טוב אז במקום לדבר

יפעת*

New member
טוב אז במקום לדבר

ולחשוב ולכתוב.... מה דעתכם פשוט לערוך כבר מפגש????. מתוך רחמים גדולים על אלכס אני ממליצה על יום שישי הקרוב אחה"צ איפה שהוא בת"א (לפי המיקום של האנשים ת"א יושבת באמצע) לא בקניון, לא במקום הומה אדם. ???????????????

מה שנכון נכון

באמת אני חושבת שזה רעיון נפלא לעשות מפגש, אבל לא ביום שיש הזה וגם אני חושבת השעה לא מתאימה והסיבות הן שאחה"צ אין תחבורה בימי שישי ויש כאלו שאין להם רכב. והסיבה השניה שעופר שלנו נקרא לשרת את המדינה ואי אפשר לדעת אם הוא יהיה, והרי כולנו רוצים שהוא יבוא למפגש לא?! הרי הוא אחד מהמנהלים.
אז עדיף לחכות עוד קצת. אני מציעה לעשות מפגש עוד שבוע שבועיים ביום חמישי אחה"צ- ערב כמובן אחרי שכולם יסכימו על מועד אחד שנוח לכולם ומבחינת מקום ת"א זה אחלה וסוג המקום יש המון הצעות אפילו אני יכולה להציע אם תרצו ואווווווו זה היה ארוך אבל שווה כל מילה לא?!
אישה יפה.

AlteX

New member
באמת שווה...

גם אני מסכים... חייבים לחכות לעופר ובכלל לנסות שכמה שיותר אנשים יוכלו להגיע (טוב, אני יודע שאתם לא רוצים להתחלק יותר מדי בשוקולדים, אבל בכל זאת...
)! ולגבי אלה שאין להם רכב יש גם כאלה שיש להם מקומות פנויים ברכב... ודלק על חשבון העבודה!

אז תרשום אותי אלכס,

לפי מה שראיתי אצלך אז אתה צפוני, ואני כמעט צפונית, נו טוב אזור השרון
אני רוצה מקום לייד הנהג
אישה יפה.

ב ר נ ד ה

New member
את צודקת אישה יפה.....

וגם חכמה...וגם עוד המוןןןןןןןןן נמתין לעופר וניוועץ בגילה... אגב...גילה לא היתה כאן ביומיים האחרונים ואני מקווה שהיא בסדר. לגבי מיקום...נבחר מקום טוב באמצע שיתאים לכולם. בחירת המיקום תלויה במידה רבה, גם במספר המשתתפים (וכמובן בגודל המקום כך שיכיל את כולנו...
)
ברנדה

ברנדה יקירתי

ועוד המון? מה המון? אני מקווה שרק דברים טובים
תודה תודה
את צודקת! אני מקווה שאצל גילה הכל בסדר, וכל מקום אני בטוחה יישמח להכיל אותנו מי לא יכיל קבוצת מתוקים ומתוקות הא.?
אישה יפה.

z i s y l e

New member
יייייש!

נו כבר באמת, מתי מפגש? אישה יפה ואני מחכות כבר להראות כמה שאנחנו שוות... יום חמישי נשמע יותר טוב אבל ת"א ממש לא.... מחכה בקוצר רוח, זיסיל´ה

זיסליההההההההההההה

גם אני מחכה בקוצר רוח ביחד איתך.... להראותתתת לכולםםםםם
אבל אני חושבת שת"א זה מרכז חייבים להתפשר כי יש כאלו צפונים יותר ויש יותר דרומים לכן חייבים למצוא את עמק השווה. ואני חושבת אישית שת"א זה באמצע לא?! מה לא תתאמצי קצת בשביל לראות אותי?
ולפי מה שאני זוכרת מקום מגורייך זה לא כל כך רחוק, ולאות הזדהות איתך(גם לי אין רכב) אבל אנחנו עוד נדון בזה ונמצא את המקום הנוח ביותר. שלך....אישה יפה.

z i s y l e

New member
יפההההההההההההההההה

אין ספק, ת"א זה בהחלט מרכז, אני סתם פחדנית... דווקא יש לי רכב ואני די ניידת אז למענך ולמען כווווווווווווווללללםםםם אני מוכנה להגיע ובלבד בשביל לראות אותך
אז מתי קובעים?

זיסיייייייייייייייייייייי מתוקה שלי

אני מבטיחה לשמור עלייך טוב טוב, האאאאאאאאאאאאא אז את ניידת אני רגועה, ואני מחכה מחכה מחכה מחכה לראות אותך
הרי בשביל זה אני מגיעה לא?!
צריכים לקבוע בהקדם האפשרי... אני לא יכולה להתאפקקק אישה יפה.

אני בטוחה שאנחנו שוות ../images/Emo13.gif

אבל בכל מקרה אני לא יכולה ביום שישי הקרוב...אני עובדת !!! ובערב מוזמנת למסיבה.... מי בא לרקוד
בכל מקרה.....אם מארגנים את זה כבר עכשיו לעוד שבוע שבועיים אשמח לדעת מראש...וכך לארגן את תוכנית העבודה שלי....... יום נפלא מקסימוששששששש

DREAM111

New member
השבוע? השבוע נגמר.../images/Emo4.gif

ולא שבוע הבא כי שבוע הבא יש לנו פגישה של פורום אחר ואני לא רוצה להפסיד אותכם. אבל אולי באמת נעשה משהו ביום שישי כי אחת מהמשתתפות מגיעה מרחוק רחוק ואז אולי היא תוכל להיות איתנו כי היא תהיה פה במרכז כבר. וואו תחשבו על שישי מתי שהוא במשך הבוקר צהריים? מחכה לשמוע את דעתכם.

למעלה