טוב, אז בהתחשב בעובדה

ליילה

New member
טוב, אז בהתחשב בעובדה

שאמריקה היא ארץ לא ידידותית לדיאטות, ומכיוון שאני כבר רואה שהמלחמה כאן בקילוגרמים (או שעלי לאמר בפאונדים) העודפים תהיה קשה מתמיד (בייחוד בהתחשב במצב הירקות והפירות פה, לעומת שקיות הצ´יפס בגודל מסחרי), וגם בהתחשב בעובדה שיש חתונה עוד חצי שנה, ובא לי להכנס לשמלה בדרך הטבע, החלטתי להתחיל לעשות קצת ספורט (כן, כן, פיטנס, החלטתי להכנס לתחום שלך). החלטתי גם ללכת על שני דברים - פילטיס (כי שמעתי שזה עוזר ולא נורא קשה) וטאי צ´י (כי עשיתי כבר בארץ ואני נהנית מזה...). אבל אין לי מושג איזה קלטות שוות יש בתחום כאן בארה"ב של אמריקה. אז אם מישהו מכיר ויודע, איזה כדאי לקנות, איזה כדאי לעשות, ומה שווה, אני אשמח לשמוע. (ופיטנס, אל תגיד לי מכון כושר כי קודם כל, פה באזור שכוח האל שלנו לא שמעו על דברים כאלו, ודבר שני, כי אני לא מסוג הספורטאים בקבוצות) יום כתום לכולם

ליילה

New member
אני יודעת..

ואני מתנצלת מראש, אבל זו הדרך היחידה שלי לעשות את זה פה, באפ סטייט הם לא שמעו על טאי צ´י, אני בספק אם שמעו על סין, ובגלל שעשיתי אמנם בארץ, אבל למדתי רק עד אמצע הקאטה... אני חייבת הדרכה כל שהיא...

מקור לקלטות.........

בזה שעשית את ההחלטה לעשות קצת ספורט את כבר בחצי הדרך ליעד..ואני מקוה שגם תמשיכי לאחר החתונה כי ספורט צריך להיות חלק אינטיגרלי מהחיים. אני מצרף לינקים לאתרים שמוכרים קלטות בכל מיני נושאים הקשורים לפיטנס וספורט....אני לא מתאמן ב PILATES או טאי צ´י כך שאני לא יכול להגיד לך מי יותר טוב מהשני, אבל אפשר לקבל דיי הרבה מיידע מהאינפורמציה שניתנת כאן. את גם יכולה לעשות השוואת מחירים. אם את רוצה עוד אתרים תקלידי במנוע חיפוש PILATES ותראי גם אתרים יעלו. ולפני שאני מסיים אני רק רוצה להזכיר לך שספורט זה מצויין אבל זה לא רק...אם את רוצה להוריד משקל או אינצ´ים זה חייב גם ללכת אם שינוי הדייטה והרגלי אכילה.... IT´S A LIFE STYLE CHANGE בהצלחה!

ליילה

New member
קודם כל המון תודה..

אני אחפש, למרות שכבר קניתי אחת של איזו דניס אוסטין, ונראה לי שהיא בסדר, אני אחפש עוד קצת... לגבי הדיאטה, אתה בהחלט צודק , וגם את זה התחלתי, דיאטה שבדרך כלל עובדת אצלי הכי טוב , זו דיאטת ההפרדות של חלבונים ופחממות , אבל זה כבר נושא לשירשור אחר אני חושבת.... יום כתום

חתונה? מי מתחתן?

ריטה הפרה? דיאטה...אמרת דיאטה אמרת מקסי! אמרת ספורט....עדיין אמרת מקסי! תפתחי MTV קחי משקולות קטנות בידיים ותתחילי להתאמן יד לפה יד לשם רגל רגל פה ושם
תרקדי....תעשי הליכה רגלית או במקום (כמו בהליכון במידה ואין).. תראי איך הקילוגרמים נושרים במהרה (טפו טפו טפו הלוואי עלי
)... תגידי עכשיו....איך זה שקל לי לייעץ לכולם וכשאני עושה את זה תוך שניה אני אומרת ג י ב א ל ט פחחחחח בהצלחה מקסימושששששש

ליילה

New member
כן, אני מכירה את התחושה..

גם אני מעדיפה לייעץ על ספורט, ולא לעשות, אבל לפעמים אין ברירה (אל תכעס פיטנס, אבל אני לא אוהבת את זה, מה לעשות...) הליכה, שזה החלק היותר טוב של הספורט שהייתי עושה בארץ, קצת קשה פה במטר שלג והקור הנורא שיש עכשיו בחוץ, אז עברתי ל in door ופילטיס נראה לי דרך יחסית טובה לעניין. ודרך אגב, אני מתחתנת (תודה תודה) ותודה על הבהצלחה...

ליילה, אני מאלה שדוגלים ב....

LIVE AND LET LIVE. תאמיני לי שאני לא כועס...כל אחד והאהבות שלו/ה...אני רק יכול לעודד ולעזור אם מישהוא/מישהיא מבקשים.....כמו כל דבר אחר (חברות, אהבה וכו´) אי אפשר ליכפות ספורט על אף אחד/ת... אבל כפי שאמרתי קודם: החלטת לעשות איזה ספורט שאת מחבבת וזו כבר התחלה מצויינת..השאר יבוא מעצמו.. שוב
ושבת שלום!

סנדייז

New member
מניסיון אישי../images/Emo13.gif

ליילה תתמידי בספורט .כל ספורט שתבחרי וכבר הקילוגרמים (או הפאונדים
) ינשרו ממך.איכשהו הפעילות הספורטיבית מסדרת את הגוף והנפש ואוכלים פחות. מניסיון אישי- אני שונאת ספורט אבל מאמינה שזו הדרך לשמור עלינו פיזית ונפשית שהרי נאמר כבר "נפש בריאה בגוף בריא".לכן מתמידה בפעילות ספורטיבית וזה מוכיח את עצמו.
על החתונה שבדרך
וגם שיהיה לך
כי אין כמו להכנס לשמלה מידה 40-38 ביום החתונה דרורה

סנדייז

New member
maxima לחשוב חיובי:-../images/Emo8.gif

זה רק בשביל יום החתונה.אחרי זה חוזרים כמה קילוגרמים והמאבק בשומנים נמשך כל הזמן. ממש לא התכונתי להרוס לך את היום. מאחלת לך יום או לילה נפלא עם הרבה אנרגיה טובה ומחממת
דרורה

למעלה