טוב אז השעה היא 00:10

טאלנה

New member
טוב אז השעה היא 00:10

החלטתי לכתוב על סף עייפות, סתם על כל מה שיבוא לי לראש... טוב, אז דיי מאוחר עכשיו, בשבילי, כי זה היה יום מתיש מאוד, היום התפרסמו לי עוד חמש יצירות בבמה, זה דיי שימח אותי, מי שרוצה מוזמן להיכנס... המצב בארץ ממש רע, המון אנשים מתים כל יום ויש המון פיגועים, וזה מפחיד, וכמה שאני לא נותנת לזה להשפיע לי על החיים, זה משפיע, בקשר לנסיעות לתל אביב, טיולים וכו´, זה מאכזב ומייאש, אבל עדיין לא התייאשתי לגמרי... מקווה שגם אתם לא... אני בונה הרכב כרגע, הלהקה שלי, שקוראים לה הרסי, מקווה מאוד להצליח, ומקווה למצוא בסיסט בקרוב, צריכה אחד מאוד, מי שמכיר, בבקשה תפנו אותו אליי... אני מאוד מרוצה מכל מה שנמצא סביבי בזמן האחרון, אוהבת את החברים שלי, את ההורים שלי, את הסובבים אותי, את כולם, חוץ מהמדריך שלי, סיפור ארוך ומייגע... וזהו, אני מאחלת לכולכם לילה טוב...

Superdror

New member
היהייהיהיהי, כל הכבוד על האופטימיות

וקראתי איזו יצירה שלך היום, את הראשונה שמופיעה שם, לא זוכר את שמה....מסתבר שהגיל עושה את שלו. בכל אופן, היא די חביבה ויפה אם כי לדעתי יש קצת מה לשפר בצורת הכתיבה, יש משפטים שם שנכתבו קצת בפשטות יתרה... כמו ילד בכיתה ו או משהו כזה, כמובן שאני לא מנסה להעליב אותך או לצחוק עליך , זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות, אבל כשכותבים יצירה, צריך לשים לב גם ללשון וצורת הכתב.... תעברי על זה, אם תרצי אני מוכן להגיד לך מה לדעתי כדאי להחליף שם ..... ואממממ, יכול להיות שאני טועה וזה כתוב בסדר... דרור, שכרגע חזר הביתה וצריך לקום מוקדם בבוקר :<

טאלנה

New member
מממ, תודה..

אבל אני אף פעם לא משנה יצירות, אלא אם כן באותו הרגע אני קוראת אותן שוב, ויש משהו לתקן, אני כותבת באותו הרגע את מה שעובר לי בראש ואת מה שאני מרגישה, ולא משנים הרגשות, יכול להיות שיש משפטים מיותרים או משהו שכזה, אבל הם נשארים שם, אלו הרגשות שלי, עם רגשות לא מתעסקים... אז דרור, אני מצטערת אם לא אהבת... ותודה בכל מקרה...

Meselfoh

New member
אתם בוכים כמו זמרים מזרחיים

בלי להעליב אף אחד. אבל אתם רוצים לראות חיים קשים הנה לכם: אני צריך לעבור 4 שעות של התעללות בבית ספר בחנוכה. 3 ימים של ימים מרוכזים מתמטיקה כל אחד מ900 עד 1300. do u feel lucky punks?

טאלנה

New member
משהו מצחיק אותך אלון?אה? אה?

ואגב, הצרות שלך, הן כל כך מטומטמות... ב"ס, כן, ממש ביג דיל...

Papito

New member
הצרה האחרונה שלי זה בית ספר

וזה ממש בוגר לכתוב שהצרות הן מטומטמות קטן ככל שזה יהיה אם אני מגדיר את זה כצרה בשבילי זה צרה, אני לא מסתכל על אחרים שוב פעם, תתבגרי

טאלנה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אל תנסה לשחק אותה יפה נפש! במיוחד כשאתה ממש לא!!! אל תעיר לי ואל תשפוט אותי, אני לא עושה לך את זה ולכן אין לך שום זכות לעשות לי את זה! זאת חוצפה!!!! אתה פשוט עיצבנת אותי עכשיו! ובקשר ללהתבגר, הבנאדם היחיד שאני רואה שצריך להתבגר זה אתה! וברגע שתעשה את זה, אחר כך תעיר לאנשים אחרים על כך, בנתיים, אין לך שום זכות ואתה לא יכול להגיד שום דבר!!!

Papito

New member
אמממ אפרת?

יש לך סתירות בהודעה מצד אחד את כותבת\: אל תעיר לי ואל תשפוט אותי, אני לא עושה לך את זה ואילו מצד שני את כותבת: הבנאדם היחיד שאני רואה שצריך להתבגר זה אתה תחליטי אולי? מבלי לסתור את עצמך?

טאלנה

New member
אלון...

אם אתה החלטת לשפוט אותי, אני החלטתי להחזיר לך באותו המטבע! ואני שוב אומרת, אין לך שום זכות, וברגע שאתה תפסיק לשפוט אנשים כמו שבא לך, אני אפסיק לשפוט אותך... תסלח לי אלון, אבל אתה עברת כל גבול, לפחות את הגבול שלי!

Papito

New member
אפרת

העצם טאלנה כי את שונאת שקוראים לך בשם הנורמלי אה... סליחה האמיתי שלך. יש פתגם שאומר אין משיחים בשעת הסעודה אני אופל עכשיו וופל אז שתקי..

טאלנה

New member
../images/Emo46.gif

אלון, אם אני אתעצבן יותר ממה שכבר עיצבנת אותי יהיה ממש חבל! אל תקרא לי לא אפרת ולא טאלנה! אל תקרא לי בכלל!!!! ואל תגיד לי שתקי בחיים שלך!!!

D a n n y b o y

New member
היי היי היי....תרגעי!!!!

הוא סה"כ העיר לך, מה קרה? את פרסמת את היצירות שלך, את לא יכולה לצפות שלא יעירו לך!

טאלנה

New member
דניאל...

אני לא כעסתי על שהוא העיר לי על היצירות שלי.. אם תקרא את כל ההודעות תבין את זה...

מוצארט

New member
אני מציע (אם מישהו רוצה לשמוע)

שכולם קצת ירגעו... סיכסוכים פנימיים, תשאירו לעצמכם.

טוב, טיפה באיחור.

מזל טוב. אני קראתי וזה מעניין מאוד. אולי אני כותה את זה בזמן לא מתאים בגלל שאלו היצירות שלך אבל גם לי יש כמה יצירות שהייתי רוצה לקבל עליהם ביקורת. תבורכו

למעלה