טוב אז איפה

טוב אז איפה

אני יכולה למצוא חזיות זולות ? חלקות לא אכפת לי באיזה צבע עם ברזל כמובן בזול! פחות מ100 ש"ח עם מישהי נתקלה אני אשמח אהההה והמידה DD85 תדה

tully

New member
פחות מ-100 שקל

זה קשה כי כנראה זו חזייה שגם תחזיק יום וחצי. אופציות טובות לחזיות איכותיות במאה ש"ח בערך שמחזיקות מלא זמן גם עם צצים גדולים: קינג ג'ורג' 7 - לבני שרה. כשעולים בקינג ג'ורג' לכיוון אלנבי ופונים שמאלה (לכיוון כיכר המושבות)יש אחרי איזה 20 מטר חנות ענקית של תחתונים וחזיות. יש שם קיר שלם מלא בחזיות לגדולות, במחירים גם סביב ה-100. הולכים שוב על אלנבי מהחנות הזו, הפעם לכיוון הים, וקצת אחרי שעוברים את קינג ג'ורג יש עוד חנות של חזיות מפירמות ידועות שעמדו בתצוגה ויש להן פגמים קלים (כתם של אבק, צבע קצת דהוי וכו') בשוק הכרמל יש דוכן חזיות אבל שם אי אפשר למדוד. זה הדוכן לבנים הראשון מצד שמאל! ועוד אחרון,אבל מחוץ לעיר. בחנות של ג'ק קובה בא.ת. אזור יש גם כל מיני חזיות עם פגמים אחותי קנתה שם שנטל ומיידנפורם שעולות כל אחת כ-300 ש"ח ב-100 כי היה עליהם קצת אבק....

DREAM111

New member
תשמעי אני שמעתי שבשוק יש חזיות

בכל המידות והצורות. אני מכירה חנות ברח' אלנבי בין בלפור לברנר שיש לו חזיות גם במחירים מצחיקים אבל שם הבעיה שאין תאי מדידה. נכון שראיתי שמישהי בעבר פשוט מדדה בקצה החנות בדלת האחורית וקנתה חבילה של חזיות ב-15 שקל לחזיה.

הייתי

בשוק יותר מפעם אחת וכל הזמן המידות לא מתאימות לרוב קטנות מידיי למרות שמצויין הגודל המתאים והמחירים ממש נחמדים

למעלה