טוב אז בוקר טוב

רחלילי

New member
טוב אז בוקר טוב

היום עשיתי חדר כושר אחרי לדעתי לפחות 4 חודשים שלא זזתי ורק בלסתי. הכושר שלי בקנטים המשקל שלי בעננים אבל לפחות עשיתי צעד ראשון. נקווה לטוב.

nikit1

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo96.gif ורחלי- כל הכבוד

אני מאד מזדהה איתך (אני גם המון זמן לא עשיתי כושר של ממש וזה אחרי שהיתי רגילה לפעילות גופנית של 3-4 פעמים בשבוע...) ואני מרגישה ונראית בהתאם... שיהיה בהצלחה!

בוקר טוב ומפחיד עובר עלי

הסבר - מקום העבודה שלי הוא ליד קיבוץ חורשים ועכשיו היה שם התראה לחדירה של מחבל וסגרו להם את הקיבוץ, עכשיו אומנם הכל בסדר אבל אותי זה הפחיד נורא

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif בהצלחה רחלי......./images/Emo45.gif

צוקה

New member
לפחות הבאת את עצמך לעשות כושר, אז

כל הכבוד
אני כל הזמן מדברת על הצורך (העז, יש לציין) שלי לעשות כושר, אבל חוץ מלדבר לא עושה עם זה כלום, ואולי זה ישמע לכן תרוץ, אבל אנחנו כרגע חוסכים כל שקל כי התחייבו לקבלן (לקראת אפריל נכנסים לדירה) לשלם לו 50,000 ש"ח ויש לנו בערך חצי (!) (טוב די לבכות
) בכל מקרה, אני הודעתי חגיגית לאמיר שכשאנו נתמקם בדירה החדשה - שנינו נרשמים למכון כושר - ואין תרוצים

nonaa

New member
בוקר טוב. הספקת לעשות כושר היום ???

כלומר, הספקת להיות בחדר כושר ולחזור לפני 07:00 ???

keren1877

New member
אני בדרך לשם...

טוב, אז גם אני בפדלאות ולי אין ממש סיבה (כספית או מרחק)- יש לי חדר כושר חינם באוניברסיטה, ואני כמעט לא מנצלת אותו, אז החלטתי חגיגית, בעיקר משום שיש עוד 4.5 חודשים לחתונה והדיאטה תקועה, להתחיל להזיז את עצמי...
הגיע הזמן! רחלילי, כל הכבוד על השעות! אני לא מסוגלת לצאת מהמיטה לפני 07:00, ואני עוד בן אדם של בוקר...
שיהיה לך יום נהדר!!!

רחלילי

New member
וואו! תודה על העידודים!

בנות זה לא כזה זוהר כמו שזה נשמע. עליתי 25 ק"ג מאז החתונה והגעתי למשקל מפחיד ביותר שאותו איני מצליחה להוריד המון המון זמן. בחדר כושר לא עשיתי ממש רבה אלא רק 35 דקות של הליכה מהירה. זה לא כזה קשה. פעם הייתי עושה שעה של מסלול ומכשיר סקי ושורפת איה 600 קלוריות 4-3 פעמים בשבוע. היום זה היה ממש זניח אבל עצם העשיה היתה משמעותית. החדר כושר כאן ממש מגעיל אין חוקים כמו ג´ונגל אני מצטערתשבכלל עשינו מנוי לקאנטרי כאן הכל מיושן ומאד מאד נשלט על ידי בעלי הכוח. גם יקר וגם לא שווה. כשהמנוי יגמר עוד כמה חודשים אני אתחיל לעשות צעידות בחוץ. אולי ארשם לחדר כושר השווה של פעם, שכל כך חסר לי (של אוני´ תל אביב). נראה כבר. בכל מקרה כל מי שבעניין אני ממליצה-עשיית ספורט משפרת את מצב הרוח! ולגבי השעות-קמתי הבוקר בחמש. בטבעי כלומר.

daldan

New member
בוקר טוב (כבר צהרים...)

אני רוצה לבא לעשות
, אני... אני... אני.... (אף פעם לא עשיתי איש שלג....
) תהני מכל הלובן הזה נשמע מדהים

למעלה