"טובה תחת טובה".

"טובה תחת טובה".

היום המורה לנהיגה (על משאית) שלי, החליט להציק לי קצת. לפני כמה ימים הוא כבר בא אליי עם יציאות של "איך אומרים הומו/לסבית בעברית?" וכל מיני כאלה. הוא לא יודע שאני לסבית, אבל לא אכפת לי, זה לא עניינו. הוא שאל אותי אם יש לי חבר, ואמרתי לו שכן, רק בשביל שלא יתחיל איתי (הטרדה של מורים לנהיגה בארץ הזו זה משהו לא נורמלי). בכל מקרה, הנבלה הזה (סליחה על השימוש במילים) נוסע איתי היום במשאית, ומדבר לו בפלאפון עם איזה מישהו על איזה לברדור שהלך לו לאיבוד, והרדיו דלוק על רדיו כל רגע. בכל מקרה, פתאום מתחיל אחד השירים האהובים עליי "שיר בכייף" של קורין אלאל. אני נוהגת ומתחילה לזמזם לי את השיר, וזה. ואז פתאום המורה מסיים לדבר בטלפון ובא לי ביציאה. "את יודעת איך קוראים לזמרת הזאת?" "בטח, קורין אלאל" "לא" "מה לא?" "לא." "אז איך?" "טובה תחת טובה" באמת שהתאמצתי לחייך, אבל לא הצלחתי. הוא ממשיך, "היא לסבית, לא?" "נו, אז?" "אז כלום, אז היא לסבית, מוצהרת" "אז? כל הכבוד לה" "מה כל הכבוד לה?" "כל הכבוד לה?" "למה?" "ככה" "מה, גם את לסבית?" "לא!" "אז למה כל הכבוד לה?" "שהיא ככה יוצאת מהארון בלי לפחד ממה שאומרים בארץ הזאת" "מה זה קשור?" "זה קשור" "תדעי לך", הנה הוא מתחיל עם הפילוסופיה המגוחכת שלו, "שיש שני סוגים של לסביות, לסביות שהן נימפומניות, ולסביות שאך גבר לא יסתכל לכיוון שלהן." "לא נכון." "מה לא נכון, את הסתכלת על לסביות?" "לא" (שקר... פעם שלישית גלידה) "תראי לי לסבית אחת שנראית טוב, אבל ממש נראית טוב." אני שותקת. דיי, הסיפור הזה מגוחך. אני כבר לא יודעת מה אני יעשה. נמאס לי מכל הזבל ההומופובי הזה...

Chandler Rulz

New member
קודם כל, להחליף מורה...

הוא פשוט אידיוט.. שני סוגי לסביות?! טוווווווווווווווווווב!! חוץ מזה, אם יש בנות שנראות טוב, אז או שהן תפוסות או שהן לסביות..(חוק מרפי שעוד לא נכתב), ככה שה"פילוסופיה" שווה לתחת.. זהו, אין לי יותר מה להגיד..

הלוואי שיכולתי!

אבל זה כבר איזה שיעור ארבעים, אחרי טסט ראשון... אולי כדאי פשוט להמשיך, לאטום את האוזניים לזבל ההומופובי שלו, ואח"כ פשוט לבוא ולנפץ לו את האשליות...

sarah

New member
../images/Emo46.gif

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifוזה מזכיר לי...

את הילדה הטיפשת מהשכב"ג שלי שאמרה פעם שלסביות או שהן כוסיות או שהן כאלה מםחידות וגבריות או משו... בההה... אני אומרת.. תהרגי אותו..( אבל מצד שני זה הפעם המליון שאני מציעה את זה לאנשים היממה האחרונה ככה שאוליי כדאי לך להתעלם מהעצה שלי)

sarah

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

|גברית|
חחח *מלטפת את זקני*

FreakOnALeash

New member
ילדה כזאתי פעם היתה החברה הכי טובה

שלי. אררררררררררג. לא מתגעגע.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifילדה כזאת למזלי...

לא חברה שלי... הממ.. ו.. כן כן אני בצופים יש בעיה

Sheepe D

New member
יפה שלי...

אם היית מחזירה לו ואומרת "אני למש" זה היה דופק אותו... המבין יבין.. ילדונת הצלחתי לנפח לך קצת את האגו?

למעלה