טובטוב שרשורשירים?:X

R e A

New member
טובטוב שרשורשירים?:X

או איך שלא כותבים את זה
פרסמו את עשרת או כמה שבא לכם השירים שאתם ממש ממש אוהבים נכון להיום בפלייליסט שלכם
אביב גפן ואריק איינשטיין - יומן מסע אביב גפן - לכבוד מליארד טועים אהוד בנאי - היום יהודה פוליקר - אפר ואבק אורי בן ישי - פרחים בחול אביתר בנאי - שער הרחמים TOTO - Hold The Line זה ממדגסקר - I Like To Move It Extreme - More Then Words חוה אלברשטיין - רקמה אנושית אחת אבי מסיקה - סימן שאת אוהבת שרית חדד - כשהלב בוכה בית הבובות - הציורים של יובל בית הבובות - שיר העיפרון מאיר בנאי - אהבה קצרה

קיר קמט

New member
יש'ך פלייליסט מחורבן

רמיפורטיס - הנה בא השקט (כי אני שומע עכשיו.) Joe Cocker - Unchain My Heart Joe Cocker - With A Little Help From My Friends Foriegn Affair - Sandanya זוהר המלך - מרלן הדג נחש - אלוהיםשלי (יפעתוש ?) ברי סחרוף - עירשלקיץ a perfect Circle - Judith (גם אני קשוח) Jethro Tull - Beethovens Ninth Symphony (Live 1977) (חזק ביותר.) Foriegner - Cold As Ice (אייטיז לפנים) David Bowie - Soul Love Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You (טוב, האמת שאין לי אותו בפלייליסט, אבל ממש ממש מתחשק לי.)

R e A

New member
|זין|

שירים פשוט מעולים. ההערצה אליהם בטח תעבור בזמן הקרוב

R e A

New member
חה רואה?! רק פולנים יבינו. [מתן]

עופרי שתקי.

double O S

New member
סבבי!!../images/Emo96.gif

Coldplay - Spies Josh Groban - Mi Morena עברי לידר - חורף עברי לידר - מרי לנצח עברי לידר - לאונרדו אביב גפן - מקסיקו Wheatus - Teenage Dirtbag Seether - Remedy Sum41 - The hell song Coldplay - Trouble Evanescence - Whisper נניח שזהו

A N I g M A

New member
יהD:

אסף אמדורסקי - אל תעזבי את ת"א עמיר בניון - הכל עד לכאן בית הבובות - למעני Ella Fitzgerald - Imagination Lifehouse - Trying אביתר בנאי - יש לנו את כל הזמן מטרופולין - יפן Fionna Apple - Angel

R e A

New member
בית הבובות- שיר בעיפרון*

בת הים הקטנה- נשק אותה בת הים הקטנה- כל השירים מה;[ זבל- פרח נו רע באמת... יש לך שירים יותר יפים במחשב;[

dudster

New member
בוא נסכם על עשרה אחוזים

לא עשרה שירים. קשה לבחור עשרה

המממ

שייגעצ- ני"ר עברי לידר- ואולי עברי לידר- יותרט טוב כלום מכמעט מוניקה סקס-שנים חסומות מוקי-האדמה בוכה דניאל סלומון-עדיף שייגעצ- אינטרקום פיטר רוט- בחור לבן עברי לידר-לאונרדו עברי לידר- זמן רשימה מאוד מאוד מאוד מצומצמת...

אני מגניב לשם עוד כמה

Goo Goo Dolls- Iris עברי לידר- כמה שאני אוהב מהשד"ק- שילה מהשד"ק-השיר שלי עברי לידר-בתי קפה

למעלה