טוב אז היום אני בחופש

טוב אז היום אני בחופש

ממשיכה את השישישבת לא היה בא לי לקום ויש לי תירוצים אולי עלובים אבל יש - יש לי היום מנקה אז אני "מסדרת" בשבילה את הבית מצחיק? טוב אני אלך לבנק ולעשות סיכה לאוטו כי חודש הבא אנחנו באילת ולי הבוס לא יגיד אם לנסוע או לא כי אני אפתח עליו את העיניים והוא יפחד - בצחוק. ויש לי בדיקה גופנית בשעה 12 אז למה ללכת לעבודה ולבקש לצאת לאיזה שעה אז לא אלך ודי. זהו אני אתארגן אף פעם אני לא בפורום בשעות האלו ואת האמת קצת שקט פה ביום.

dominogrose

New member
כיף לך... ../images/Emo13.gif

תקראי את ההודעה שלי בשירשור של הבוקר טוב

g u r a

New member
תגידי איפה את עובדת?

שככה מתי שבא לך את לא הולכת? סבבה..גם לא לעשות כלום צריך לפעמים. בהצלחה בבדיקה.. ותודה על הנסיונות לעזור לי...

בכיף בכיף

אני מנהלת משרד לראית חשבונות כבר 4 שנים אז באמת לא נורא הם יודעים שמידי פעם אין לי כח לבוא זה עסק משפחתי אז הם כמו משפחה שלי אבל לא ממש רק לפי המצב רוח. בקיצור באמת סבבה שם.

איזה אחלה יום היה לי

עשיתי את הבדיקה שבהמשך אני אספר לכם עליה אחר כך ישבתי בשנקין עם חברה ואכלנו צהריים באחת. ראינו המון סלבריטאים וחברה שלי התחילה עם אחד מטלנובלה שהיתה לפני כמה חודשים משחק החיים קראו לו שם משה ופוצצו אותו לבאותו אתן ראיתן זוכרות בערוץ 3 ואמרה לי לקרוא לו לשבת איתנו אבל הוא נראה לי רדוד ותפרן וכאלה היא ביקשה ממנו סיגריה אז הוא אמר שהוא קנה אחת בפיצוציה מי קונה סיגריה אחת? בקיצור ראיתי את איילת זורר ואת אחת המתמודדות בדוגמניות ותחקרתי אותה והעברתי עליה ביקורת לגבי ההיתנהגות שלה זו הפולניה שיש לה ילד היא אגרסיבית עם כולן אז אמרתי לה שלדעתי היא חסרת בטחון כי היא תוקפת את הבנות ולא מקשיבה להן. טוב מה אני מספרת את כל זה בטח זה לא מעניין (איזה חסרת בטחון אני). הוא אומר לה

../images/Emo157.gif גם לי יש עוזרת היום

אני יגיע הבייתה ב-16:00 והכל יהיה נקי ומצוחצח !!!!! ואז.... תוך 10 דקות הילדים ישפכו מעדנים ושוקו על הרצפה הכלב יטפטפ מים על הרצפה הילדים ישפכו חול על הפרטקים ויהיה שמח ואז מה עושה אמא באדי ?????? צורחת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

g u r a

New member
גם אני מעסיקה

את עצמי היום... זהו- לא יכולתי לסבול יותר. עדיין לא מרגישה טוב- אבל הבלאגן,והלכלוך,זועקים..... אז התחלתי בחדר הילדים,ועוברת לשלנו..מחר נמשיך עם השאר.. ועד ערב פסח- מקווה שהבית שלי "ילבש חג" ולי אף אחד לא משלם

העוזרת סיימה

הבית מריח - נקי !!!! איזה כיף !!!!! הכל נקי !!!!!! אנחנו מטונפים ביחס לבית !!!!!!

ענתי 10

New member
אני שונאת עוזרות ../images/Emo46.gif

היו לי בעבר 4 עוזרות - אחת יותר גרועה מהשניה. בסוף הרמתי ידיים ומנקה לבד. כמה שזה קשה לפחות לא חבל על הכסף הזרוק.

הסוד שלי.....(אני חייבת לאמר ת'אמת)

אמא משלמת אמא שלי גרה רחוק ממני ואנחנו מתראות פעם בשבועיים-שלושה היא גם לא עוזרת לי עם הילדים הצ'ופר שלי זה העוזרת שלה פעם בשבועיים על חשבונה שתהיה לי בריאה האמא הזאת

lulit

New member
וואללה?? איזה יופי של סידור

אותי מפנקים עם תלושים לסופר, וכשאני באה לבקר, שולחים אותי עם אוכל לשבועיים. מי אמר שאין יתרונות כשגרים רחוק מאמא?

ענתי 10

New member
גם חמתי רצתה לעשות לי "מתנה"

כזאת - עוזרת פעם בשבועיים. התעקשתי בכל כוחותיי, ורבנו לא מעט. פשוט חבל לי על הכסף שלה.

תגידי את בסדר?

תני לי את חמותך חמותי - ........ נעתקו מילים מפי היא תשלם לי עוזרת?????? שלום היא לא אומרת לי הרגת אותי עכשיו את משהו את גם לקבל עזרה את לא מוכנה???? וחוץ מזה - למה את לא במיטה בשעה כזאת? אנחנו קמות בחמש - שכחת?

ענתי 10

New member
אני שונאת לקבל עזרה כשאני יודעת

שאח"כ אני אהיה "חייבת". חוץ מזה אני שונאאאאת עוזרות ותשלמי לי מיליון דולר אני לא אקח שום עוזרת, אלא אם כן היא תעבוד בפיקוח צמוד שלי (ולי אין לזה זמן כרגע). ובנוסף דווקא טוב יצא שלא הסכמתי, כי עכשיו כשחמי נפטר אין לה הרבה כסף לבזבז, את טוב שאין לה אותי על הראש.

אם נשארים חייבים - אז לא

חשבתי שהיא טובת לב אני גם לא אוהבת שעושים לי טובות כי אח"כ הפנקס נפתח..... אם את מבינה למה אני מתכוונת

למעלה