טובים השניים

avtari

New member
טובים השניים

איך מתמודדים עם הידיעה שההריון הוא מרובה עוברים? אחרי ילד ראשון ובהפרש של של פחות משנתיים אחרי שנולד, גילינו שאשתי בהריון עם תאומים. איך מגיבים? שמחים וגם מפחדים, מאושרים ויודעים שהחיים עוד יהיו הרבה יותר קשים. אני הסתובבתי שבוע בהרגשה מוזרה ובעצם לא ידעתי מה לעשות עם עצמי- רציתי לשמוח וזה לא הגיע בטבעיות...פרטים נוספים תמצאו כאן

schlomitsmile

Member
מנהל
קודם כל- ../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif לא התנסיתי מעולם בהריון מרובה עוברים, וגם לא בגידול תאומים/שלישיה וכו'. אבל אני מגדלת 4 ילדים, ולכן יכולה לומר, שנראה לי שאתה צודק - יש אושר ויש קושי. זה כמו כל הורות, רק אינטנסיבי יותר, גם השימחה וגם הקושי. תרגישו טוב והרפתקה נפלאה לכם ../images/Emo57.gif ../images/Emo13.gif שלומית

wild sands

New member
קודם כל מזל טוב!

נראה לי שהתכוננות מסויימת נדרשת לקראת האירוע. מציע לכם לגייס את כל העזרה האפשרית (קרובים, חברים טובים, ואנשים שחייבים לכם את חייהם), ואם אפשר על בסיס ארוך טווח. כי כשזה יבוא אתם תצטרכו עזרה, ואז לא יהיה לכם את הזמן לבנות את המערכת נכון ובזהירות.

א. מז"ט גדול....כפול

ב.תישנו עכשיו הרבה...אח"כ כבר לא תוכלו... ג.עשה שוד או שניים...מעכשיו קונים כפול... ד.ערבו את ההורים\דודים\שכנים\חברים...תצטרכו את כל העזרה... ה.זה בטח כיף...אבל מתיש.. בסופו של עיניין הרבה נחת ואושר... ו.תחשוב על אלה עם השלישיות,רביעיו,חמישיות ויש גם שביעייה במצרים... החיים שלך דבש... שי<שרק בא לבקר>

avtari

New member
החיים הם באמת דבש

האמת שהתאומות כבר נולדו לפני שנה ושבעה חודשים וזה באמת דבש... קשה אבל יש בזה הרבה כיף

למעלה