טובעת הצילו

טובעת הצילו

היום הבן זוג שלי הטיל עלי פצצה סיפר לי סוד אפל, הוא הצליח להסתיר ממני שיש לו ילדה,אני לתומי חשבתי שאנחנו חולקים הכל ומספרים הכל אחד לשני, הפגיעה נוראית איך הצליח לא לספר לי עליה חוויות איך היא גדלה ומה שמה??? הוא טוען שחיכה לרגע הנכון ופחד לאבד אותי אם אדע.... עכשיו אני טובעת בים של רגשות תמיד שרצה לספר קיבל רגליים קרות ובסוף לא אמר עכשיו זה ברח לו - לא יכל להסתיר יותר, אני לא יודעת מה לעשות עם האינפורמציה הזאת, אני מבינה את הפחד שלו וגם לא נבהלת מהמחשבה שיש לו ילדה פשוט לא יודעת איך להתמודד עפ העובדה ששיקר לי במשך זמן ארוך כל כך אני גם כועסת על עצמי שלא שמתי לב! איך לא ראיתי? איך? איזה שיפוט יש לי בבחירת בני זוג? אני מבולבלת פגועה וכועסת.

seeyou

New member
זכותך להיות מבולבלת פגועה וכועסת!

השיפוט שלך בבחירת בן זוג הוא נכון!... כנגד "תחכום" כולנו נכשלים! כאשר עושים מאזן של מערכת יחסים חייבים לקחת בחשבון גם את הנקודות הטובות שהיו ולא רק הנפילות. ברור שלא ניתן להמשיך כאילו לא קרה כלום אבל את חייבת לברר עם עצמך אם בכלל את רוצה להמשיך מנקודה חדשה-עם מצב שונה יוסי

תודה יוסי

כל זה ברור לי אני יודעת את זכויותי פשוט לא מבינה איך? אוכל להמשיך מכאן?

seeyou

New member
איך?

תשאלי את עצמך איך הרגשת בזוגיות במשך X השנים ביחד, לפני הגילוי. האם היו לך רגעים שחשבת לעזוב? האם את חושבת שרק האימון בו נפגע? אני חושב שהאמון פגע ברוב הגברים יקח לך זמן ארוך לתקשר מחדש. אני חושב שלפעמים שווה לשפץ בית מאשר להרוס אותו מהיסוד ולבנותו מחדש. אבל לפעמים סדק ביסודות של הבית לא ניתן לתיקון! אתם דנים על גרושים? יוסי

אין קשר

אני לא נשואה לו וגם לא אהיה , הייתי בסרט הזה 15 שנה עם מישהו אחר ויש לי 3 ילדים ,נישואין בכלל לא עומדים על הפרק רק קשר כמות שהוא. נכון יש אהבה גדולה ומעולם לא דיברנו על פרידה פשוט חשבתי שהבחור מושלם מכל הבחינות אבל אחרי שהעמיד פנים במשך כל כך הרבה זמן הבועה הזו התפוצצה לי בפרצוף אני לא אוכל לסלוח לו על השקר לעולם!כנראה אולי רק ללמוד לחיות עם זה, איך אוכל לבנות את האמון מחדש? נבצר מבינתי

seeyou

New member
בכל מערכת יחסים יש מטרות-../images/Emo140.gif

תגדירי לעצמך את המטרות שלך. את לא חייבת לסלוח לו ....את צריכה לטפל באינטרסים שלך,של הילדים שלך. לפעמים חשוב מה קורה לנו בחיים אבל בדרך כלל חשוב יותר איך אנו מפרשים את הנעשה.

אין לי מושג

אין לי מושג בכלל כרגע מהן המטרות שלי הכי נורא שכשנפגשנו היא היתה בהריון והוא לא סיפר לי אפילו בתחילת הקשר בינינו הוא היה איתה בחדר לידה. איזה מן מפלצת מכחישה שיש לו ילדה? שלא מדבר עליה ורואה אותה כל יום? איך איך איך? פוקר פייס. זה לא יאומן אני מתקשה להאמין,אפילו חשבתי בהתחלה שהוא צוחק עלי כי הכתובת לא היתה על הקיר שום סימנים - נאדה ,איך הוא חי עם עצמו? והכי נורא זה למה? למה? מה היה קורה לו הייתי יודעת? מה הסוד הגדול? פשוט לא מבינה ולא מצליחה לקבל תשובות.

מציץ

New member
בסופו של דבר

החלטתי לנסות לענות,ומודה התשובה מורכבת מניחוש . אורנה... בואי אספר לך סוד "גברי"(בתנאי שישאר בינינו) לעיתים נשים מתעברות מתוך הנחה שזה מה שיחזיק וישאיר את הגבר איתן. התוצאה היא:בחלק גדול מהמיקרים הגבר מנתק כל מגע עם האשה ובהכרח גם עם פרי חלציו,השארות בקשר עם הילד מחייבת השארות בקשר גם עם האם. ובאשר לסוד.... לכולנו יש שלדים בארון ולפי תגובתך צדק זוגך שלא סיפר לך, חשש ובצדק.......לאבד אותך. את גם היום שואלת"ילדה שלא מדבר עליה ורואה יום יום",???? כן,יש אבות כאלה.לא מצדיק ולא שופט,אבל יש.

העניין

העניין הוא שיש לו שני בנים מקסימים והוא מדבר עליהם יומם וליל ומתייעץ איתי, הפגיעה העיקרית היא לא עצם העניין שיש עוד ילדה אלא שלא שיתף אותי. לא היה קורה כלום הייתי שמחה בה כמו באחרים הפגיעה היא בעיקר בסוד הגדול איך אפשר לדבר על שני הבנים ולא לומר כלום על הילדה? ואם הייתי מגלה בעצמי? אנחנו גרים במקום קטן, מה הוא חיכה שאני אגלה בבת מצווה שלה? לא מבינה פשוט לא מבינה הוא הרי אבא כל כך מעורב ונהדר פשוט לא מבינה.

לא נכון

אם הבנים היא גם אם הילדה זה בדיוק העניין הרי אין קנאה ואין שום בעייה בקשר איתה אנילא מקנאה ומעולם לא קיניתי ילדים זה ילדים... מה הקטע? ממש לא מבינה

כל מה שחשבתי

כל מה שחשבתי עליו במשך שנה ורבע כל מה שידעתי, הייתי בטוחה שהוא הבן זוג האידיאלי מתאים לי בדיוק נדיב,חכם,יפה,מפרגן,אוהב אבא נפלא לילדיו פתאום ברגע קצר נראה לי כמו מפלצת.איך אפשר להסתיר דבר כזה? בייחוד שהוא מכיר אותי כבר די טוב

seeyou

New member
איזה מן מפלצת ?

..."הוא היה איתה בחדר לידה.".... בתחילת הקשר בינינו הוא היה איתה בחדר לידה...סימן שהאישה נשארה בהריון לפני שאת נכנסת לתמונה ייתכן שהוא בחר בך כתחליף-נוחיות.... הוא לא בגד בך אם היה לו סוד ולא סיפר לך... אם במשך הזמן שהיה איתך,היה עושה ילד עם אחרת זה סיפור אחר

הכל נכון

העובדות כולן נכונות אין לי בעייה עם זה שהיא היתה בהריון בתחילת הקשר אבל אם הייתי יודעת את העובדות לאשורן - אז אולי הייתי מחליטה אחרת בהמשך הקשר וחוץ מזה היא כבר היתה בהריון - אז מה הבעייה תודיע לי שנולדה לך ילדה!!!! אני חברה שלך - פה טמונה הפגיעה מה הסוד הגדול והנורא כל כך בשביל מה ההטעייה? למה?

seeyou

New member
לא כל אחד כנה!

לא תמיד מספרים את כול העבר הלא נעים במיוחד כאשר מתחילים מערכת יחסים חדשה ורוצים לעשות רושם טוב! אולי הוא נפגע באמון שלו מנשים אחרות? למה לך לנסות להבין את התנהגותו... הוא זה "הוא" את זאת "את"... 2 עולמות שונים... ולבסוף את שואלת את עצמך : "בשביל מה ההטעייה?" בחורה צעירה יכולה לשאול דבר כזה... הרי כולנו יודעים שלא תמיד שאומרים "אוהב אותך" זה אמת.... נכון במשחק האהבה יש גם "ההטעייה-שקר"....משני הצדדים...זה עדיין לא הופך אותו למפלצת... קחי את המצב בפרופורציה מתונה יותר ולך יהייה יותר טוב!

מדהים

מדהים יוסי לקרוא את תגובות הגברים , הם פשוט לא מבינים על מה אני מדברת להיות בקשר אינטנסיבי עם מישהי לתקופה ארוכה לאהוב בטירוף לתכנן תוכניות ולשפוך הכל על השולחן (לפחות כך חשבתי) איך אפשר לבזבז כל כך הרבה אנרגיה בשקרים? אבל זה לא העניין, נכון זה הוא וזו אני וכל אחד שונה אבל הסיבה שבגללה כתבתי בשרשור הזה היא שונה, לא שאלתי אם לדעתכם הבחור מפלצת או לא,ביקשתי עזרה איך להתמודד עם חוסר האמון הענקי שנפער לי בתוך הלב, הבחור מעוניין להמשיך את הקשר ואני פשוט לא יודעת איך לשקם! אם לסיים את זה עכשיו או כשתגיע המכה הבאה אני אמנם מאוהבת בטירוף אבל מסתכלת עליו כעת בצורה שונה לחלוטין.

שכחתי

שכחתי להוסיף שהילדה נולדה תוך כדי הקשר שכבר היה מהותי וחזק, איך אדם שנולדת לו ילדה אחרי שני בנים והיא בטח מקסימה ומתוקה והוא רואה אותה כל יום גודלת לנגד ענין לא אומר עליה מילה, לי! לחברה הטובה שלו ,לא חולק איתי חוויות לגביה לא מספר לי על ההיפוך הראשון, החיוך, למי היא דומה כל הדברים שאני שומעת על הבנים שלו.הדבר הזה פשוט נראה לי מפלצתי באופן מסויים.

מפלצת

תשמעי אם הבחור כל כך מפלצתי כמו שאת מתארת אותו. אז מה את מתעצבנת תני לו בעיטה כבינימאט שחררי אותו לדרכו שיטוס לך מהעיניים. אבל לעומת זאת יש ביניכם אהבה אומנם יש מכשול האם לא כדאי לדבר על זה לראות איך מגשרים על הפערים ביניכם, אולי תנסי להקשיב לו, אולי לנסות להבין

היי זיפ..

הבחור לא מפלצתי ההתנהגות שלו בעניין הזה היתה מפלצתית, ברור שאנחנו נדבר על זה ואני גם מנסה להבין אותו באמת שכן,אני מבינה שפחד לאבד אותי אבל עצם עניין הסוד הגדול כואב. מעניין מה הוא מסתיר עוד בשרוולו....ומה חשב לעצמו כשסיפר לי עכשיו? שאגיד לו מזל טוב ואשכח את כל העניין?

אורנה!!!

את צריכה לשאול את עצמך מאיזה מקום יצא לו העלמת הראיות המפלילות לכאורה האם ממקום של להגן עלייך(שמא אוליי תפגעי)או בשל הפחד לאבד אותך או ממקום של אני אסתיר ממנה אני ארמה אותה ולא מעניין אותי בכלל מה היא תחשוב ובקיצור האם הוא עשה זאת ממקום טוב או רע! אני מקווה שתמצאי את התשובות האמיתיות לדילמה שלך והתשובות נמצאות אך ורק בינך לבין בן זוגך בלבד בהצלחה ותקוה לימים יפים יותר הזאב

למעלה