טוב, אז גם לי זה הגיע
ובשעה טובה יצאתי מהבית. ואפשר לומר שהבאתי אותה ביציאה... מת"א הגדולה עברתי לאילת. אז דירה מצאתי (בסכום מצחיק כמעט של 800 שקל לחודש עם שותף שנראה נחמד וכולל הכל. אפילו מכונת כביסה יש לי שם ותנור חדש שלא נדבר על הגודל של החדר) ועכשיו רק נשאר לחפש עבודה. אז אם מישהו שמע על דרושים באילת מוזמנים להגיד לי.
הבעיה- הדירה בלי חוזה ועכשיו אחותי אמרה לי שהוא יכול להעיף אותי בהתראה של יום. מה שלדעתי לא יקרה כי בכל זאת יש עניין של אמון. אז זה בעיה שאין חוזה? סה"כ אני לא ממש צריכה חוזה כי הוא לא הגביל אותי לתקופה וגם אמרתי לו שאני פתאום יכולה למצוא משהו יותר טוב (לא נראה לי שזה יקרה כי מה שמצאתי מספיק טוב אבל עדיין) או להחליט לעזוב פתאום אז מראש לקחתי בחשבון שזה אולי זמני. אבל חוץ מהתקופה האם יש לדעתכם עוד משהו שכדאי לעשות עליו חוזה? סה"כ אני גרה עם שותף שכבר היה בדירה ואין לי עסק עם שום בעל בית. נראה לי בכלל שהדירה של השותף שלי. זה הגיוני כי הוא עובד בתיווך. אז מה אתם אומרים? לדרוש חוזה? זה יעזור לי להוציא תושב אילת אבל חוץ מזה?
ובשעה טובה יצאתי מהבית. ואפשר לומר שהבאתי אותה ביציאה... מת"א הגדולה עברתי לאילת. אז דירה מצאתי (בסכום מצחיק כמעט של 800 שקל לחודש עם שותף שנראה נחמד וכולל הכל. אפילו מכונת כביסה יש לי שם ותנור חדש שלא נדבר על הגודל של החדר) ועכשיו רק נשאר לחפש עבודה. אז אם מישהו שמע על דרושים באילת מוזמנים להגיד לי.