ולחשוב ולכתוב.... מה דעתכם פשוט לערוך כבר מפגש????. מתוך רחמים גדולים על אלכס אני ממליצה על יום שישי הקרוב אחה"צ איפה שהוא בת"א (לפי המיקום של האנשים ת"א יושבת באמצע) לא בקניון, לא במקום הומה אדם. ???????????????
באמת אני חושבת שזה רעיון נפלא לעשות מפגש, אבל לא ביום שיש הזה וגם אני חושבת השעה לא מתאימה והסיבות הן שאחה"צ אין תחבורה בימי שישי ויש כאלו שאין להם רכב. והסיבה השניה שעופר שלנו נקרא לשרת את המדינה ואי אפשר לדעת אם הוא יהיה, והרי כולנו רוצים שהוא יבוא למפגש לא?! הרי הוא אחד מהמנהלים.
אז עדיף לחכות עוד קצת. אני מציעה לעשות מפגש עוד שבוע שבועיים ביום חמישי אחה"צ- ערב כמובן אחרי שכולם יסכימו על מועד אחד שנוח לכולם ומבחינת מקום ת"א זה אחלה וסוג המקום יש המון הצעות אפילו אני יכולה להציע אם תרצו ואווווווו זה היה ארוך אבל שווה כל מילה לא?!
וגם חכמה...וגם עוד המוןןןןןןןןן נמתין לעופר וניוועץ בגילה... אגב...גילה לא היתה כאן ביומיים האחרונים ואני מקווה שהיא בסדר. לגבי מיקום...נבחר מקום טוב באמצע שיתאים לכולם. בחירת המיקום תלויה במידה רבה, גם במספר המשתתפים (וכמובן בגודל המקום כך שיכיל את כולנו...
גם אני מחכה בקוצר רוח ביחד איתך.... להראותתתת לכולםםםםם
אבל אני חושבת שת"א זה מרכז חייבים להתפשר כי יש כאלו צפונים יותר ויש יותר דרומים לכן חייבים למצוא את עמק השווה. ואני חושבת אישית שת"א זה באמצע לא?! מה לא תתאמצי קצת בשביל לראות אותי?
ולפי מה שאני זוכרת מקום מגורייך זה לא כל כך רחוק, ולאות הזדהות איתך(גם לי אין רכב) אבל אנחנו עוד נדון בזה ונמצא את המקום הנוח ביותר. שלך....אישה יפה.
אין ספק, ת"א זה בהחלט מרכז, אני סתם פחדנית... דווקא יש לי רכב ואני די ניידת אז למענך ולמען כווווווווווווווללללםםםם אני מוכנה להגיע ובלבד בשביל לראות אותך
ולא שבוע הבא כי שבוע הבא יש לנו פגישה של פורום אחר ואני לא רוצה להפסיד אותכם. אבל אולי באמת נעשה משהו ביום שישי כי אחת מהמשתתפות מגיעה מרחוק רחוק ואז אולי היא תוכל להיות איתנו כי היא תהיה פה במרכז כבר. וואו תחשבו על שישי מתי שהוא במשך הבוקר צהריים? מחכה לשמוע את דעתכם.