טוב אזזז..

DidjiT

New member
טוב אזזז..

שרשור אחרון בהחלטטטטט.. ה-מ-פ-ג-ש! מחר יום שבת ה21 לאוגוסט. המקום - חוף התופים ת"א. שעה - 21:30, עד הבוקר.. בבוקר נאור ועוד נהגים נחמדים יעשו הסעות לרכבת ויהיה פאנן.. ככה שאין מה לדאוג.. שכל אחד יביא איזה אוכל שהוא יכול.. שתייה כוסות גלי נגינה רק לא דרבוקה.. כי דרבוקה אחת זה מעצבן מעגל תופים זה טוב אבל אחת זה מעיק על האוזן! =) עכשיוווו.. מי שבטוחחחחחחח אבל בטוחחחחחח בטוחחחחחח בטוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בא.. שיסמן
מי שבטוחחחחחחח אבל בטוחחחחחח בטוחחחחחח בטוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא בא.. שיסמן
ומי שמתנדנד.. שיסמן
אווקי? יופיייייייייייי

../images/Emo127.gif

ye! אבל בבוקר אני בסיני אז אני צריכה לחזור מתישהו.... אממ נראה פנאןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DidjiT

New member
אולי אולי אולי אולי אולי אולי...

אני יביא את שלי =)

nawa

New member
סורי להרוס את השרשור אבל....

לא לשכוח מצלמות

מממ הדיגיטלית שלי אצל אמא (חו"ל)

אבל אני בהתליכי שכנוע לקחת את של אבא הוא הירצה לי היום שהיא יקרה מדי לבלות איתה בחוף ושיש לי נטייה להרוס דברים. אני????
אך אל חשש, אני אפעיל עליו את הקסם האישי שלי

ואוכל../images/Emo176.gif../images/Emo135.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif

ושתיה
ונאור סליחה שלא כתבתי לך באייסיקיו הוא פשוט נדפק קצת

אבל לשיר לא אכפת היה לומר משו

נורא נחמד על מקסים ומקום הימצאותי בזמן הפיגוע נכון שיר? שאלי אותה חוסע

falafel1

New member
../images/Emo127.gif

ויה, אני כאמור מביא נרגילה מאובזרת. לא נראה לי שאני אשאר עד הבוקר, אבל נראה כבר אז. ניצן, דברי איתי!

../images/Emo142.gif

אז ככה... 1. אין לי איך בדיוק להגיע... אני בטח אקח אוטובוס או משו בסוף.. 2. חוץ מבמבה אין לי מה להביא! =/ 3. אני לא יודעת איך אני אחזור הביתה כי אני צריכה לחזור מוקדם... אני לא יכולה לחזור בבוקר! ככה שאוטבוס + רכבת לא יהיו בשעה שאני ארצה לחזור ומונית עולה פווווווווללללללללל כסף (80 לראשון) =/ ואני לא אקח מונית לבד...=( 4. =( אני רוצה לראות אתכם אבללל ... יש אילוצים...=/ אההה... מה עם זאת שרצתה להכין צ'אי והייתה צריכה גזיה? שכחתי...=/ מי זאת הייתה? כי אני אשאל את אחותי... כיאלו הצורך בגזיה עדיין בתוקף?! o_O שבת שלום עלכום...!

למעלה