טובת הילדים??????????

ציפי81

New member
תותי כבר הגבתי לך על זה פעם

לפעמים אין מצב להישאר יחד, ולהפך: להישאר יחד יפגע בילדים, וכל מאמץ לשקם את הנישואין לא יועיל. לא מדברת רק בשם עצמי, אלא בשם עוד כמה וכמה מקרים דומים לשלי. לא תמיד ניתן לשפר את המצב, לא תמיד הבעיה היא חוסר השלמה עם חסרונות. וכשהמתחים חזקים ובלתי פוסקים, הילדים נפגעים, וזה נעשה יותר גרוע מאשר להתגרש וכשכל אחד עם עצמו טוב לו.

טיטניק1

New member
לעיתים יש צורך להתגרש

למען הילדים..-כי זה לטובתם!!..תחשבי על זה...(כל אחד מביט על כך מנקודת המבט שלו..). ולגבי העובדה שציינת,על הדוגמא שאת מראה לילדייך כגרושה..-צאיייייייייייי מזה..עצם עיסוק המחשבה בכך זו טעות!! זיכרי,אותו שדר שתשדרי לילדייך-אותו שדר אף יחזור אליך.אם תשדרי חיוביות ובטחון הם גם יקלטו חיוביו ובטחון.ברגע שתשדרי חוסר בטחון בעצמך זה גם מה שישודר לילדייך.ובהתאם לכך אף ינהגו... (ממליצה לך להשקיע במודעות עצמית)

ציפי81

New member
נדמה לי שהיא די מודעת

היא עצמה אמרה לי, אני חושבת, שהכל תלוי במה שאשדר. רק לפעמים קשה לומר את זה לעצמך.

touti

New member
חחחחחח ציפי את מקסימה:)

ולעניינו אני מאוד מודעת שיכולה עד גבול מסוים להעניק מה שהאבא מחסיר.

סאני42

New member
תותי! ככה "חינכתי" אותך?... איפה

שמחת החיים איפה עמוד השדרה איפה ההערכה העצמית??? תותי נשמה! ממתי אבי ילדיך בחסרונו מוליד חסכים??? האם כש"היה" תרם למישו משו חיובי? להזכיר לך??? כל תחושותיך נובעות מנקודה אחת לדעתי... הדכדוך שבאי היכולת שלך לקחת את חייך בידיך והקרבן הכבד שאת משלמת עבור-ילדיך הוריך אחיך וכל סביבתך... אז מיליון פעם ואחת אמרתי-להיות טובה-כן לעשות את המוטל עליך-כן! להיות מנוצלת ופריירית-כן ,פריירית ומתומרנת-לא!!! אוך... אילו רק היה לך האומץ לעשות כמוני לקחת גורלך בידיך ולעקור מה"מאורה" שבה את חיה היית משנה אוירה ויוצאת למרחב... לא לכולם יש את העוצמה להתחיל מחדש מהמקום הישן... אני אפילו לא בדקתי אם יש בי הכח... עקרתי מהזכרונות מהעבר שמתי איקס ויצאתי לחיים חדשים-בדיעבד התברר שגם לילדי היה קל יותר כך... אוהבת

touti

New member
תודה לכולם, היה כייף מאוד לקטר

גם פה גם בטלפון משהו משחרר בלקטר הרגשה נעימה כזו אחח מי אמר קוטרית ולא קיבל?????????? חוזרים למציאות

למעלה