ואחרונים חביבים ניקי ורונן
ל ליאור לבד New member 26/6/04 #12 אה וכמובן... אליה אני מקווה שהתכוננת כמו שאמרתי..... סתם... מה את מתלוננת?? התמונה טובה.
E EO117 New member 26/6/04 #14 ליאור,אחי... גדול כל הכבוד על היוזמה והצילומים... יאללה חבריה לעלות תמונות, אפשר לפתוח גלרייה של תמונות מכל מיני פעילויות שלנו... מה אתם אומרים?
ליאור,אחי... גדול כל הכבוד על היוזמה והצילומים... יאללה חבריה לעלות תמונות, אפשר לפתוח גלרייה של תמונות מכל מיני פעילויות שלנו... מה אתם אומרים?
ס סלוניק New member 26/6/04 #18 פתחתי אחת למצעד הגאווה והכנסתי כמה מהתמונות (עד שנמאס לי ). כל חבר פורום מוזמן החל מעכשיו להעלות מיוזמתו תמונות לגלריה.
פתחתי אחת למצעד הגאווה והכנסתי כמה מהתמונות (עד שנמאס לי ). כל חבר פורום מוזמן החל מעכשיו להעלות מיוזמתו תמונות לגלריה.
T tt 4 ever New member 26/6/04 #20 עוד תמונותתתת כמה תמונות של יםםם והוא מוסר: "אוקיי סבבה..תגידי שעקב ביעות באינטרנט,בעיות בתפוז, והתמוטטות עצבים לא יכלתי לעלות בעצמי" =)
עוד תמונותתתת כמה תמונות של יםםם והוא מוסר: "אוקיי סבבה..תגידי שעקב ביעות באינטרנט,בעיות בתפוז, והתמוטטות עצבים לא יכלתי לעלות בעצמי" =)
T tt 4 ever New member 27/6/04 #25 הצלחתייי להעלות לשרת אחד אז קחו לינקוקים תמונות של ים רק 2 תמונות:| שיהיה רציתי לשים תמונות שלי עם חזרזיר אבל וויתרתי
הצלחתייי להעלות לשרת אחד אז קחו לינקוקים תמונות של ים רק 2 תמונות:| שיהיה רציתי לשים תמונות שלי עם חזרזיר אבל וויתרתי
W wizibusy New member 28/6/04 #29 תודה ניקי-חחח לא היית יכולה לתקן שגיאות כתיב שנוצרו עקב כתיבה מהירה ומבולבלת? חחח