טוב או בעצם לא טוב

soulbird

New member
טוב או בעצם לא טוב

סוף החודש יש בחינות סמסטר . ים חומר לצלם לקורא . ולחץ לחץ לחץ. מנסה (לא ממש מצליחה) לעשות סדר בדברים . כותבת לי ביומן מה אני צריכה לעשות באיזה יום . טוב נו יש מועד ב´ בקשר לאיבחון כל מה שעשיתי כרגע (חוץ מלעשות אותו) זה לצלם בכמה עותקים. אני אלך להומיופטית נראה מה היא חושבת . ואני אתן את האיבחון משהיא שמבינה בנושא לקרוא נראה מה יש לה לומר. אבל יש לי הרגשה שהרבה לא יצא מזה .

היי ציפורה....

מכיון שהסיבה היחידה שעשית את האבחון הוא כדי לקבל הקלות בלימודים, ואת לא באמת מעוניינת להשקיע בעצמך ולטפל בבעיות שלך, אז באמת לא נראה שיצא מזה משהו. למען האמת, את מביאה לפה את העניין הזה ללא הפסקה ומצפה שכולנו נעודד אותך ונדחוק בך, אבל אני אישית חושבת שאם אדם לא מעוניין לטפל בעצמו, לא יעזרו עידודים תחינות ומענות. שיהיה לך בהצלחה. אפרת

soulbird

New member
כמו שציינתי

אני אתן את האיבחון למשהיא שמבינה יותר ממני כדי לקבל יעוץ מה לעשות . אני מודה שאין לי הרבה ידע בנושא ובישביל זה יש מומחים.

את ציינת שאת הולכת לתת

את האבחון לרופאת ילדים שמטפלת בך ולהומאופטית, אלה לא בדיוק מומחים בתחום הפרעות הקשב והריכוז. בהצלחה. אפרת

soulbird

New member
אממ המומחית היא פסיכולוגית

התפתחותית שהיא גם קלינית. גם להתיעץ עם הומיופטית. אם הפסיכולוגית תומר לי ללכת עם האיבחון הלאה אז אעשה זאת.

למעלה