורך הקיומי לחבוק ילד שלנו ועכשיו.

לי מ ו ר

New member
אוףףףף

שולחת לך חיבוק חזק. ימי השלילי הם המגעילים ביותר, ומזכירים לנו את כל האין. כל כך מזדהה עם הרגשות האלו שלך. היום הייתי בהשתלמות מקצועית, ועסקנו בקול ההורי בגיל הרך. הפתיחה של הנושא היתה שכל אחת צריכה לחשוב על האמהות שלה. וכל מה שהרגשתי זה את האין. הגעתי הביתה ואמרתי לאיש, אולי נלך להירשם לאימוץ. אבל מרגישה שעדין לא הגעתי לשם. בינתיים החלל בבטן גדול, וכואב. אין לי תשובות איך יוצאים מהמחשבות האלו. לפעמים זה יותר קל, ולפעמים זה פשוט מציף, והופך להיות כל העולם. בימים נורמליים, אני יודעת בודאות שיבוא יום ואנחנו נחזיק את ילדנו, והידיעה הזו היא שנותנת לי את הכוח להמשיך ולחתור. אין לי מושג מתי יגיע היום שלכם, אבל הוא יגיע.

שטש

New member
אני מחזיקה לך אצבעות

כי לעצמי אני לא יכולה. ואני כבר אומרת לעצמי יקרה, יקרה, לא יקרה לא יקרה אני כבר לא מטפחת ציפיות. האחיות בקופ"ח כבר יותר אופטימיות ממני. אני מאוד מבינה ללבך אני בטוחה שתמשיכי, כי אחרת החסידה לא תבוא מעצמה.. ואל תשכחי שעם כל הקדמה והמדע אנחנו בטווח האפור והלא ידוע שבין חוסר היכולת של הרופאים להסביר למה דברים לא קורים כפי שהם מתכננים. סליחה אם יצא לי ארוך אבל התקווה שלי שאחרי שהמכשפה תעבור לך יהיו לך כוחות להמשיך. אני חושבת שההמשך חזק ממך כמו ממני.

d2b2

New member
אויש ... מזדהה איתך מאוד מאוד

וגם אני נשאבתי לעניין כל כולי ואין לי חשק לעשות כמעט שום דבר אחר , גם אני קמה בבקר ללא כל חשק ללכת לעבודה וגם אם הלכתי כבר אני עושה הכל בחוסר חשק מוחלט ומאוד קשה לי עם זה שלא יודעים שאני בטיפולים במקום העבודה . בשבוע האחרון גם אני מפנטזת כל הזמן על לעזוב ופשוט לקחת תקופת מנוחה מהכל כי אני מרגישה שפשוט נגמרים לי הכוחות . אבל , כמו שהבנות אומרות כנראה שיש דברים חזקים מאיתנו והרצון העז כל כך לילד מתוק חזק מאיתנו וכל חודש יש תקופת אבל של כמה ימים אחרי השלילי ואח"כ מרימים את הראש שוב וממשיכים קדימה . אני חושבת שאי אפשר לדלג על השלבים ולהדחיק את הצער העמוק שמתלווה לכל שלילי וזה חשוב מאוד כן לחוות את זה בשביל להתנקות מזה ולהמשיך הלאה . מקווה שהצלחתי קצת לעודד

אמאלולי

New member
בייבי יקרה ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה וכל כך עצובה איתך. שולחת
ים גדולים גדולים ומקווה שזהו השלילי האחרון (אגב, אולי לא? נדמה לי שההמלצה הגורפת היא לעשות בדיקת דם בכל מקרה...) לצערי, לא מצאתי בעצמי את נוסחת הפלא שמרגיעה ומנחמת - מלבד התקווה שבסוף זה יגיע וזה יהיה הכי טוב שאפשר! תראי, זה יצליח בסוף - פשוט, כי מגיע לך!

GALAULI

New member
מתוקה שלי....................

אויי בייבי...........אני קוראת ובוכה איתך!!!! אין הרבה מה להגיד אז אני שולחת לך חיבוק ע-נ-ק-י ומתפללת עבורך!!! תתפללי בייבי תתפללי כל הזמן ואל תאמרי נואש כי בסוף(כל אחד וזמנו) הוא שומע....נשיקות שלך גלי.

טיפטיפ29

New member
ציסטות זה לפעמים זקיקים שהתפוצצו

בדרך כלל זה ככה, אז אל תפחדי, כשאני עשיתי מעקב זקיקים, תמיד כתבו לי בדו"ח "ציסטה בגודל ... ועוד ציסטה בגודל... ונורא נבהלתי, לא הבנתי מה זה כל הציסטות האלה, אבל כשהגעתי לרופא עם זה, אז הוא אמר לי שככה זה צריך להיות! אז לא לדאוג. וגם לי יש אנדו'...

מתוקה קבלי את כל העידוד שיש ../images/Emo24.gif

נורא נורא מבינה לליבך... אבל מנסיון יודעת שעדיף מליון שלילים ובסוף הריון מוצלח תקין ובריא!! מה אני יגיד מליון הריונות וכולם הסתימו בשבועות מוקדמים יותר או פחות - נורא מדכא!!! חיבים להאמין שיהיה טוב, כי בסוף חייב להיות!! - תנסי כמה שיותר להיות חזקה

יעליק27

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

כל כך רוצה לנחם אותך ולהגיד לך - בוודאות תקבלי את התינוק בתאריך זה וזה ובנתיים תרגיעי לך
... הלוואי ויכולתי
המסע הוא ארוך וקשה,
וכולנו מתגעגעות לריח של התינוק שלנו
שמאחר לבוא, אבל אני מאמינה שלמרות שאנחנו צריכות לחכות יותר מאחרים גם אנחנו נזכה להסניף את תינוקינו
ולהניק ולשמוח
שולחת לך אין סוף חיבוקים ואנרגיות להמשך

hyb

New member
../images/Emo24.gif גדול

אני כ"כ מצטערת בשבילך חמודה, גם אני הייתי שם, ורציתי לעזוב הכל ולהתמסר לטיפולים ולדכאונות שאחרי השלילי, אבל דווקא שגרת החיים היא זו שנותנת את הכוח לאסוף את הרסיסים ולהמשיך הלאה ולהאמין שבסוף גם כולנו נחבוק ילד מקסים

בייבי יקרה... ../images/Emo14.gif

כל כך מצטערת וביחד עם זה כל כך מבינה אותך.... תנסי להתעודד ולא לשקוע, מותר לבכות מותר לקטר ולשפוך פה הכל... רק שתצליחי אח"כ להתאושש מעט, וכן אני יודעת כמה קשה.... מהבוץ אנחנו נמשוך אותך לאט לאט החוצה....את תראי שתצליחי
ויהיה טוב... שולחת אליך המון חיבוקים
ומעט מהכוח שעדיין יש לי שיעזור לך עוד קצת... רק הצלחות!!!

צוקה1

New member
בייבי צר לי על מה שאת עוברת -כל כך

מבינה- יודעת שמחר מקסימום מוחורותיים תזרח השמש עליך ולא תהיה מאושרת ממך וכל ההרגשה הפיכסית הזו תתפוגג .מחזיקה לך אצבעות-צוקה

shulybuly

New member
../images/Emo24.gif גדווללל

תהיי אופטימית ואל תוותרי, בסוף זה יגיע ותהיי אימא לתפארת.

פודה

New member
שותפה מאוד

במיוחד היום כי גם אני קיבלתי, אמנם רק 3 נסיונות, אבל תחושת העצבות כבר מקוננת בי מעל שנה... . אל תישברי! אני משתדלת לראות את זה כבחינה בדרך להורות,למשפחה, אם נעבור את זה - הכל קטן עלינו, לא? נראה לי דכשאי פשוט להתנחם בכל דבר קטן: אפילו "סתם" כוס של שוקו חם, ביום שבת בבוקר במיטה וכל מני כאלה... קשה, נכון, קשה לי אפילו לנחם את עצמי במלים אלו, אבל מקווה שלפחות תשאבי קצת כוחות מהעידוד הזה...

h i l a l

New member
מטערת לשמוע....

כואבת יחד איתך ומבינה את ההרגשה שלך,אבל צריך לאסוף את כל הכוח שיש כי בסוף זה מגיע ובגדול.... אז המון
והכח חשוב לא להתייאש.

סנונית 1

New member
../images/Emo24.gif לעידוד

מבינה אותך כל כך גם אני רציתי ועדיין רוצה להעלם אחרי שההזרעה היתה מצויינת השבחה טובה וביוץ בדיוק בהזרעה והנה אני כבר ביום השלישי בטיפול נוסף עדיין רוצה לקחת חופש מכל העולם ועדיין הולכת לעבודה. הכאב כל כך גדול וכך גם האכזבה, פשוט אין מילים אז שולחת לך
ים.

למעלה