טוב אז הממ....

טוב אז הממ....

החלטתי ללמוד ASP!
אני לומד דרך האתר של סיגל, וממש ממש התחלתי...נקווה שיהיה טוב :) אז אל תתפלאו אם אני יבוא ואשאל שאלות ברורות מאליו או משהו כזה :) נקווה שיהיה טוב

תודה!

לא תאמינו...אבל כבר נתקעתי :) http://www.sigall.co.il/vb/vb01.asp בתור מישהו שממש ממש התחיל, אין לי מושג איך נראה כל ה-ASP הזה...איך מתחילים לכתוב..את העקרונות... כמו למשל ב-HTML מתחילים תמיד ב <html> ומסיימים ב </html> איך זה הולך ב-ASP?

זהר פלד

New member
אכן... אגב, עם כל הכבוד לסיגל...

המדריך ASP שלה לא משהו... אתרים טובים יותר ללמוד מהם ASP הם אמנם באנגלית, אבל...

טוב עזבו ../images/Emo10.gif

לא מצאתי אפילו אתר אחד שמלמד ASP מהבסיס... כולם מתחילים עם כל מיני ביטויים שאני לא מבין. חבל

זה לא מדוייק...

הם מלמדים ASP מהבסיס, אבל דרוש ידע מוקדם ב-SQL, VBS, JS ... אז אולי תתחיל איתם ורק אז תעבור ל-ASP

ה-VBS SQL JS...לא אומרים לי כלום..

אחרי HTML...לאן אני הולך? ואם אפשר אתר שיסביר לי כמו שצריך (רצוי בעברית) את זה...

לא מכירה אתרים בעברית ../images/Emo10.gif

מדריך ה- SQL של סיגל הוא סביר בשביל ההתחלה ומדריך VBS אם אני לא טועה יש ב- sitecenter.co.il, אבל לא יודעת מה הרמה שלו.

זהר פלד

New member
אוקיי...

JS זה javaScript (בערך), ואם אתה רוצה ללמוד ASP, לדעתי זה שלב ראשון, עוד לפני... VBS זה visual basic script, שזו השפה הנפוצה שמתמשים בה כדי לכתוב ASP... SQL זה Structured Query Language, וזו השפה שמדברת עם בסיסי נתונים. VBS, JS ו SQL אתה יכול ומוזמן ללמוד באתר של סיגל... ואם קשה לך עם הלינקים שנתנו לך קודם, אתה מוזמן להשאר גם עם מדריך ה ASP של סיגל, בתור התחלה.

למעלה