טוב, אז אני חייבת לשתף..
כידוע אני בסוף יב´ ולכן עכשיו מתחילות ההכנות לספר מחזור. כמובן היו המון מחשבות על איך נעשה את הספר והוסכם בהתחלה על טקס אוסקר (כל אחד מקבל אוסקר על משהו אחר) לאחר מכן הוחלט על בית משוגעים (כל אחד נכנס על סעיף אחר) לאחר מכן הוחלט על דמויות מצויירות (כל אחד דמות אחרת) ולבסוף הוחלט על דמויות מצויירות שנכנסות לבית משוגעים שבית משוגעים הכוונה למוסד ששמו כיתה יב´ 8 (כן, כן, אני ביב´ 8
) לפני שאני אמשיך-כל תלמידי יב´ פה-לא לגנוב את הרעיון!
אקיצר אני פשוט חייבת לשתף אותכם עם מה שרשמו עלי. הדמות שלי היא וונדר-וומן
וזה מה שרשמו: (ו"ברשמו" אני מדברת עלי כי אני בוועדה ויצא שאני די כתבתי על עצמי...) (וזה כמובן מתאר כמה שיותר את התכונות שלי):
לאחר שהצילה אתר אינטרנט מקריסה הגיעה למסקנה שלחימה בחיי הפשע זה לא בשבילה והתמכרה למחשב. כשניסתה לנגן, לשיר, לצייר, לכתוב, לצ´וטט ולישון באותו הזמן השתגעה ונכנסה למוסד. אבחון הפסיכיאטר: עד שתפגוש את אלאניס תמשיך לנסות להעשות הכל בבת אחת.
מה דעתכם
כידוע אני בסוף יב´ ולכן עכשיו מתחילות ההכנות לספר מחזור. כמובן היו המון מחשבות על איך נעשה את הספר והוסכם בהתחלה על טקס אוסקר (כל אחד מקבל אוסקר על משהו אחר) לאחר מכן הוחלט על בית משוגעים (כל אחד נכנס על סעיף אחר) לאחר מכן הוחלט על דמויות מצויירות (כל אחד דמות אחרת) ולבסוף הוחלט על דמויות מצויירות שנכנסות לבית משוגעים שבית משוגעים הכוונה למוסד ששמו כיתה יב´ 8 (כן, כן, אני ביב´ 8