טוביה על הגג

Marks103

New member
טוביה על הגג

שלום. בערך בשנת 92 היתה תוכנית של שעתיים של טוביה צפיר ורבקה מיכאלי ששמה היה כנר על הגג (או טוביה על הגג, אינני זוכר). שניהם חיקו המון פוליטיקאים, כשרגעים האדירים של התוכנית היתה שיר משותף של רבין ושמיר "i'm singin in the rain" וכמובן השיר הידוע "עם אחד עם שיר אחד" שבו טוביה חיקה המוווון פוליטיקאים. היתה תוכנית אדירה, מעין ספיישל שכזה. היה לי אותו מוקלט, אך אבוי, הוא אבד....אם למישהו יש את התוכנית, מוקלטת, אני אשמח לעותק, כמובן בתמורה לפיצוי כספי הולם. חפשו אותי במסר פרטי, בבקשה. תודה מראש!!

האגס 1

New member
אני דווקא זוכר משהו אחר

שכבר ב-1986 טוביה צפיר עשה חיקוי של 'שיר אשיר בגשם', אבל בדמויות של פרס ושמיר, לקראת הרוטציה. אולי בתוכנית שאתה מתכוון אליה הקטע הזה שולב?

Marks103

New member
כן, כנראה זה זה

שהם שרים יחד...אתה צודק, זה פרס, לא רבין. ובסוף מגיעים שוטרים והם מפסיקים לשיר, ושמיר שואל "מי זההה?" ופרס עונה לו "שלטון החוק..." ושמיר עונה "לא מכיר...." והם ממשיכים לשרוק את המנגינה של שיר אשיר בגשם. וכן, על זה מדובר. עוד קטע מתוך התוכנית זה שרון (טוביה כמובן) עם כבשה על הכתפיים מדבר על הכנסת ועל זה שהם תמיד מגישים בורקס, ולמה הם אף פעם לא מגישים דברים אחרים.

Tomer 123

New member
זאת לא תכנית....

זה לקט של מערכונים ושירים מהשנים 1984-1992, שאותם ביצע טוביה צפיר יחד עם אורחים שונים, בעיקר רבקה מיכאלי, בתכניתה "סיבה למסיבה", ששודרה בערוץ הראשון בשנות ה 80. הלקט הזה, שנקרא "טוביה על הגג", איגד את מיטב הקטעים והוסיף קטעי קישור של צפיר כאבא אבן, ושודר בטלוויזיה בסביבות 1992. הוא גם יצא בקלטת וידאו שאני בספק רב מאוד אם היא ניתנת להשגה היום....

תמורת פיצוי כספי הולם

יכול להיות שתצליח להשיג הקלטה מארכיון רשות השידור (ואז זה גם יהיה חוקי). בהנחה, כמובן, שהתוכנית הופקה ושודרה על ידם. אוני מזהירה שהפיצוי הכספי שהם דורים הוא בד"כ הולם+. אבל כאמור - זאת הדרך החוקית היחידה.

Marks103

New member
התקשרתי

הם לא מוכרים. קיים אצלם, אבל לא מוכרים. למה? ככה. מישהו רוצה לעזור? הצעות וכו'? תודה.

harpomarxx

New member
משרד מרגניות

הי, המשרד המייצג את טוביה צפיר (בניהולה של אשתו, יעל) יוכל לעזור לך. מס' הטלפון הוא 03-5468383 והם יושבים בבבלי 8, תל אביב. בהצלחה.

למעלה