טוב אז הייתי במועדון הזה הדנג'ן

• פותח הנושא wish2
  • פורסם בתאריך

wish2

New member
יוו אתה כזה חמוד

תסתפק בסתם לקשור אותי קצת ולנשוך לי את הפיטמות?
&nbsp

&nbsp
ואני לא השתכנעתי לגמרי.
אבל אני כן יכולה להגיד לך שהיום אני רואה את זה קצת אחרת בזכות הדיון פה.
ואני ממתינה לשתובה של אלין על הסיכון שבביטול עצמי.
&nbsp

matteryou2

New member
חחחח =)

אם יש דבר שאמליץ, זה על כך שתדברי עם נשלטות. פשוט תני להן לחשוף צדדים מהמבט הנשי. זה לא אוכל לתת לך לעולם...

Berethor

New member
מישהו שקושר, מכאיב ומשפיל יכול להיות חמוד?, נפלת במלכודת

"You meet someone you think is a really Nice Guy/Girl, or perhaps you meet a favorite celebrity for the first time, thinking that they'll be just as warm-hearted and cool as they are on camera. However, something happens to show their true colors, revealing an immature brat, total Jerkass, or even outright villain."

"Congratulations. You've just met the Bitch in Sheep's Clothing — the polar opposite of a Jerk with a Heart of Gold."

"The Wounded Gazelle Gambit is a favorite tactic of this sort of antagonist, and if they are genuinely evil, expect them to be a Villain with Good Publicity."

"It's also worth mentioning that this trope isn't exclusive to female characters. The title is a play on "Wolf in Sheep's Clothing," and can apply to any gender. All it requires is a person appears to be nice, but is actually cruel and/or manipulative."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BitchInSheepsClothing[/URL]

A לוןA

New member
כמה נקודות-

1. הסרט שראית לא מתאר בדסמ, אלא מערכת יחסים מתעללת, שיש בה גם סאדיזם, מאזוכיזם ושליטה- אבל ממש לא בדסמ. סתם בחור מטורלל, שמצא מישהי שתסכין עם טירלולו, וצלם צהוב שניסה בכח להבין שאין מה להבין. אפילו על שם הסרט הסרט לא עונה- how to start a sex cult- לא סקס קאלט ולא נעליים. אלימות, התעללות, שקרים, כפיה ואונס- דווקא יש שם. בדסמ- לא ממש. אגב, היו כמה דיונים בפורום בדסמ על הסרט והמסקנה של הרוב המכריע שם היתה- זה לא בדסמ.
הנה למשל דיון אחד, ועוד אחד
2. אני מסכים עם רוב מה שmatteryou2 אמר לך כאן (ולא בפעם הראשונה). כמובן שיש כמה דברים שאנחנו לא רואים עין בעין- אבל זה יותר בשולי הדברים. העלית כמה נקודות-
א. בדסמ יוצר תלות- גם מערכות יחסים רגילות יוצרות תלות, וזה תלוי בעומק החשיפה והרגשיות שמעורבים שם. בבדסמ אתה בדכ יותר חשוף ופתוח, וזה יוצר מעורבות מאוד עמוקה. אבל כל אלו ש"נטרפים" מאהבה, קנאה וכל היתר- לא עוסקים בבדסמ. אפשר לנהל גם בבדסמ מערכות יחסים שטחיות או עמוקות, תלותיות ואחרות
ב. בדסמ נובע מאיזושהי פגיעה בעבר- דעה קדומה שרבים מחזיקים בה, אבל מחקרים שנערכו בשני העשורים האחרונים לא העלו שום מתאם בקשר לחוויות של אלימות בילדות, טראומות מיניות או אחרות. למעשה, השכיחות של פגיעות עבר בקרב אוכלוסיית העוסקים בבדסמ דומה לשכיחות שלהן ביתר האוכלוסיה.
ג. בדסמ ירמוס את הנשלט, מאחר והוא רק "כלי קיבול" לשולט- זה יכול לקרות. ונחלק את זה לשניים- האחד, זה חלק מהעניין של שני הצדדים במערכת. הוא מחפש מישהי ללא רצונות (למעט הרצון לשרת) והיא מחפשת "להיעלם" ליד מישהו. בעיני זו מערכת משעממת ביותר, אבל אם זה מה ששני הצדדים רוצים- אני לא שופט אותם. השני- זו מערכת יחסים בדסמית, אבל לשני הצדדים יש רצונות, פנטזיות ורגשות וצריך להתחשב בהם. במקרה כזה, תקשורת פתוחה והקשבה- שהם הכרחיים בבדסמ- ימנעו את ה"רמיסה" שאת חוששת ממנה. זה עדיין יכול לקרות, ובכנות- זה אחד החששות הגדולים שלי בתור שולט. וככזה- אני מקדיש לזה הרבה מאוד תשומת לב ותקשורת, ע"מ שלא יקרה

מקווה שהבהרתי - אם לא, תרגישי חופשי לשאול.

wish2

New member
קודם כל אני שמחה על ההתייחסות שלך לסרט

כי הוא רדף אותי.
נראה לי שלפני שנה דיברתי עליו פה עם לילוש(גולשת)
לא הבנתי מה עבר בראש של האישה הזו כשהיא החליטה לקום ,לעזוב בית וילדים ולעבור למדינה אחרת לבחור שהיא ניהלה איתו קשר וירטואלי.
זה זיעזע אותי שהוא היה מטייל איתה ברחוב עם רצועה על הצוואר.
וזה עוד משהו שתהיתי לגביו.
האם לי יש זכות להעיר למישהו שהולך עם אישה שרצועה מחוברת אליה מרצון?
כמו שאני מכירה אותי הייתי משתוללת עליו וצורחת שכל הרחוב ישמע.
אבל האם זו זכותי?
אז הסרט הזה הוא משהו שקהילה הBDSM מתנגדת אליו.או קיי.
אז נגעת בפחד ובהסתייגות הכי גדולה שלי מהקשר הזה.
התלות והטוטאליות.
כשאתה שולט אתה מבטל מישהו.
הוא הופך להיות עבד שלך.ואת תסתייג מהמילה עבד כי זה מה שזה.
אני בטוחה שאם תגיד לבת זוג שלך לפתוח את הפה ולקבל מנת שתן יומית היא תסכים לזה.
וסליחה מראש אם זה משהו שאתה לא נוהג לעשות.
ואם תגיד לה שעכשיו אתה קושר אותה ערומה בקור המחורבן הזה.
אני בתוך השמיכה כותבת בנייד והאצבעות שלי קופאות.
אז אם תגיד לה שאתה רוצה אותה קשורה ערומה בסלון היא תסכים.
וזה פאקינג מסוכן.
ובגלל המצבי קיצון האלה יש כזאת רתיעה מהקהילה שלכם.
מה שקורה זה שאתה השולט הופך להיות אלוהים.
ולשחק באלוהים זה מסוכן.
&nbsp
&nbsp

למה את כ"כ בטוחה שהיא תסכים לכל המצבים שתיארת?

למה את חושבת ששולט יבקש דברים כאלה בכלל?
שולט שמנצל את הכוח בידיו לרעה ופוגע בנשלטת שלו - הוא "שולט" מסוכן, ואסור לשום נשלטת לסמוך עליו.
לגבי הסרט שהזכרת - אני מצטרפת לכל מילה של אלון. לא בדס"מ ולא נעליים.
&nbsp
זה מזכיר לי - לא מזמן קראתי תקציר של ספר כלשהו, על מישהי שנחטפת ונמכרת כשפחת מין למישהו. הזדעזעתי לגלות בתגיות הנושא של הספר - BDSM. אם זה לא נעשה בהסכמה ומרצון חופשי של שני אנשים בוגרים, בריאים בנפשם וחופשיים - זה לא בדס"מ. לתייג ספר כזה כשייך לנושא - מכתים את הקהילה כולה. אין לך מושג עד כמה זה הרתיח אותי.
&nbsp
והדברים שאת כותבת - מחזקים את התחושה שלי. לשייך את הדברים הללו לעולם שלנו - עושה לנו עוול, והוא פשוט לא נכון. את יותר ממוזמנת לבלוג שלי - תראי כמה אהבה יש שם, כמה דאגה, כמה הכלה. נכון שהוא משלב מציאות ופנטזיות - אבל את הרגשות - אי אפשר לזייף. ואת מוזמנת לשאול גם אותי שאלות, אם תרצי. ראיתי שהגברברים כאן הציעו את זה - אז גם אני פה, אם תרצי נקודת מבט נשית :)

wish2

New member
אני אשמח להכנס לבלוג שלך

ואני אכנס.
תחשבי על זה שלא אהבתם את מה שכתבתי ואת היחס שלי לקהילה ואני עוד נחשבת למישהי מאוד פתוחה.
אני גם בעצמי בודקת את הגבולות לשי כל הזמן.זה מסקרן אותי.
אז אם אני כותבת בצורה שיפוטית מעט אז את יכולה לתאר לעצמך מה רוב החברה חושבת.
יש בילבול מושגים-יתכן
אבל האם יכול להיות שבאמת אין פה משהו מזיק?
לא יודעת
בכל אופן אני חושבת שזה אחד השרשורים הכי מעניינים שהיו לי מעולם.
ושאפו לכולכם על הסובלנות גם מול גולשים שלא נעמו לכם

את אישית הגבת לעניין ובשאלות רלוונטיות - אז למה שלא נענה בסובלנות? :)
בלבול מושגים תמיד יש - בעיקר בכל תחום לא מוכר, או שאוצר המילים שלו זר.
וכן - ברור לי מה רוב החברה חושבת. אני יודעת מה אני בעצמי חשבתי פעם (לא ידעתי שמה שתמיד אהבתי נקרא כך...).
לספר שאת "בקטע" זה ממש כמו לצאת מהארון לפעמים. אחת החברות הכי טובות שלי מקבלת ומכבדת את זה, אבל חושבת שאני לא נורמלית (פשוט - זה לא מונע ממנה להמשיך להיות חברה שלי
).
&nbsp
לגבי האם יש בזה משהו מזיק - תראי - כמו כל דבר, תלוי בנפשות הפועלות. כל דבר אפשר לנצל לרעה, אבל זה לא הופך את הדבר עצמו לרע (למשל - טכנולוגיה ואינטרנט).
האדם שהכי פגע בי בתוך קשר היה רחוק מאוד מהתחום.
אנשים רעים הם אנשים רעים, והם עושים את הבחירות שלהם. האם פגשתי נשלטות שנפגעו? כן. אבל האם האנשים שפגעו בהן היו עושים את זה בכל מקרה, גם בלי כיסוי הבדס"מ? בהחלט, ללא ספק.
&nbsp
לגבי הבלוג שלי - כמו בכל סוג של קשר - דברים גם הולכים ונבנים עם הזמן, התעוזה והגבולות משתנים. במילים אחרות - אולי כדאי לבקר קודם דווקא בפוסט ישן, שלא תיבהלי

הקישור בחתימה שלי.
&nbsp
תודה גם לך על ההקשבה והנכונות לשמוע ולשמור על ראש פתוח. זה חשוב.

wish2

New member
אני רק מכינה לי נס קפה חם וגולשת לבלוג שלך

את מעניינת אותי

wish2

New member
את מרתקת שם ואני ממשיכה לקרוא

אני מזדהה עם הציפיה המטריפה הזו למישהו שאת מעריצה כי הייתי שם.
את נהיית רטובה רק מהאוויר סביבו.
&nbsp
אני אמשיך לקרוא.
ואני ממליצה לכולם.
&nbsp

A לוןA

New member
מערכת יחסים בדסמית

היא קודם כל מערכת יחסים ורק אחר כך בדסמית. וכמו כל מערכת יחסים היא יכולה להיות טובה או רעה, בונה או הרסנית. אמנם הבדסמ יכול לתת כסות "נוחה" למערכת יחסים מתעללת, ואני לא אכחיש ואומר שהכל ורוד. יש שולטים מסוכנים, רעים ומניאקים, כפי שיש בני אדם כאלו. לפני כמה זמן נכנסה מישהי לפורום ושאלה אם זה ששולט אמר לה שתנאי לפגישה הראשונה שלהם היא שברגע שהיא רואה אותו היא מוצצת לו. אז? אז מבחינתה הוא אדיוט ומניאק שמשתמש בבדסמ בתור כיסוי. ויש כאלו בכל מקום, לא רק בבדסמ.
&nbsp
היתרון הגדול ביותר בבדסמ הוא שהוא נותן לך במה לפתוח את הקלפים. כשאני נכנס עם מישהי לסשן ראשון זה אחרי שווידאתי מספר כל כך גדול של דברים- מה היא אוהבת, מה לא, מה הגבולות שלה, מה היא מוכנה ולא מוכנה שיקרה, מה ההסטוריה הרפואית שלה, טראומות עבר, טריגרים ועוד כלמיני- שהלוואי על כל זוג ונילי שנכנס למערכת יחסים הדיבור הפתוח והמאפשר שהבדסמ מעניק.
&nbsp
ובמאמר מוסגר- אם תיכנסי לפורום בדסמ ותעלעלי בו קצת, ותשווי אותו לשאר הפורומים שמוגדרים "למבוגרים בלבד" אני משער שתופתעי מרמות הרגש, ההכלה, ההבנה והקבלה שחברי הפורום מפגינים כלפי בן/ת זוגם, הרבה יותר מאשר בכל הפורומים האחרים למבוגרים גם יחד.

A לוןA

New member
העלית כמה נקודות

אז הנה התשובות, לפי הסדר-
האם יש לך זכות להעיר לזוג שהולך לבוש בצורה שלא נראית לך? לא. וזה לא משנה אם הם הולכים עם כאפיה ובורקה, קולר ושרשרת או שביס ושריימל. אם אין שם סמני מצוקה- מה זה עניינך? שכל אחד יתלבש כמו שמתאים לו. את חושבת שחיג'אב יותר גרוע מקולר? אבל אם מישהי תלך מולך ככה, לא תקפצי עליה בצרחות, נכון? אז זהו.

"כשאתה שולט אתה מבטל מישהו"
מי אמר? למה בדיוק החלטת?
אני שולט, ואני לחלוטין לא מבטל את מי שאיתי. הלוואי על כל הזוגות רמת התקשורת, הפתיחות וההגשמה העצמית שספנק ואני חווים בקשר שלנו. הכלל, עקב העובדה שתקשורת היא דבר מאוד חשוב בבדסמ (ואני יכול להרחיב, אם מעניין אותך)- זה לא מוגבל רק לעניינים הבדסמייים. כשזוג הוא תקשורתי- הוא תקשורתי ומשתף בכל התחומים. לבטל מישהו, מבחינתי, אומר- עכשיו רק אני כאן, רק אני נחשב- ואתה סותם ומבצע. אני לא שופט כאלו שזו הפנטזיה שלהם (ויש כאלו, גם מהצד השולט וגם מהצד הנשלט)- אבל לטעמי זה משעמם בפן הפרקטי ומפחיד בפן המנטלי. אני לא מכיר זוג שמתנהל ככה (ואני מכיר הרבה מאוד זוגות בדסמיים).

בקשר לענייני הביזאר- אםיש מישהו שזה עושה לו את זה, שיהנה. אני מכיא מישהו שחובב מקלחות זהב (השם ה"מקצועי" למשחקי שתן) ואין לו שום קשר לבדסמ. אז?

עוד כמה נקודות שמפריעות לך:
1. הטוטאליות- את לוקחת דברים לנקודות קיצון. זה שאני שולט וספנק הנשלטת שלי לא אומר שהיא איזו סחבה תלותית ומייבבת. היא (וזה מאפיין הרבה מאוד נשלטות) אישה דעתנית, עצמאית ואסרטיבית, והיא לא תלויה בי יותר ממה שאישה נורמלית תלויה בבעלה. היא לא מאבדת את כושר השיפוט שלה בעקבות היותה נשלטת, היא לא מאבדת את העצמאות שלה ברוב המוחלט של חייה, היא מביעה את דעתה בכל נושא ועניין וגם אם אני אחליט (חו"ח) מחר לעזוב אותה- היא לא תישבר מזה יותר ממה שאישה נורמלית תישבר מזה שבעלה עוזב אותה. אין פה תלותיות "מיוחדת" בגלל שזה בדסמ.
2. אם אני אגיד לה לעמוד ערומה בקור הזה ותהיה לי סיבה מספיק טובה- אני מניח שהיא תעשה את זה. אבל (וזה אבל רציני מאוד)- צריך לזכור גם שאני, כשולט שלה, לא רוצה לפגוע בה ומחוייב לשמור עליה ועל בריאותה. כך שאם אני אגיד לה לעמוד ערומה בקור והיא תחטוף בגלל זה דלקת ריאות- בגדתי במחוייבות שלי כשולט. צריך לזכור שבדסמ מתנהל אך ורק תחת SSC- שפוי, בטוח ובהסכמה הדדית. מה שמסוכן- הוא לא בדסמ. הוא התעללות.
3. אמנם סאדיזם ומזוכיזם הם חלק מהבדסמ, אבל יש מה שאנחנו מכנים "כאב טוב"- שזה כאב שמכניס לגוף אנדרנלין ואנדרופינים ובקצרה- גורם לך "לעוף", וכאב רע- שזה מה שקורה לך, נניח, אצל רופא השיניים. זה שאתה נהנה מכאב לא אומר שאתה נהנה מסבל. כאב טוב הוא משהו שאתה שואף אליו- כאב רע- משהו שאתה שואף להתרחק ממנו.
4. "מה שקורה זה שאתה השולט הופך להיות אלוהים."- אז זהו, שאני, השולט, לא הופך להיות אלוהים, והנשלט לא הופך להיות, מנגד, אפס מאופס. מאחר וזה לא קורה- אז גם הקיצוניות הזו, והטוטאליות הזו- לא קורים.

(במאמר מוסגר- אני לא אומר שזה לא יכול לקרות- אבל מי שיש לו נטיה לתלותיות/אובססיביות/ניצול- יגיע לשם עם או בלי בדסמ, והעובדה היא שאת לא שומעת על מקרי רצח/התאבדות על רקע בדסמי, אבל על רקע "רומנטי" דווקא כן- ושם הכל ונילי למהדרין. אני ממליץ לך לקרוא את הדיון הזה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=132657269#132705397 - מה הופך נטיות בדסמיות לטובות או רעות מהנבחרות של הפורום שלי )

wish2

New member
אלון

קודם כל תודה על כל ההשקעה כדי שאני אבין.
מה שעשה את העבודה מבחינתי זה הסיום.
לפי מה שאתה אומר אין התאבדיות על רקע BDSM וכן יש על רקע רומנטי.
אני אגיד לך למה אני חופרת בזה.
כי אני יודעת איך זה לאהוב עד העצמות ואני יודעת מה זה עושה לך כשזה נגמר.
אתה הופך להיות קהה חושים,אפשר להכאיב לך אחר כך בטירוף ואתה לא תרגיש כלום.
אז אם יש רקע של טוטאליות זה בעייתי...
אבל תודה נשמה שלי.
נהניתי ואני אקפוץ לפורום שלכם מידי פעם להגיד שלום.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

טוב מאוחר מלעולם לא..

מצבי קיצון יש כמעט בכל דבר.
גם לעשות כושר זה מצויין אבל להיות בחדר כושר כל יום 4 שעות ולהכנס להיסטרייה אם זה לא קורה- זה קיצוני והרסני.
כוס יין או בירה זה סבבה- אבל לחסל כל יום בקבוק לבד זו כבר בעיה שצריך לטפל בה.
&nbsp
בדסמ זה שם כולל להמון המון דברים.
&nbsp
יכולה לומר לך שאני במערכת יחסים שיש לה צדדים מאוד בדסמיים ויש לה צדדים שיויונים. שליטה טוטאלית או הרס עצמי מעולם לא היו כוס התה שלי ואף אחד לא יכריח אותי להיות ביחסי שליטה 24/7. כל אחד עושה מה שטוב לו. לי ולבן זוגי מתאים בדסמ בעיקר בסקס וגם זה לא תמיד.

matteryou2

New member
אגב

לא טענתי שהכל וורוד. יש הרבה אנשים שהיו שמחים לנצל את הרצון של נשים להבין ולחקור. כמו שאמרתי, יש סימנים לדעת שהאדם שמולך לא טוב לך, צריך לדעת לסמוך על האינטואיציה.

matteryou2

New member
ועוד תשובה,

קשה לי לענות על הכל יחד ולא לשכוח שום דבר :)
&nbsp
שולט זקוק נואשות לנשלטת בדיוק כמו שנשלטת זקוקה נואשות לשולט (=או שגבר זקוק לאישה, בדיוק כמו שאישה זקוקה לגבר). החיבור הזה מסמל פורקן פיזי ורגשי, הגנה וחיזוק, שלווה ורעש שאין כדוגמתו, עוצמות של זוגיות, מיניות וראיית עולם משולבות בהמון עצב, כאב, רגישות ונזקקות. הכל יחד. בלי נשלטת אני לא יכול להגשים את רצונותיי, בלי מישהי להיות שם בשבילה ולהרגיש בתמורה את חום הגוף שלה, אני לא מרגיש שלם. אני בריא, אני אינטליגנטי, אני חזק, אני עצמאי, ומה זה שווה עם אני נשאר לבד? קפיש?!... כגבר שאוהב לשלוט באישה שלו, אני אוהב וזקוק להיות נאהב ונזקק, אני חש תשוקה לגילויי תשומת לב ומסירות שיש לנשלטת שלי להציע לי, אני "אוכל" מהאנרגיה החיובית הזאת, ומחזיר אותה חזרה באותה עין טובה על ידי הקדשה של תשומת לב, קבלה, הכלה, הקשבה, רגישות, אהבה... וכמובן שליטה ועוצמה, שלשמה התחברנו יחד.
כאשר אני משחק עם BDSM או נמצא במערכת יחסים של D/s, אני עסוק ושקוע לחלוטין זה בזה עם הסאבית שלי, באופן שהוא אינטנסיבי ויחודי באינטרקציה האנושית. בזמן סשן אנחנו כל כך ממוקדים אחד בשני כדום וסאבית, נראה כאילו העולם נמוג לזיכרון רחוק, או נעלם לגמרי. זה מה שבסופו של יום אני שואף לו. בהתמזגות הטוטלית, החייתית והחיה שאנחנו כגבר ואישה חווים יחד, כי בזכות זה המוחות שלנו משוחררים ונקיים לזמן מה. בחיבור הרגשי שלנו ובחבלים שבהם אני קושר אותה, אני מרגיש כאילו אני מנחם ומאבטח, יוצר בועה מוגנת מהעולם החיצון. ואותה הבועה גם מגנה עליי.
זאת חוויה יחודית, שכולנו מנסים להסבירה בדרך כזאת או אחרת.
&nbsp

Berethor

New member
בקטע של מגדר, זה אף פעם לא מפתיע לראות גבר בצד השולט בקשר

ואת האישה כנשלטת, בדרך כלל לצד השולט הקשר של הBDSM משתלם יותר. אחרי הכל ברוב הקשרים גם ככה הגבר שולט, ובBDSM הגבר שולט אפילו יותר על האישה.

למעלה