אני מחכה לך לא משנה מה ואת תבואי!!! אחת הסיבות העיקריות שאני באה זה בגללך
D danduuu New member 28/2/07 #26 אני מחכה לך לא משנה מה ואת תבואי!!! אחת הסיבות העיקריות שאני באה זה בגללך
V Vampiria in a night New member 26/2/07 #12 סליחה???????? סיכמנו שכן! וככה את נוטשת אותי לטובת לוטם? לא צריך. אני לא אבוא אם לא צריכים אותי
I inbal287 New member 27/2/07 #18 קשת, אל תעצבני אותי! את באה. אחתר אני אגרור אותך [ואני אעשה את זה].
G Girl In The Box New member 27/2/07 #19 קשת!!../images/Emo46.gif ברור שאת באה!!! זה לא נתון לויכוח בכלל
D danduuu New member 28/2/07 #24 סתמי ת'פה כבר, כל הזמן מתלוננת את אמרת לי שזה לא בטוח פעם אחרונה שדיברת איתי אז מה את רוצה חחח.? את יכולה להתקשר אליי מדי פעם אבל לא משנה, אני אתקשר אלייך היום..חוצפנית
סתמי ת'פה כבר, כל הזמן מתלוננת את אמרת לי שזה לא בטוח פעם אחרונה שדיברת איתי אז מה את רוצה חחח.? את יכולה להתקשר אליי מדי פעם אבל לא משנה, אני אתקשר אלייך היום..חוצפנית
V Vampiria in a night New member 28/2/07 #25 ../images/Emo45.gif כי עכשיו זה סופי. ואני באה! וויפי....!! אז כולם להרגע
S S u p e r S h e e p New member 2/3/07 #32 מבזק חדשות: ../images/Emo163.gif אם אמצא מישהי שגרה קרוב לת"א ואוכל לישון אצלה אני באה
S S u p e r S h e e p New member 2/3/07 #34 את חיי?../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif כפרעליך אהובתי הנצחית