טוביה לוינשטיין

המשך?

נטען בפני כי הוא עוזר לאנשים במחלות שונות על בסיס עשבי מרפא וטבעונות. יש מישהו או מישהי בפורום שהוא הצליח לעזור להם? נשמע לי כל כך לא ריאלי שאפשר לעזור לסכרת טייפ 1 על בסיס כזה...

לא הייתי מסתכנת

עשבי מרפא יכולים אולי לבוא בליווי תרופתי ולא במקום. אחרת הנזק יהיה בלתי הפיך - אל תתפתה לשטויות.

תודה

ברור בתכלית הבירור שכל כוונתי היא להוסיף על הטיפול הקיים. ולא להחסיר ממנו. ושוב תודה.

סוכרת הריון.

בעניין סכרת הריון: א. בירוקרטיה. אשתי חברת "מכבי" אולם אנו רוצים שהיא תהיה מטופלת במרפאה להריון בסיכון גבוה בתל השומר. האם מכבי חייבים לאפשר לה להיות שם או שהם יכולם לחייב אותה להיות במרפאה ב"רמת מרפא" או בלפור? יש לציין כי אנו גרים 2 דקות מתל השומר וגם מתכננים ללדת שם. מה שנותן יתרון עצום באטרקטיביות של תל השומר על פני כל מקום אחר. לעת עתה, "מכבי" עושים בעיות ורוצים שנהיה ב"רמת מרפא" או ב"בלפור". (סרבו לאשר טופס 17 לתל השומר). מה ניתן לעשות? ב. ערכי סוכר. לי כחולה סכרת נאמר כי ערכים של עד 130 לפני האוכל ו 180 שעתיים אחרי זה בגבול הסביר. לאשתי נאמר כי לפני האוכל עליה להיות עד 95 ואחרי האוכל לא יותר מ 120. אני יודע שבהריון צריכים להיות כמה שיותר מאוזנים כי עודף סוכר משפיע על קצב גדילת התינוק ויכול לגרום למומים. אולם האם רמת סוכר זו לאחר האוכל אינה מוגזמת מדי? ערכי סוכר של עד 120 בצום נחשבים לנורמליים... אלו באמת הגבולות הנכונים או הגזמה? ג. לגבי איזון סכרת אצלי (לא הריון) אני משתמש בארוך טווח מסוג לנטוס. הדוגמא שאני מביא להלן קרתה לי כבר כמה וכמה פעמים. לפני א. צהריים הסוכר היה 125 שעתיים אחרי א. צהריים הסוכר היה 142 3 וחצי שעות אחרי א. צהריים הסוכר היה 237. מה שאני עושה במקרים כאלו, אני פשוט מזריק לעצמי קצר טווח לכסות את הסוכר (1 יחידה = 30 יחידות בגלוקומטר) יש דרכים אחרות לכסות זאת? יש טעם להזריק יותר קצר טווח לפני האוכל? מצטער על האורך של כל השאלות ומודה מראש למתייחסים! סוליטייר

כמה תשובות

א. בבריוקרטיה אפשר להלחם. תנסה לשלוח מסר ל-30shula שאם אני לא טועה היתה מטופלת שם במהלך ההריון. ב. לגבי ערכי הסוכר - לך מוותרים, הערכים בצום אמורים להיות לא יותר 110 ועדיף פחות. בתוך אישתך יש עוד איש קטן והאחריות על בריאותו כמו גם על בריאות אישתך מוטלת עליכם. זה נכון שאם יהיה לה 130 לא יצעקו עליה או יתנו אינסולין אבל עדיף להשתדל ולעשות הכל כדי להגיע לערכי הנורמה. ג. קצת קשה לענות ורצוי תשובות רופא אבל יכולים להיות שני גורמים או שחסר לך אינסולין רקע באותן שעות ספצפיות. או שאתה אוכל משהו שנספג לאט (כמו למשל פסטה שידוע כי מעלה את הערכים רק מאוחר יותר) ובמקרה זה כדי להשהות את הזרקה למועד מעט מאוחר יותר או לפצל את הזריקה כפפי שאתה עושה.

תודה רבה!

על העזרה

למעלה