טהרה

טהרה

אתם שואלים את עצמכם מה הוא רוצה. אני חילוני מושבע, אבל את ההשקפת עולם הבאה שלי אף אחד לא יזיז. אני ואשתי זה דבר אחד. אנחנו לא צריכים שום אביזרים, לא חילופי זוגות, לא סרטים כחולים, לא סאדו וכל השאר. אנחנו נאמנים בכל נשמתנו (וגופנו) אחד לשניה והפוך. כשאני בא הביתה אחרי העבודה, היפהפיה שלי פותחת לכבודי את הדלת, נושקת על שפתיי, לוקחת ממני את התיק, שואלת לשלומי ואני בחיוך לשלומה. היא כ"כ יפה שזה מדהים. הקפה המהביל שהכינה מחכה לי. אנחנו יושבים צמודים או שהיא יושבת על אחת מירכי. מדברים על היום. שולחים נשיקות שפתיים אדומות מתוקות, היא שמה את ידה על חזי. כשהיא מגורה, היא יודעת להשיג אותי. היא מדגדגת אותי, מה שגורם לי חוסר יכולת להרגע. היא טופחת קלות על בין רגלי, והכלי שלי מגיב. אני מנשק אותה ומוריד את רוכסן הפיג`מה/ פליז שלה. שדיה חשופים אחידים ועגולים אני מפנק כל אחד בעיסוי אישי, נושך פטמותיה, מזיל ריר עליהם ומלקק שוב. המשך>

טהרה (המשך)

אני נושא אותה בשתי ידי אל חדר המיטות. בזמן הזה ראשי טמון בטבורה ובבטנה השטוחה, והיא מתמסרת. משחררת את חולצתי מכפתוריה. אני מניח אותה על מצעי הסאטן האדומים. היא מחליטה לשכב על בטנה, מה שאומר שהיא דורשת מסג` אכזרי לפני שממשיכים. אני מעסה את גבה החשוף לריגושים ללא רחם. חופר עם ידי סביב בטנה אל שני צידיה.

טהרה (המשך)

אנחנו נסחפים, מתנשמים, גונחים, נאנחים, נקרעים לגזרים. דעתנו נטרפת עלינו! אנחנו גומרים בקול רעם אדיר. מתמלאים במיצים אחד של השניה. גומרים, חבוקים מחויכים ומאושרים! ואתם יודעים מה הסוד? אנחנו לא דתיים, אבל שומרים על טהרת המשפחה. זה אומר, שבועיים פסק זמן (מחזור), שבועיים כיף כיף (סקס כרצוננו). תנסו ותראו שתהנו אחד מהשניה, בלי גיוונים ובלי בגידות וכל שאר הבולשיט!. . .

האמת אין לי מושג!

קפצתי לאתר ועיני נתקעו על הפורומים. פעם הייתי קורא מושבע ומביא ביד במרץ. זה יצר מאד חזק. זה מפתה. אז קראתי קצת, וכתבתי את דעתי: לכל אשה יש גבר אחד, ולהיפך. את חולקת על זה?

לכל אשה יש את ה"מיועד"שלה

לגלגול הזה. על זה אתה מדבר? לא, לא חולקת אבל חולקת על נושא הגילגולים. לא בטוח שגלגול מסתיים רק במוות.

מ ת ענגת

New member
אוהבים לא נפרדים במוות

זה מעסיק את מחשבותיי מאוד, אם אהובי שלי יילך, יעבור לצד השני, אני יודעת שאעבור איתו, וברור לי שאני לא אעשה לעצמי משהו, לא אפגע בעצמי, אני יודעת שזה פשוט יקרה. בלי שהוא יהיה בצד הזה, גם אני לא אהיה.

כמו שכתבתי לפיונת

את לא יכולה לחלוק בנושא לא ברור, ואם תשאלי אותי את נראית לי טועה. כי אפילו כשאת ישנה את לא יודעת ומודעת למה קורה סביבך, אז ודאי כשאת מתה את לא יכולה להיות בטוחה בכלום! שומדבר אחרי המות לא בטוח! את יכולה לנסות לשכנע את עצמך עד מחרתיים, אבל אפחד לא חזר מהמתים, ככה שאי אפשר לדעת מה קורה שם! מקוה שאני מובן ברעיון...

זאת אמירה מאוד קשה.תחשבי על זה קצת

לעומק. האם אין סיכוי שתתגלגלי למקומות חדשים אפילו בתך עצמך ותתני או אז סיכוי למשהו רך וחדש לנבוט?

את לא יכולה

לחלוק על נושא שאת לא מבינה בו. אסור לך! זה כמו שאני אתחיל להתווכח איתך על הריון או מחזור, זה לא שייך כי אני לא מבין בזה כמו שצריך. ככה את לא יכולה לקבוע או לחשוב בנושא שלא חקרת. והבנתי מחבר שלי דתי שזה נושא מסובך ולא כל הדתיים מתעסקים בו, רק מקובלים וכאלה.

אתה מצחיק. זה פורום לכל האנשים

אפשר לכתבו דעה בכל עינין. אתה מציג תיאוריה אני מציגה תיאוריה אחרת תרצה תזרוק אותה איתי מכל המדרגות. התיאוריה אומרת שבן אדם משתנה בחייו ויכול להיות שלכל תקופה יכול להיות לו בן זוג אחר.

י`מצחיקה! לא הבנת.

אני מבין את דעתך. אבל כמו ששמת לב לא העליתי שום תיאוריה. אני מסביר שאי אפשר להחוות דעה בלי להבין מעט בנושא. בטח אם לא מבינים כלל. שוב, כמו במחזור, אני לא אגיד לאשה שכואב לה: צ`מעי זה לא בגלל המחזור, זה סתם כאב בטן. אולי זה נכון, אבל זה יהיה בלבול מח מצידי להגיד לה כך.

חוצמזה, מי בכלל דיבר על

גלגולים. זה נושא אחר. אני דיברתי על לא לקיים יחסי מין/ אפילו לא להתעלס כשהאשה במחזור. את יודעת כמה כח זה נותן לנו השבועיים הפסקה האלה?! אחרי זה אנחנו כמו זוג נמרים במיטה!! שוה בדיקה עם הגבר שלך! : )

sabih

New member
כשהרוכב

אומר : "בלי גיוונים ובלי בגידות וכל שאר הבולשיט!. . ." ומיד אחרי : "פעם הייתי קורא מושבע ומביא ביד במרץ" זה לא נכנס לאותה קטגוריה של שאר הבולשיט? לא שאני קטנוני אך אנא, פרש הסבר ובאר.

צודק 100%

א. זה היה לפני הנישואים. ב. אתה צודק, בפירוש חטאתי לאשתי במלוא מובן המילה. כי אם לאונן זה בעצם לא לשמור את עצמך בשביל אשתך, אז פה אתה חוטא לה. כי אתה לא מקדיש את עצמך רק לה, וזה לא תקין! בכלל!!

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif שלום שלום עין רוכב,

וברוך הבא.

מתלטפת

New member
טהרה ופנטזיה

יכול להיות נפלא שבין כיף כייף לפסק זמן מה שנקרא זמן הטהרה שלכם.. אני מקווה שהיא הולכת גם למיקווה , אז הטהרה באמת מושלמת ומיקווה בכלל זו חוויה שמימית בה הפנטזיות ממגע המים יכולים להמריא לשמיים ואז.. יש לך שבועיים לפנטז על מה יהיה אחרי הטהרה.. אז... ספר לנו, על הרעב והערגה למגע לרגע בו תגיע הביתה ותקבל כוס קפה כמו שאתה אוהב ורעייתך תקבל אתמה שהיא אוהבת.. כתבת.. פנטזת.. האמן.. פנטזיה היא חלק הכי אמיתי במשחק.. ערב טוב

תשמע משהו...

אני לגמרי איתך בעניין טהרה,אהבה וכו' זה יפה,מקסים,ואפילו קצת נדיר בימינו אנו. אבל למה?למה הכל דרך הפלאפון?????

sabih

New member
אנחנו זן נדיר!

האנשים ה- טהורים, אוהבים, יפים, מקסימים, מאיפה הם כולם באים?

א. זה לא נדיר.

הרבה אנשים עוסקים בכך. ב. מה הכוונה דרך הפלאפון? תסבירי.

למעלה