טוב, אז הכל נגמר....

avikeren2

New member
טוב, אז הכל נגמר....

כתבתי כאן לפני כמה ימים על הקשר עם החברה שנגמר והיא עכשיו חיה ברעננה עם מישהו.קצת קשה לי שהיא כאן בארץ והיא לא איתי אך כנראה היא לא באה בגללי לארץ. אלא בגלל האהבה החדשה שלה!!! אני חייב לציין שלפני יומיים נפגשתי איתה ושכבנו על החוף בהרצליה והיא אמרה לי כמה היא אוהבת אותי....הכל היה קשקוש.היא סתם שיחקה לי ברגשות וסתם ניצלה אותי....אני לא מעונין לחזור אליה והיא גם לא מעוניינת לחזור אלי אך אני מרגיש פצע ענק בלב..פצע נוראי שבא עליי שוב.לאחר שנתיים של אופוריה אני מרגיש כיצד אני צולל לדיכאון ולעולם של משוגעים.אני צריך עזרה ואני צריך עצות.מה לעשות.איך עוברים את זה????

shirlyar

New member
איך עוברים פרידה או משבר????

זה לא פשוט אני חייבת לציין ואני לא אשלה אותך שזה נורא פשוט וקל כי זה קל להגיד את זה, אבל אני מאוד ממליצה לך כמו שהמלצתי כאן בעבר שתשתדל להיות עסוק תשתדל להיות במסגרות שלא ייצא מצב שתהיה משועמם או חסר מעש וככה תחשוב עליה יותר ויותר, פרידה היא נורא קשה והזמן הוא המרפא הכי טוב אפילו שזה ישמע לך כקלישאה אבל זה נכון.תשתדל לצאת עם חברים ואני יודעת שלא תמיד יש חשק אבל אל תכניס את עצמך לדיכאון הזה כי קשה לצאת ממנו, אל תהנה מלשבת בבית ולרחם על עצמך. ופעם אחת המרצות שלי לפסיכולוגיה אמרה לי דבר חכם שכשנפרדים ממישהו שאוהבים כדאי ורצוי לקחת דם או אפילו לשנן את זה בראש את כל החסרונות של אותו בן אדם ואת כל ההפכים שהיא הייתה ממך ולא לחשוב על הדברים המגניבים שהיו לכם ביחד ועל היתרונות, אני מקווה שזה יעזור לך ותאמין לי שלאהבה יש תחליף............בהצלחה!!

בסופו של דבר,

פצע יש לו נטייה להגליד! ככה זה בחיים, מקבלים "מכות", אבל מהמכות הללו למדים ומתבגרים. השאלה אם למדת פרק חשוב? קח את זה איתך הלאה. המשך והתחזק. בהצלחה לך.

מזל טוב על ההתפכחות

חבל שבדרך נתת לה פתח לשחק בך עוד קצת, לנצל אותך לסקס ולבגוד בחבר החדש שלה... אבל לפחות לא ירדת לשפל המדרגה והצעת לה נישואים (עכשיו אתה קולט כמה מגוחך היה הרעיון הזה?). מה שאמרה שירלי נכון להפליא- פשוט תחשוב על איזה בנאדם בוגני, מגעיל ונצלן היא, איך היא מסוגלת לשחק בך ולשכב עם אחרים ובסוף לבוא לארץ כדי להיות עם מישהו אחר ולבגוד גם בו! יש לך הרבה סיבות לתעב אותה במקום לחשוב על תקופות יותר טובות איתה (למרות שקשה לי להאמין שהיא הייתה נאמנה לך ובאמת אהבה אותך כל הזמן הזה). אל תצלול לעולם של משוגעים - תחזור לעולם המציאות. יש עוד הרבה דברים לעשות בחיים חוץ מלהיות איתה- ללמוד לעבוד לעשות ספורט לפתח תחביבים לבלות ולהתאהב באחרות.

למעלה