טהרן זה כאן

כחלחל

New member
טהרן זה כאן

שערוריית הרחקת לוחמות ומפקדות מגדוד קרבי בלחץ חרדים מנהלת פורום מילואים הטיבה לתאר את הבושה להלן קישור

שויו

New member
אותי זה מכעיס נורא. וגם, תיקון לקישור

כחלחל, ברשותך תיקון לקישור כי שלך נתן לי פורום אחר (צרכנות) .... עם כל הכבוד (ויש לי כבוד) כלפי דתיים, חרדים ושומרי המסורת יש גם גבולות.. המקרה הזה עבר את הגבול.. אם מפריע להם לשרת עם בנות, שישבצו אותם לגדוד אחר.. ולא יוציאו את הבנות מגדוד שבו משרתות כבר ... ומה הם יעשו כשתהיה חובשת בתורנות.. או חלילה אם יזדקקו למשק"ית ת"ש.. בהכשרה של השיריונר היו איתו בני ישיבות... לא שמעתי על זה שקיבלו פטור משיעורים שבהם לימדו מדריכות, משקיות חינוך, מדסיות וכו.... איך הם שרדו את זה ופה זה בלתי אפשרי? מקווה שהמג"ד שם יעמוד על הרגליים ולא יוותר על הלוחמות שלו בכזאת קלות ..

מעצימה

New member
חוצפה שאין כדוגמתה..

צה״ל. הוא הצבא של המדינה..החובה של כל אחד ואחד מאיתנו...החילוניים לא יכולים להחליט על התנאים שלהם בבסיסים ובמוצבים השונים, וכך גם הדתיים. שזו חובתם באותה המידה...את החיילות ש מ ת נ ד ב ו ת. .לשרת שלש שנים בקרבי יש להעריך ולכבד עד מאוד ובטח לא לפגוע בהם. שינוי ושיפור תנאים לכולם ולא רק לדתיים. בושה גדולה לצבא..ומקווה שיתעשתו במהרה.

כחלחל

New member
תודה על התיקון

ככה זה כשמתעסקים בכמה נושאים במקביל, וגם ממהרים ואין זמן לבדוק וגם קצת דיסלקטייים......
לצערי זה הרבה מעל ומעבר ל(חוסר) שיקול דעתו של המג"ד. לדעתי זה מוכתב ע"י ה(ז)דרג המדיני מעל ראשו של רב אלוף בני "יזכור אלוהים" גנץ רמטכ"לנו החביב. . כבר לפני המון שנים כשהייתי חובש קרבי בגדוד שריון נתקלתי בויכוח הלכתי של כמה דתיים (אז לא היו חרדים בצבא) על מה הם כן מוכנים ומה הם לא מוכנים לעשות בט' באב.... . למרות שהרב הגדודי הורה לכולם לתפקד מלא ולשתות "כזית" (* הסבר הלכתי ינתן למבקשים) במהלך הצום אבל מאחר והרב היה מהזרם החינוכי "הלא נכון" רובם לא הקשיבו לו. הציל את המצב המג"ד עם ביצים מפלדה שהסביר בצורה פשוטה שהדיון הזה הוא על סף של "התמרדות" ושקודם כל עושים ורק אחר כך מנהלים התפלספויות, אחרת הויכוח עובר לכלא. וגם נתן הוראה לצייד את החובשים בקרטון נוזלים (12 אינפוזיות) ופשוט לתקוע עירוי לכל מי שלא שותה בסיור. לי היה הכבוד לתת רק עירוי אחד לאדיוט שחשב שכאשר יושבים כל היום בשמש בתצפית על גג מול קן הצרעות של ביר זיית, קריאת תהילים תגן עליו גם מהתיבשות. הנקמה הקטנה שלי היתה ששלחתי אותו לשאול את הרב שלו על החטא הגדול שעשה בין אדם לחברו בזה שגרם לי ולעוד כמה חבר'ה לעשות פעילויות שאינן קשורות לתפקיד ומיותרות ובכך לגרום לביטול תורה ומנהגי אבלות של אחרים (בינהם לעוד דוס שהיה הנהג של הפינוי). צחוק צחוק,, אבל זה כבר מזמן עבר את רמת הקוריוז והמרגיז ועכשיו זה מתקרב לאיום ממשי על בטחון המדינה שיותר ויותר מנוהל על ידיי האייטולות,,, סליחה, הרבנים במקום אנשי הצבא המקצועיים. וזה יותר חמור גם מהבעיה של הפרימיטיביות, פגיעה בזכויות האדם וכבודו, גזענות, שוביניזם ושאר ירקות (רקובים) ותזהרו לכם מהכחלחל
כשמתחילים לצאת לו הגנים הג'ינג'ים שלו

למעלה