העלית כמה נקודות
אז הנה התשובות, לפי הסדר-
האם יש לך זכות להעיר לזוג שהולך לבוש בצורה שלא נראית לך? לא. וזה לא משנה אם הם הולכים עם כאפיה ובורקה, קולר ושרשרת או שביס ושריימל. אם אין שם סמני מצוקה- מה זה עניינך? שכל אחד יתלבש כמו שמתאים לו. את חושבת שחיג'אב יותר גרוע מקולר? אבל אם מישהי תלך מולך ככה, לא תקפצי עליה בצרחות, נכון? אז זהו.
"כשאתה שולט אתה מבטל מישהו"
מי אמר? למה בדיוק החלטת?
אני שולט, ואני לחלוטין לא מבטל את מי שאיתי. הלוואי על כל הזוגות רמת התקשורת, הפתיחות וההגשמה העצמית שספנק ואני חווים בקשר שלנו. הכלל, עקב העובדה שתקשורת היא דבר מאוד חשוב בבדסמ (ואני יכול להרחיב, אם מעניין אותך)- זה לא מוגבל רק לעניינים הבדסמייים. כשזוג הוא תקשורתי- הוא תקשורתי ומשתף בכל התחומים. לבטל מישהו, מבחינתי, אומר- עכשיו רק אני כאן, רק אני נחשב- ואתה סותם ומבצע. אני לא שופט כאלו שזו הפנטזיה שלהם (ויש כאלו, גם מהצד השולט וגם מהצד הנשלט)- אבל לטעמי זה משעמם בפן הפרקטי ומפחיד בפן המנטלי. אני לא מכיר זוג שמתנהל ככה (ואני מכיר הרבה מאוד זוגות בדסמיים).
בקשר לענייני הביזאר- אםיש מישהו שזה עושה לו את זה, שיהנה. אני מכיא מישהו שחובב מקלחות זהב (השם ה"מקצועי" למשחקי שתן) ואין לו שום קשר לבדסמ. אז?
עוד כמה נקודות שמפריעות לך:
1. הטוטאליות- את לוקחת דברים לנקודות קיצון. זה שאני שולט וספנק הנשלטת שלי לא אומר שהיא איזו סחבה תלותית ומייבבת. היא (וזה מאפיין הרבה מאוד נשלטות) אישה דעתנית, עצמאית ואסרטיבית, והיא לא תלויה בי יותר ממה שאישה נורמלית תלויה בבעלה. היא לא מאבדת את כושר השיפוט שלה בעקבות היותה נשלטת, היא לא מאבדת את העצמאות שלה ברוב המוחלט של חייה, היא מביעה את דעתה בכל נושא ועניין וגם אם אני אחליט (חו"ח) מחר לעזוב אותה- היא לא תישבר מזה יותר ממה שאישה נורמלית תישבר מזה שבעלה עוזב אותה. אין פה תלותיות "מיוחדת" בגלל שזה בדסמ.
2. אם אני אגיד לה לעמוד ערומה בקור הזה ותהיה לי סיבה מספיק טובה- אני מניח שהיא תעשה את זה. אבל (וזה אבל רציני מאוד)- צריך לזכור גם שאני, כשולט שלה, לא רוצה לפגוע בה ומחוייב לשמור עליה ועל בריאותה. כך שאם אני אגיד לה לעמוד ערומה בקור והיא תחטוף בגלל זה דלקת ריאות- בגדתי במחוייבות שלי כשולט. צריך לזכור שבדסמ מתנהל אך ורק תחת SSC- שפוי, בטוח ובהסכמה הדדית. מה שמסוכן- הוא לא בדסמ. הוא התעללות.
3. אמנם סאדיזם ומזוכיזם הם חלק מהבדסמ, אבל יש מה שאנחנו מכנים "כאב טוב"- שזה כאב שמכניס לגוף אנדרנלין ואנדרופינים ובקצרה- גורם לך "לעוף", וכאב רע- שזה מה שקורה לך, נניח, אצל רופא השיניים. זה שאתה נהנה מכאב לא אומר שאתה נהנה מסבל. כאב טוב הוא משהו שאתה שואף אליו- כאב רע- משהו שאתה שואף להתרחק ממנו.
4. "מה שקורה זה שאתה השולט הופך להיות אלוהים."- אז זהו, שאני, השולט, לא הופך להיות אלוהים, והנשלט לא הופך להיות, מנגד, אפס מאופס. מאחר וזה לא קורה- אז גם הקיצוניות הזו, והטוטאליות הזו- לא קורים.
(במאמר מוסגר- אני לא אומר שזה לא יכול לקרות- אבל מי שיש לו נטיה לתלותיות/אובססיביות/ניצול- יגיע לשם עם או בלי בדסמ, והעובדה היא שאת לא שומעת על מקרי רצח/התאבדות על רקע בדסמי, אבל על רקע "רומנטי" דווקא כן- ושם הכל ונילי למהדרין. אני ממליץ לך לקרוא את הדיון הזה
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=507&MessageId=132657269#132705397 - מה הופך נטיות בדסמיות לטובות או רעות מהנבחרות של הפורום שלי )