טוב אוקיי

טוב אוקיי

אני לא כותב פה יותר מדי, אז מה? סתם אני שמח שהתקבלתי למגמת מוזיקה לשנה הבאה בתיכון ואמרתי לכל מי שאני מכיר כבר את זה, אבל עדיין בא לי להמשיך אז הנה אמרתי. דרך אגב מי פה עוד במגמת מוזיקה??

יש לי מה זה מזל שהיתקבלתי הבחינה

שלי הלכה גרוע ממש הייתי מה זה בלחץ והמקלות עפו לי פעמיים ותפסתי אותן והמשכתי בקצב ככה שלפחות זה היה נחמד אני כל כך פחדתי שאני לא אתקבל לשם ואני ממש רוצה להיות שמה.

Blakey

New member
אני התקבלתי למגמה בתלמה ילין ו...

לתיכון אלון לא בגלל שלא ידעתי תווים של פסנתר(דבר שאני לא מבין עד היום) אבל יש לי בחינה חוזרת לאלון.

אני מכיר מישהו שלומד שם, כנראה

שבמטרו זה לא כזה רציני כי אני למרות שאני יודע כעיקרון קצת תווים של פסנתר (מפתחות סול ופא אני חושב שלזה התכוונת) אבל אני אפילו לא ניסיתי שם לקרוא אותם, ואפילו תווים פשוטים על הסנר של סתם שש עשריות התבלבלתי טיפה, אבל שיפרתי את זה ישר.

Blakey

New member
אני התאמנתי כל כך הרבה על קריאת...

תוים לתלמה ילין וגם למדתי בעל פה את כל המרווחים (זאת אומרת אם היית מנגן צליל אז הייתי יכול לשיר את הצליל שהוא במרווח קווינטה מאותו צליל שניגנת) לא משנה. בקריאת מקצבים אני פשוט חיה, אין לי מושג איך, אולי כשמתאמנים הרבה שה באמת עוזר.

נו בגלל זה אמרתי שלא נראה לי שבמטרו

הם רציניים במיוחד. התווים שהביאו לי היו בעצם שתי תיבות הכי פשוטות כמעט שיכולות להיות. לפי מה שאני הבנתי פשוט אין להם כמעט נגנים עכשיו אז הם צריכים נגנים שילמדו כל מיני דברים.

Blakey

New member
בטח שאין להם נגנים.

כולם הולכים או לאלון או לתלמה ילין. תראה גם מטרו זה טוב כי יש לך מסגרת כלשהי שבה אתה יכול להתקדם וזה עדיף על כלום.

למעלה