טוב אז היי

shirashira

New member
טוב אז היי

היי קוראים לי שירה ואני חדשה פה אני מתה על הביטלס ועל התקופה מקווה שתקבלו אותי ו... זהו ביי

גלי®

New member
שלומלום שירה ... קבלי ../images/Emo24.gif

ו
והצטרפי נא אלינו ... רוצה לספר לנו מאה את אוהבת במיוחד בשנות ה60 ?

גלי®

New member
כמובן שצ"ל "מה את אוהבת" , אבל

ככה זה כשנורא רוצים לומר למישהי "ברוכה הבאה !!!"

shirashira

New member
או קי אז ככה....

זאת התקופה הכי מגניבה שיכולה להיות!!! עם הייתי יכולה הייתי מתה לחזור לאותה תקופה. כל הלבוש התסרוקות הלהקות והזמרים השווים (ביטלס!!!) וגם היית יכולה לצאת לרחוב בלי להצפוצץ או לפחד שירצחו אותך או יאנסו אותך... ברור שהיו רוצחים (גון לנון...) אנשים ואונסים אותך אבל הרבה פחות מהיום.... בכל מקרה לפי מה שהתרשמתי זה אחלה של פורום ואני שמחה להיות חברה בו...

גלי®

New member
תגידי ,בקישורים של הפורום כבר היית?

אגב , כמה הערות : ג´ון לנון נרצח בשנות ה80 ... אבל לעומת זאת , שרון טייט נרצחה ע"י כנופיית מנסון בשנות ה60 ...מה שאומר שמטורפים תמיד היו ותמיד יהיו ...

shirashira

New member
כן, אחלה קישורים

כל כמה זמן יש קישורים חדשים? אהה וכן, תמיד היו ויהיו מטורפים...

גלי®

New member
נשמח אם תציעי גם את קישורים ..

הקישורים האלו , חלקם הוכנסו ע"י הדוכס ועל ידי , וחלקם הגדול הומלצו ע"י החבר´ה כאן בפורום , לפי תחומי העניין שלהם , אז בכיף ...

Creamy Weather

New member
אנשים, זה מתחיל לעצבן

אתם כל הזמן כותבים פה רמיזות פוליטיות מעצבנות, ואני מאוד משתדלת לא להגיב, אבל אני כבר תיכף לא יכולה יותר. אם כבר, בואו נפתח את זה לדיון גם ככה אין יותר מדי נושאי שיחה בפורום הזה...:) הלטר סקלטר... טאדאדאדאדם יו מיי בי אה לובר בט יו איינט נו דאנסר

פבליטה

New member
כן, קישורים ממש מגניבים!

דיי חרשתי עליהם...... במיוחד אהבתי את איך צריך להיראות היפי! זה כזה מגניב.......

גלי®

New member
האמת ? אני ממש לא יודעת מה העמדה

הפוליטית של כל אחד מחברי הפורום כאן ... אני יכולה אך ורק לדבר בשם עצמי : איני נוהגת להביע את דעותי הפוליטיות בפורומים , או בכלל , מכיוון שהגעתי למסקנה שזה לא תורם לשום דבר , ורק מעכיר את האוירה ... אבל אם בא לך , וכולם מסוגלים לשמור על בגרות , אפשר להעלות גם את נושא המצב הפוליטי כנושא לדיון , למה לא ? במידה והויכוח ייגרר לפסים לא רצויים , הוא יופסק ... מתאים ?

למעלה