טובת הילדים??????????

touti

New member
טובת הילדים??????????

חושבת, שאם טובת הילד לא מהווה שיקול בגרושים למה שתהווה שיקול אחרי הגרושים????????? נראה לי שלפעמים צמד המילים "טובת הילדים" היא לא יותר מסיסמה חדגונית . חושבת שלו היה ההורה יודע כמה ישפיעו הגרושים על הילדים שלו , אולי היה עושה יותר מאמצים לשקם את הנשואים? לא אומרת לחיות במתחים, אומרת לשקם מתוך ידיעה שזה מה יש ועם זה צריך לחיות, לא השלמה עם מצב רע אלא שיפור המצב והשלמה עם חסרונות. בקיצור, המילים טובת הילדים איבדה את חינה בעיניי.

טובת הילדים ...

את שומטת את הקרקע מתחת לרגלינו ... כי אז נשאל , למה התגרשנו בפועל , היכן טעינו ? אולי תפסיקי ליסר את עצמך ...

odery

New member
תותי אולי די?

אני מניחה שאם היתה קרקע ,היה במה להאחז כדי לבנות שינוי היית נאחזת,שיא הנאחזת.אבל אם אין פרטנר לשינוי אז מלעשות,מה שיוצא זה שאת מוותרת,נושכת שפה,אוכלת תלב,כי טובתם לנגד עינייך והם מקבלים אמא ממורמרת,מושפלת ופגועה,הם לא יכבדו כזו אמא,הם לא יהנו מכזו אמא,ועוד אחת קטנה,איזו דוגמא לזוגיות אתם נותנים להם?

יפה יפה ... א` גוט !

ועוד יותר , יש לאשה הנהדרת הזו תכונה משונה ... היא נוהגת להלקות את עצמה על מעשה נכון שעשתה , ועוד איזה נכון ... ומסכת של ויתורים אחרי הגירושין ... עד מתי ?! תני לו בוקס ונוק אאוט ... שילך הוא ואמא שלו להרי החושך ויבלו בנעימים ... אימבאציל ודגנראט שלא רואים כל יום ! די תותי , סעי קדימה ! אל תסתכלי אחור , כי היה שם שחור ! זהו ! נאלצתי לעשות זאת בפרהסיה בשבילך בלבד ! את מכירה אותי ... זה לא אני , זו את ! דיברתי מגרונך שלא אמר, מה שצריך לאמר ... מכל הלב

מההה ... מההה ... מההה ...

אנלא ממין ... טוב אני רץ לקנות ... ת`טבעת ! ה-צי-לו !!! סליחה על הגימגום ... מהתרגשות ... חחחחחחח

ציפי81

New member
אהבתי את הסלנג, בטר

"אימבציל" "דגנרט", מילים של פעם... עושה לי תחושה עתיקה כזו... תבוא כל יום, בטר, עשית לי מצברוח, חוצמיזה שאני מסכימה עם כל מילה שכתבת.

touti

New member
את צודקת:)

אבל זכותי להתמרמר:) חוץ מזה איזה דוגמא לזוגיות בכלל אני נותנת כגרושה?????????

odery

New member
לפחות את משאירה סכוי לדוגמא

חוצמזה אני יודעת שגם אם לא אמצא אפפם את האיש שלי,ואשאר גרושה כל ימי חיי(96 שנה!) אני עדיין אעביר מסר מאד ברור וחזק לבת שלי,נכון,זוגיות היא לא תלמד ממני,אבל על מה לא לוותר ולא להתפשר היא תלמד...להתמרמר? נשמה,למה לא אמרת קודם?!חופשי,לגמרי!(אמרה אודליה שהיתה צכה לטוס הבוקר ליוון ואמשלה שהיתה אמורה לשמרטף חתכה לצרפת שלשום.)אז מרמורים וקיטורים חופשי,אנחנו בסירה אחת(מלבד הכלב)

odery

New member
בט` אב שנתיים

אולי השתמע שאני לא רוצה איש בחיים שלי,זו טעות,רק שהמסר שלי הוא שיש מצבים שצריך לשים להם סוף.(חוצמזה שהבת שלי עדיין צעירה קצת,אולי אני עוד אשנה תקביעה הנ``ל עד שהיא תגדל)

את בחורה שקולה וחכמה , ללא ספק !

יהי רצון שתמצאי בן זוג לתפארת ... בקרוב! ט` באב ... איזה תאריך גורלי ... חורבן הבית ! תרתי משמע ...

odery

New member
|מסמיקה|

לוידעת אם זה היה חורבן הבית,מי שגר ברחוב וגנבו לו את הקרטון שישן עליו יצטער כמו מי שביתו חרב? וזה היה מכוון וסימלי האקס הדמגוג רצה טיעון ומשל לילדה שתגדל(הוא אמנם יצטרך להסביר לה איפה היה הטיעון בט` באב במשך שנתיים וחצי שלא נתן גט,אבל קטן עליו,אני בטוחה שהוא ימצא איזו גמרא או משו שעליהם `הסתמך`)

הקרטון , אם זה מה שיש ... זה ביתו !

ומה שיטען הדמאגוג ... על זה נאמר `יש חכם נופל בחכמתו` ... בסלנג אומרים `חכמולוג` ...

ציפי81

New member
זאת היתה אחת ההתלבטויות שלי

אבל אם את נשארת בזוגיות גרועה, זה הרבה יותר גרוע. כי כגרושה את יכולה להסביר לילדים שלעיתים אין ברירה אך בד"כ זה לא כך ונשארים בתוך הנישואין, ולהשאיר להם מרחב לדמיון. אם את נשארת בתוך נישואין גרועים, הילדים מחקים את דפוס הנישואין הגרוע וגם להם צפויים נישואין גרועים. לכן את עושה את הדבר הנכון.

אiר1

New member
כן, טובת הילדים!

אצלי, במובהק - הגירושים היו לטובת הילדים! וכן, הרבה דברים שאני עושה או נמנעת מלעשות - זה קודם כל - בגלל טובת הילדים. אני מקדישה מחשבה מרובה, איך להתנהל טוב יותר, עבור ילדיי. יכולתי לחשוב הרבה יותר על עצמי, במחיר של הזנחת הילדים. אבל טובתם חשובה לי יותר מטובתי. אז האמירה הזאת היא דבר חי ואמיתי מאד. אצלי לפחות.

touti

New member
רק שתדעו שקיבלתי על עצמי לקטר

עד פורים בעז"ה. הרבה אש אני הולכת לירוק והרבה עשן

למעלה