וואו ס' איזה חוסר טקט.
T The missing link New member 23/3/07 #28 לא אומרים שפלירטטת עם מישהו אחר בזמן שאזרח רואה את זה. קצת טקט מותק..
ד ד נ ע New member 23/3/07 #16 האמת שזה ממש מכוער כבר עדיף לשדרג את הIE ויש קצת שיפורים נעימים לעין וטאבים !!!! המצאה גאונית זה טאבים !! ... ובמקום ויסטה יש הרבה SHELLים שאני די בטוחה שאתה מץמצא בזה יותר ממני אז למה באמת ויסטה ? זה באמת כל מה שג'אן אמר... IE המשודרג ->
האמת שזה ממש מכוער כבר עדיף לשדרג את הIE ויש קצת שיפורים נעימים לעין וטאבים !!!! המצאה גאונית זה טאבים !! ... ובמקום ויסטה יש הרבה SHELLים שאני די בטוחה שאתה מץמצא בזה יותר ממני אז למה באמת ויסטה ? זה באמת כל מה שג'אן אמר... IE המשודרג ->
א אזרח111 New member 23/3/07 #17 חחח, IE? אני כל-כך שונא את זה .... חוץ מזה, אני חייב לנסות כל דבר חדש שיוצא ונמצא תחת הישג ידי
T The missing link New member 23/3/07 #20 אתה גם -יכול- לנסות. דנע בהישג ידך? אגב דנה, יש מצב שאתמול ישבת מולי באוטובוס ולא אמרת שלום?
א אזרח111 New member 24/3/07 #37 חחח לינק, סתכל על הQUICK LINKS שלה ... יש שם קובץ פועלים בפורמט טקסט. שם שמורה הסיסמא.
T The missing link New member 24/3/07 #38 אני יודע, בדקתי את זה כבר../images/Emo13.gif שום דבר שלא ידעתי מראש, אגב. דנע עדיין מחוץ לתחום.
P Paranoid Eyes New member 23/3/07 #27 ../images/Emo6.gif איזה רקע של דגים, בא טוב עם הסכין המגואלת בדם של לירן P:
T The missing link New member 23/3/07 #30 **מספק** ??????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I did not have sex with this dolphin