טוב, אולי זה OFF,

yuvalb9

New member
טוב, אולי זה OFF,

אבל אני מבקש לנצל את הקשרים אצל אפי שלא תשרשר את ההודעה הזאת לעת עתה. טוב, למי שעדיין לא יודע, קוראים לי יובל, ואני מתנדב במשמר האזרחי. (וכולם עכשיו: אוהבים אותך יובל) פעם בכמה זמן אני משאיר פה הודעה עם עצה או בעיה. עכשיו אני מבקש. היום ב 1600 (התשיעי בדצמבר) יצאתי ביחד עם מספר חברי משמר לאזור ירושלים לחיפוש אחרי התינוקת הנעדרת הודיה קדם. המשטרה באמת צריכה כל עזרה שהיא תוכל לקבל. יש אנשים פה שגרים באזור ירושלים, אני פונה אליכם בבקשה, אם אתה יכולים. בוקר ערב או לילה, ישנה פעילות סביב השעון לחיפוש אחרי התינוקת. גם אנשים שגרים רחוק יותר מי-ם, צרו קשר עם המשמר האזרחי במקום המגורים שלכם, בקשו את מספר הטלפון של מוקד החיפושים, כל מי שיבוא יעזור. וכל זמן שלאנשי זק"א אין עבודה, יש תקווה. יובל

אושר מ

New member
../images/Emo124.gifאפי, הבנת איפה יובלב?

וכולם ביחד: אנחנו אוהבים אותך יובל... מצטערת שלא יכולה. גם גרה מאוד רחוק וגם לא יכולה... בהצלחה בחיפושים.

זה בכלל לא אוף.

זה חשוב. למי שיש זמן, או שיכול לייצר זמן, צרו קשר עם מי שצריך. לכו תדעו, אולי אפשר באמת למצוא אותה בזמן הקרוב. ואולי אתם תהיו אלה שתתנו את הפוש האחרון.

maayan15

New member
הייתי עוזרת...

אבל משהו אומר לי שאני צעירה מדיי...לא לדבר על זה שאני גרה בפ"ת... בהצלחה למי שכן מחפש...מקווה שתמצאו אותה בהקדם

מיטללל

New member
כן. זה בדיוק מה שבאתי לכתוב

הכותרת ב- ynet, "גופתה של הודיה נמצאה במושב סמוך לירושלים - האב נעצר בחשד לרצח." כנראה סופים טובים יש רק בסרטים. והרע והדפיקות של אנשים עובר כל פעם שיאים חדשים. יהיה זכרה ברוך
מזעזע.

mprb

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

עצוב! פשוט עצוב..... אני פשוט לא מבינה למי היא הפריעה??? ילדה בת שנתיים
וכמו שמיטל כתבה: יהי זכרה ברוך

maayan15

New member
איזה מין אבא עושה דבר כזה?

פשוט מזעזע...
יהי זכרה ברוך...

dana2909

New member
זה ממש מדכא

מי לקח ילדה תמימה ועשה לה את זה. עוד לא יודעים אם זה האבא או לא, הוא רק חשוד. אבל, איזה כיף היה אם היו מוצאים אותה חיה... איזה סיפור מחריד...

מיטללל

New member
זהו שעדיין לא הוכח כלום

תמימה תמימה. אבל אני לא מאמינה שהוא באמת עשה את זה. בכל מקרה אסור סתם להגיד, עד שזה לא הוכח במאה אחוזים.

אקווה

New member
ווואוו.. איזה סיפור...

טוב, אני אתחיל בזה שאספר שהילדה היא הנכדה של בעלי הבית שלי ושראיתי אותה כשהייתי אצלם לחתום על החוזה. אמא שלי היתה איתי ושיחקה עם הודיה, הרימה אותה על הידיים ועכשיו... עכשיו כבר אין את מי להרים על הידיים. ילדה כזאת חייכנית ומתוקה. איך אפשר? עם כל השנאה שבעולם וכל הכאב, איך אפשר להרוג ילדה כזאת קטנה, כל כך חסרת אונים... האבא בחזקת חשוד. כבר מאתמול היו שמועות שהגופה שלה נמצאה מבותרת בפריזר שלו. כמובן שהנשמות הטהורות החולניות יודעות להפיץ דברים שלא היו ולא נבראו. לעומת זאת - מעניין אותי מה הסיפור של המכתב שמצאו אצל האבא בבית, המכתב שבו הוא כתב שעוד מעט נשמותיהם יתאחדו... ועכשיו גם מתחילים לומר שהוא באמת נראה קצת לא בסדר... תמיד בדיעבד. הלוואי יהיה להם את הכח להמשיך.. הלוואי...

maayan15

New member
ידוע לי שהוא בגדר חשוד...

אבל עדיין...גם אם לא הוא..יש אבהות שעושים דבר כזה...וזה פשוט...לא הגיוני...הילד שלך אמור להיות הדבר הקדוש לך ביותר!!...איך אפשר לפגוע בו?

dana2909

New member
ככל שעובר הזמן זה נהיה יותר רע

וכשפתאום מתגלות העובדות, זה ממש ממש מחריד. עד כמה אדם יכול להיות מחושב? חודש לפני הוא הכין לה את הבור, ועוד הלך ובדק שהוא לא נסתם.. ככל שמתבררים יותר פרטים על כל המקרה הזה, זה פשוט נהיה יותר זוועה.

קיר קמט

New member
אני יודע שזה ישמע מזעזע

אבל צריך לתלות אותו בכיכר העיר , למען יראו וייראו. נמאסו עליי המקרים של אלימות במשפחה , ואני לא מתכוון להאשים רק את אוזלת ידה של המשטרה - אנשים בארץ מזמן כבר איבדו צלם אנוש. מה לעזאזל עובר לאיש הזה בראש כשהוא חושב על זה ?!

למעלה