טוב אז ברוב קולות...

shaililo

New member
טוב אז ברוב קולות...

רופרט גרינט נבחר להיות זה שנשלח לו את המכתב... עכשיו השאלה היא... איך נכתוב לו את המכתב הזה כולנו? יש לי הצעה: כל אחד יכתוב הצעות של מה שנכתוב לו(בעברית) ואז אני אחבר את הכל בנוסח של מכתב וכשיהיה לנו את המכתב שלם בעברית נוכל לתרגם אותו לאנגלית... אני לא בטוחה שזה הרעיון הכי טוב למישהו יש הצעה אחרת?

LoLo16

New member
גו רופרט! ../images/Emo99.gif

אמממ... מה נכתוב? נכתוב שאנחנו חבר´ה מישראל, מהפורום של HP הסרט, שאנחנו מאוד אוהבים אותו ושהוא משחק מצויין ו... זהו?..

משהו כזה-כנסו...........

hi rupert! we are from the "Harry potter-the movie and more" forum in Israel. we are hugh fans of yours and we really adore you! you are an excellent actor and we like your movies a lot! וזהו....לא הצלחתי למצוא המשך........

על זה אני לא חתום למטה... ../images/Emo6.gif

"we really adore you"?... מותר לי להדיל את עצמי מהמכתב?

אני לא, לפחות... ../images/Emo4.gif

אומנם יש לו קטעים טובים, אבל הערצה? בואו לא נחף אנשים...

shaililo

New member
אנשים כנסו!!!!!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

חיברתי את מה שאמרת עם עוד קצת שאני הוספתי... מה דעתכם... תהיו חופשיים לשנות , להוסיף ולתקן שגיאות (אני חרא באנגלית). הנה זה... Hi rupert!!! We are from the "Harry potter-the movie and more" forum in Israel. We really adore you! You are an excellent actor and we like your movies a lot. We want to ask if you carry on with the movies of Harry Potter? we hope you do!!! You like the actor that play with you? Emma Watson? Daniel Radcliffe ? Tom Falton? How thay are? Please answer to us… we very be glad. Thanks.

LoLo16

New member
מה עם...

Hi Rupert! We are a bunch of "Harry Potter" fans from Israel, And we wanted to tell you how amazing we think you are! You play the roll of Ron perfectly! We wish you all the best in everything you do, Love, The fans from "Harry Potter- The movie" Forum

הגרהS

New member
וואי זה טוב אני ממליצה על לולו

הוא מנוסח בקלילות ובחינניות אני ממליצה להוסיף עוד כמה משפטים ולשלוח!!!! הלוואי שהוא יחזיר תשובהההה

../images/Emo23.gifכנסו שניה..

תראו.. הייתי באיזה אתר על רופרט והביאו לי כמה טיפים לכתיבת המכתב, דברים כמו "זכרו שהוא גם בנאדם" או "נסו להכנס לנעליים שלו ולחשוב על ערימות המכתבים שבלה בלה בלה.." ו..אגב..שי..סליחה על קודם..יעני על יום שישי אחה"צ..האינטרנט שלי נדפק ועכשיו-בלילה-אני בעצמי סידרתי אותו!!!! חחחח איזה מוכשרת אנייי חח רופרט הוא גם הפייבו שלי ו..אני יותר ממעריצה אותו.. ובשנה שעברה (כשהייתי בכיתה ז´..) הייתי בטוחה שאני ורון (הדמות..לא השחקן..) נשואים..תגידו שאני טיפשה..תגידו! חחחחחחחחחחחח נו מה אתם מצפים
שתיים בלילה אני כבר מחורפנת..

למעלה