טהרת המשפחה

לולו 27

New member
טהרת המשפחה

שלום! יש לי שאלה שנורא מציקה לי אני מכירה אישית אישה נשואה שלדעתי עוברת עבירה , בדרך כלל היא היתה טובלת במקווה בזמן כלומר שבועיים לאחר המחזור אבל עכשיו היא מקיימת יחסים עוד לפני הזמן כשהיא עוד בנידה, ואחרי הזמן הדרוש (שבועיים) היא הולכת למקווה, כאילו שהיא שמרה עד לאותו זמן ומה גם שמידי פעם היא גם ישנה עם בעלה. הדבר מפריע לי למרות שאני חילונית ורווקה אבל דעתי היא שכשעושים משהו ובמיוחד שמדובר בלשמור מצוות אז צריך לעשות זאת ככתוב. מה עלי לעשות האם לדבר עם הבלנית? כי עם האישה כבר דיברתי והיא מתחמקת ממני.... אנא אימרו לי מה לעשות כי העניין ממש מציק לי.

השאלה האמיתית היא:

למה למעשה זה "ממש מציק לי" ??? לפי דעתי, אם אשתמש בשפה נקיה זה פשוט מאוד לא ענינך לחלוטין מה חברה שלך עושה עם בעלה בחדר המיטות, איך, ומתי. במיוחד ואדגיש ב מ י ו ח ד לאור העובדה שכבר עשית זאת. וחוץ מזה שהמצוות האלה הן בגדר הצעת יעול למערכת היחסים בין בני הזוג בשביל לשמר את התשוקה ביניהם וכד'. ואם הם מחליטים שהם רוצים לנהוג אחרת, זו יותר מזכותם המלאה. אז השאיפה לעשות דברים "ככתוב" היא נחמדה אבל אל תשכחי שזה לא יותר מכמו המלצת רופא.

גל נעים

New member
לעניות דעתי מדובר במחב"ת כאן.

ואין טעם לענות. חילונית "סטנדרטית" שמגדירה את עצמה "חילונית" לא מתעניינת בעסקי בלניות...(אפילו לא יודעת מה המילה "בלנית" מייצגת) לכן לא נותר לי אלא לומר שהמדובר כאן בנסיון זול לנסות להחזיר בתשובה או להכניס לתודעה את עניין שמירת הטהרה.

למעלה