טובבבבב....

טובבבבב....

הפרק הראשון בפאנםיק שלי.....החלטתי לשים אותו פה. (c) לי ולחברה שלי, מלכי, שכתבה איתי את הפרק הזה....את רובו, לפחות... הפרק הזה כבר חתום, אז אם תשלחו לי מכתבי נאצה, אני לא אשנה אותו! מווהאהאהאהאאאאא! בי ג´נטל, טוב? *מבט מתחנן* ותודה רבה לאורה שאמרה שאנחנו לא-כשרוניות! כולנו אוהבים אותך, אורה! *מבט מעוצבן* -ליאת-

יפה מאוד!

אבל אם את יכולה לשנות את הפונט למשהו יותר נוח לקריאה... s@me @ne נ.ב. חוצמזה גם אומרים חרדה...

בקשר שכתבת שפטוניה "חורדת"

וכתבת שאת יודעת שאין מלה כזו "חורדת",אז המילה התיקנית היא "חרדה"... s@me @ne

יפה מאוד!

אבל אם את יכולה לשנות את הפונט למשהו יותר נוח לקריאה... s@me @ne נ.ב. חוצמזה גם אומרים חרדה...

אההה....

ניסיתי לשים פה את פרק 2, אבל זה כותב לי שהקובץ גדול מידי, אז מי שרוצה את הפרק השני, שישלח לי אימייל, טוב? מצטערת...! -ליאת-

המ...

יש לי בעיה באאוטלוק, אז צריך לשלוח לי אימייל ואז אני אוכל לשלוח תגובה...רק את זה אני יכולה....*מבט מתנצל* ואתם לא רוצים לקרא אותו. זה מפגר תמוה ומלא בסצינות מטומטמות....בררר....^_^ -ליאת-

אבל אני רואה שיש לך חשבון בהוטמייל

כך שזה לא קשור לאאוטלוק. אז בכל מקרה מה האי-מייל שלך (לא בהוטמייל)?

S.tal

New member
ליאת...-

אז גם אני אשלח לך אולי אי מייל..... טוב?! ולא איכפת לי אם זה מפגר כמו שאת אומרת, אני משועממת קשות!!!!!!!! טל, t@l

פגעסוס

Well-known member
סיפור יפה..

הסיפור נהדר והעלילה מעניינת. הפריעה לי קצת כמות ההערות שקטעו כל פעם את רצף הקריאה. אהבתי את הצורה שבה שמרת על אופיין המקורי של הדמויות. כמו כן הדמות החדשה (ג´ו), את מתכננת לה חלק גדול בסיפור? כי אני אוהב דמויות דיכאוניות... השפה עשירה. שמתי לב שהשתמש בביטויים שאינם שגורים בשפת היומיום. לדעתי זה חלק ממה שעושה סיפור טוב. מצפה להמשך... GYXOIO "סופר מקורי הוא לא סופר שאינו מחקה אחרים כי אם סופר שאיש אינו יכול לחקות" - רנה פרנסואה שאטובריאן.

תודה.....::מסמיקה::

כמו שכבר אמרתי: הפרק השני לא עולה לי כי הוא גדול מידי בלה בלה, ובכלל-הוא תמוה נורא וג´ו לא נמצאת בו :( והיא אחת מהדמויות הראשיות בסיפור, אגב...^^ כל הזכויות עליה שמורות למלכי, חברה שלי (היא פעם פירסמה את התאוריה שלה על ג´ו בפרום יויו, אבל נראה לי שזה היה כשרק אני {מהפורום הזה} נשארתי שם...!) ואני החלטתי שהיא תהיה חברה של דאדלוש בלה בלה...לא מעניין, מה? בכל מקרה....תודה רבה....::מסתכלת על הרצפה:: -ליאת-

למעלה