טוב, אז גם לי יש שאלה

חשבתי על זה

המחשבה הטרידה אותי בדיוק אלפית שנייה

טוב, אז גם לי יש שאלה

אני הולך עם השותפה לסופר כמו בכל יום שישי, וכמו בכל יום שישי הסופר מלא בבחורות כעורות (שבילי) ובבחורים שווים (בשבילה), כמובן שמתפתחת שיחה בינה ובין אחד המיועדים ובה ביקש עזרה בבחירת/מציאת קורנפלקס... השאלה
האם בחירת קורנפלקס אומרת למעשה "בואי תבלי איתי את הלילה ואז בבוקר לפחות תאכלי את הקורנפלקס שאת אוהבת ?" עדיין תוהה, הצפן.

Bobkitten

New member
הלו הלו!!

רק שואלת... כי יש לי כמה חברות שצריכות לעשות קניות מזדמנות...

אני

לא יודע אם לחשוף את זה כאן..למרות שאני מבין שבן זוג עו"ד לעתיד זהו מצרך מבוקש...בואי נאמר שזה באזור הטוב יותר של תל אביב..

MayRosen

New member
קודם כל

איך זה שיכול להיות שכל הבנות מכוערות וכל הבנים שווים? לי זה תמיד נראה אחרת, שהבנות מושקעות ומטבע הדברים גם מצופה מהן להשקיע ובלהיראות טוב ואילו אתם - הגברים, אפילו ללכת לחדר כושר אתם לא הולכים. אבל לעניין עצמו, נראה לי שהבקשה לעזור בבחירת קורנפלקס באה על מנת ליצור איזשהו קונקשיין והסוג שלו תלוי בבנאדם ששואל - איש איש והקורנפלקס שלו.

צר לי

הבחורות שהולכות לסופר פשוט כעורות, כל יום שישי לאחר הקניות בסופר אני והשותפה הולכים לסופר פארם ושם הסיפור חוזר על עצמו : או שהן מעריצות גדולות של הניתוחים הפלסטיים של מייקל ג´קסון או שהן תפוסות, עוד לא יצא לי פעם אחת לראות בסופר בחורה נורמלית (שגם קונה דברים נורמליים אני לא מתכוון ללכת ולהתחיל עם מישהי שקונה "נגיעות גבינה עם כרישה"...) שעומדת, בוהה בי לרגע וחושבת "בוא אליי צפניה, אני פנויה". לגבי הקורנפלקס אני דוגל בפרוסטיס של קלוגס - גם מתוק, גם טעים וגם עם נמר על האריזה (בנוסף "סרגל הגדילה" של קלוגס מתחיל באריזה הזו, אבל אני נסחף כאן לדברים לא קשורים כל כך)

חוויות מהסופר 2... ../images/Emo2.gif

אז אתמול החלטתי לשבור את המסורת וללכת לסופר באמצע הלילה (נו טוב, בשתיים עשרה וחצי בלילה..). בתקווה למצוא בחורות נורמליות. מיותר לציין שלא מצאתי אבל... הקופאית התחילה איתי !!! omg !! אני עומד לי בקופה והיא מתחילה לדבר איתי, להגיד לי שיש לי שם יפה ומיוחד , להראות לי שקניתי מוצר פגום ובקיצור - אם הייתי קונה בקבוק יין אני מניח שהיתה מציעה להצטרף אליי. כמה טוב שיש סופר...

MayRosen

New member
ולא עשית עם זה כלום?

בוש והיכלם לך. היא לא הייתה מספיק נחמדה? היא כן? פרט ונמק.

אמממ...

היא היתה נחמדה (ומבלי להישמע אנטיפת) גם לאסי נחמדה. אבל את לא רואה אותי יוצא עם לאסי נכון ?!
אני מניח שבנסיבות אחרות (אני שיכור/מסומם/לא בהכרה/נואש למין) היה יכול לקרות משהו בינינו..

MayRosen

New member
אז מה בעצם כן מעורר אצלנו משהו?

רשימה של תכונות? קליק או כימיה? מה עושה לנו את זה? גם האחרים מוזמנים לענות....

למעלה