טה טה טהנהנהנה

abalaba2

New member
הטח שאלתם את עצמכם

מה קשור עכשיו שירים ושערים לפורום. תשובה: אני מכריז בזאת על פתיחת עונת השאלות במחירים! זהו, נגמרה עונת המלפפונים בה כל אחד עבר למרצה אחר. בה עשינו סקאוטינג וכמעט כולם גמרו אצל כהנא. הגיע רגע האמת! בכל אופן- קובץ שאלות 1 שאלה מס' 4- איך אני מוצא לפי היקס?

IUB

New member
מחמת הספק

נגיד שזה היה בין 18:54:59 ל: 18:55:01 רק בגלל שאתה משקיע...

YuviDeus

New member
אהבתי את ההשוואה.. ואוסיף.

בשבילי האמת העונה התחילה כבר יותר מוקדם. ככה זה שאתה משחק לא רק במסגרת הליגה אלא גם באירופה (חשבונאות), מה שגורם לזה שיש לך 2 משחקים (מבחנים) בשבוע. כן כן, למשל רק יומיים אחרי משחק ליגת האלופות במחירים, יש משחק חוץ קשה בדוחא (דיני מסחר). מזל שאחרי זה יש שבוע וחצי פגרת פסח (יש גביע טוטו). התייחסת לזה שרוב הקבוצות מקיימות את מחנה האימון שלהם בקיסריה (כהנא). אין ספק - מחנה אימון טוב, אבל עמוס מידי. הכי טוב מחנה אימון באילת (וייס). כמובן שיש את המועדונים הגדולים שיכולים להרשות לעצמם מחנה אימון בחו"ל (שולי). ואני לא אתכבד לכבוש את השער המהיר של העונה כי אני עייף... וגם כי אני שחקן בני יהודה ובני יהודה לא מסוגלת לשים גול כי אלי כהן עולה עם חלוץ אחד ושלושה קשרים אחוריים... שמישהו אחר יתכבד בקיצור בגול הראשון של העונה, ורק אם אפשר שלא יהיה ממכבי... בהצלחה לכולם, וגם בהצלחה לתחת של אברם (שמעתי שאברמוביץ' מעוניין להחליף אותו בתחת של מרינה מהישרדות)

shaharg3

New member
גדול

אני מאלה שהולכים למחנה אימון בחו"ל,מקבל המלצות מקיסריה ולוקח חלק יחסי במחנה אימון באילת,יש שם אחלה מאמן. וחוץ מזה להגיד שלשחק באירופה זה כמו ללמוד חשבונמות זה כמו להשוות בית אבות לאחוזת ראשונים...

abalaba2

New member
אז אתה רומז לזה

שהמבחנים במנהל הם גביע וופה? בכל אופן, אצלי המשחק באקו' הולך להיות משחק (מבחן) ההשארות בליגה (מחלקה). מישהו??????????????? שאלה 4? בבקשה )-:

למעלה