טוב, אז אני ער עדיין.

ה מ ש י ח

New member
לא היית פה בזמן האחרון

או שלא יצא לך לקרוא את ההודעות שלי. בכל מקרה, אני הולכת להיות ראש העיר הבאה של חיפה ואני הולכת לתקן את כל מה שהביורוקרטים המנומסים אך הכל כך חסרי תועלת שלנו עושים. טייגר, הנה רעיון לסקר משמעותי: משיח לראשות העיר

שאלית.....

מה הכוונה ב"לתקן את כל מה שהביורוקרטים המנומסים אך הכל כך חסרי תועלת שלנו עושים" ,מה אלה אותם דברים שהם עושים שיש ברצונך לשנות? מה רע לך?

אתם מוכנים??????

נה נה נה נה נה נה נה נה ניי נה ניי נה ניי הנה הוא בא.................... אתם לא תאמינו..................... ציפינו לו שנים...................... ולא על חמור........................ אלא על שטיח אדום................... היכונו לביאת המשיח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא סתם,אלא משיח בהתגלמות אישה! זה הזמן וזה המקום בחורים.....הלא יאומן הגיע!!! איך הקמפיין?

tankgirl21

New member
המממ...

ראיתי... קראתי... הפנמתי... רק שהתמונה לא משהו... לא רואה אותה

tygger

New member
טוב, אני חייב לזוז.

הלילה הזה מתקרב לקיצו. מחר יום חדש. עבודה... מי המציא את זה בכלל. אלוהים ישמור אותנו מהממשלה שלנו. או לפחות משרי האוצר... לילה טוב. ולטנגי, תחנקי

ה מ ש י ח

New member
חמוד לאללה!!!!!!!

אבל הוא לא ממש משקף את המצע שלי אלא רק מוכר בזול את השם שלי. לא שזה דבר רע.. ולא שלא התרגלתי...

ממררבב

New member
ביי חיפה

מירב סוגרת את היום ביי ענתוש, טאנק, ראש העיר הבא וכמובן...בעל החברבורות וכל מי שצופה בנו עכשיו-לילה טוףףף מתנה ממני אליכם- קבלווווו

דיברתי על

הקובץ שצירפת כמה הודעות קודם.......... מה לא מובן אחותי ? נראה לי שהשעה משפיעה עליך..

ממררבב

New member
כן, גם לי נראה ככה

ננסה לקרוא את ההודעה שלך מחר
יאללה ביי חומד לילה טוב לאב יו

למעלה