טוב אז הם הגיעו...

מיכל235

New member
טוב אז הם הגיעו...../images/Emo9.gif

... גלי החום
אבל הם ממש לא נוראיים מופיעים למספר שניות, מקסימום דקה ואח"כ נעלמים כלעומת שבאו. כבר כיוונתי היום את המזגן בעבודה אליי ועידכנתי את השותפה שלי לחדר שתתכונן מדי פעם ל-
. אם הם ימשיכו ככה אין לי בעיה להתמודד איתם.

welcome

גם אני זכיתי אליהם ותזהירי אותה שבשום פנים ואופן לא תכבה את המזגן כי עשו לי את זה בעבודה והרגשתי שאני בוערת
הבעיה הכי גדולה שאני נראית כמו ילדה קטנה שהדודות צבטו לה את הלחיים מיליון פעם וכולם שואלים מה קרה לי
מאחלת לך שזה יישאר כמה שניות ודי ושזה יחלוף לגמרי בקרוב

lee E

New member
מאיפה הפרוטקציות???

כמה שניות? זהו? אני דורשת תנאים שווים מוועד עובדי האנדו'!!!!!!!!! למה לי זה שעות על גבי שעות??

הוועד התפטר

אמר שהוא לא מוכן לייצג אותנו יותר לאור האישפוז הקרוב של בנות הפורום שמאבדות שפיות בין גל חום אחד לחברו

מיכל235

New member
טוב תשמעו...../images/Emo13.gif

נראה לי ששתיכן שכחתן לשלם דמי חבר לוועד, עובדה שהגלים הגיעו אליכן בחודש הראשון, ולא אחרי 3.5 חודשים כמו אצל מי ששילם. תמורת התשלום הוועד דאג להרחיק
את הגלים
.

מדברי הוועד

lee E - כמה סיבות - 1. את לא בארץ. 2. את מקבלת לפי שעות.....ולכן את לא זכאית להטבות מיכל235 - מחזיקה לך אצבעות שימשיך שניות ארץ דימיוני - איך זה להרגיש ילדה קטנה?

חסרות לי רק 2 קוקיות

וסרפן ואז לחזור לימי הילדות יכול להיות לא כל כך רע בהתחשב בגילי המופלג 28 אבל מי שיעז לצבוט אותי בלחיים זה הסוף שלו! הגיע הזמן לשלם לוועד נראה לי לפני שמאשפזים אותי באברבנל...

lior362

New member
אני מצטרפת לאברבנאל ../images/Emo6.gif

או לשלוותא או לגהה. בימים האחרונים ברור לי שדרוש פה אשפוז בכפיה...חחח נשירה איומה של שיער - זו האובססיה והפוביה האחרונה כרגע. מה עושים? יש מצב שזה יחזור למה שהיה או שזהו עלי להסתדר עם מה שיש. טוב שיש לי על מה לדאוג אחרת מה היה ..... טוב חייבים לנסות לישון
עד העונג הבא...ההההה

נעמי 17

New member
קודם כל בשורה טובה- השיער חוזר

הסיבות לנשירה: שינויים הורמונאלים חוסר ברזל ואבץ מתח עייפות תזונה לקוייה מפסיק לנשור: כשמחזירים את החיוך כשממלאים ברזל כשמתאזנים הורמונאלית. לי השיער ירד לחצי הכמות שהיתה וחזר אחרי שנה כשעשיתי שינויים קיצוניים בחיי.

זואילי

New member
נשירת שיער

גם ככה לא היה לי עודף שיער על הראש, ועכשיו הוא ממש דליל. אז קבעתי תור לספר והולכת לקצר כמה שיותר את מה שנשאר. דווקא זה נושא שממש לא מטריד אותי יותר מדי.

זואילי

New member
א - הא!

אז אולי זכיתי לגל חום אחד ויחיד, אבל הפתעה!!!
מתחילה בריחת סידן!!!!! הפלא ופלא - יש לי תופעת לוואי. ברור שהלוקרין לא יכול להיות כזה מושלם בשבילי, כאילו דא, משהו חייב להרוס. אז אני גבולית כרגע.

לוואנדר

New member
ותגידי יקירתי איפה בדיוק עלית?

אמרת שעלית במשקל? הייתכן ?! אנורקסית אחת

מיכל235

New member
זואילי../images/Emo2.gif

אני מבינה שקיבלת את התוצאות. אם את יצאת גבולית, אז בטח המצב אצלי יותר גרוע.

זואילי

New member
הלכה לי התיאוריה על הקונספירציה.

לכי להיבדק בחודש הרביעי לזריקה - זה חודש חזק. נכון זק??? יצא לי חרוז אם לא שמתן לב

מישמש33

New member
שולחת לך../images/Emo121.gif../images/Emo186.gif

ותיזכרי בחורף הקרוב לא ללבוש גולפים.

למעלה